Vijesti / Numerologija

KOJI SU VAŠI TALENTI?

Numerološka analiza datuma rođenja

Numerološka analiza datuma rođenja
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: WEEKLY-HOROSCOPE.INFO

http://metro-portal.hr/31.7.2015

Numerološkom analizom datuma rođenja saznajte koji su vaši talenti i u kojem području života ćete imati najviše uspjeha.

Životni put je suma brojeva koji čine vaš datum rođenja. Ovaj broj određuje tko ste vi u trenutku rođenja i pokazuje koje ćete sve prilike za napredovanje imati u životu. Također, iz tog se broja mogu saznati i koji su vaši talenti te područja života u kojima ćete imati najviše uspjeha.

Životni put dobiva se zbrajanjem dana, mjeseca i godine rođenja, a četveroznamenkasti broj koji se dobije kao rezultat treba daljnjim zbrajanjem svesti na jednu znamenku.

Kao primjer ćemo izračunati broj životnog puta George Clooneya, rođenog 6. svibnja 1961. godine. Zbraja se 6 (dan) i 5 (mjesec), a kada se doda i 1961 (godina), dobije se 1972. Zatim se sve znamenke zbroje, što iznosi 19. Daljnjim zbrajanjem dobiva se 10, tako da je rezultat ili broj Životnog puta 1.

OSTALI ČLANCI

Duhovni broj

NUMEROLOGIJA

Duhovni broj

Pomoću Duhovnog broja možemo dosta saznati o tome što nam govori naš dan rođenja. Duhovni broj može biti jednocifren i dvocifren, tj. od 1 do 12. Pročitajte koje su karakteristike Vašeg broja!

Sto brojevi govore o vama

ASTRONUMEROLOGIJA

Sto brojevi govore o vama

Ovo su opće karakteristike brojeva, a da bi se donio konkretniji sud, neophodno je sagledati sve segmente numerološkog koda. Osnovni segmenti koda su - bioritamski, generacijski i osobni broj.

PremiumSam svoj numerolog

NUMEROLOGIJA

Sam svoj numerolog

Za razmatranje područja posla i financija, vrlo važno je u obzir uzeti sve relevantne segmente koda, kao i brojeve koji su najviše zastupljeni. Pokazat ćemo Vam kako da izračunate svoje brojeve.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se