Vijesti / Numerologija

POLITIČARI, DIREKTORI, VOĐE

Numerološki profil broja 1

Numerološki profil broja 1
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: LINKEDIN.COM

Ocultu2.8.2015

Mnoge osobe ovog broja, bore se tokom života da postignu idealno životno okruženje, jer ne žele biti nečiji pratilac.

Ukoliko je Vaš broj jedan, Vaš život karakteriše potreba za ličnom ispunjenošću, nezavisnost i individualnost. Ključne riječi za pripadnike ovog broja su sticanje, inicijativa, nezavisnost, vodstvo i individualnost.

Kao pripadniku ovog broja, svrha Vašeg života je sticanje istinske nezavisnosti. Veoma je važno da naučite da se oslanjate na sebe i da dozvolite svojoj jedinstvenosti da se istakne. Ne bi bilo dobro ukoliko biste se našli u životnim okolnostima gdje je potrebno da zavisite od drugih. Mnoge osobe ovog broja, bore se tokom života da postignu idealno životno okruženje. Vi nikada nećete biti nečiji pratilac, barem ne zadovoljan. Cijeli život ćete težiti nezavisnosti. Ukoliko ovo prepoznate kod sebe, bit ćete zadovoljniji.

Jednom kada postignete nezavisnost, slijedeći korak Vas kao rođenog u ovom broju je preuzimanje vodstva. Mnogi političari, direktori velikih kompanija su rodjeni u ovom broju. Jednom kada postignete slobodu vodstva, Vaša kreativnost i inovativnost će nabujati. Vaša vjera u sebe i svoje sposobnosti omogućit će Vam da vodite sa strašću i sigurnošću. Drugi će učiti od Vas i biti spremni da Vas prate. Oni će biti zadovoljni Vašim vodstvom s obzirom na Vašu strpljivost i hrabrost za promoviranje svojih ideja.

FOTOGRAFIJA: SIMSONCHU.COM

Uz ovaj broj se veže i nevjerovatna snaga, i fizička i psihička. Ovakva snaga Vam omogućava da preuzmete odgovornost i riješite najizazovnije situacije. Dobre su šanse da ćete to uraditi uz pomoć svoje originalnosti. Mnoge osobe rođene u ovom broju uživaju u dugom i zdravom životu.

Izazove za osobe rođene u ovom broju mogu predstavljati usmjerenost na sebe, sebičnost i osjećaj više vrijednosti. Uz to mogu ići i previše samopouzdanja i nestrpljivost. Dok Vaš način u nekim situacijama može biti dobar, u drugim biste morali da spustite loptu i dozvolite i drugima da učestvuju. Najveći izazov za rođene u ovom znaku je zavisnost od drugih. Mnogi predstavnici ovog broja nađu se u takvoj situaciji i moraju se izboriti za svoju nezavisnosti.

OSTALI ČLANCI

Duhovni broj

NUMEROLOGIJA

Duhovni broj

Pomoću Duhovnog broja možemo dosta saznati o tome što nam govori naš dan rođenja. Duhovni broj može biti jednocifren i dvocifren, tj. od 1 do 12. Pročitajte koje su karakteristike Vašeg broja!

Sto brojevi govore o vama

ASTRONUMEROLOGIJA

Sto brojevi govore o vama

Ovo su opće karakteristike brojeva, a da bi se donio konkretniji sud, neophodno je sagledati sve segmente numerološkog koda. Osnovni segmenti koda su - bioritamski, generacijski i osobni broj.

PremiumSam svoj numerolog

NUMEROLOGIJA

Sam svoj numerolog

Za razmatranje područja posla i financija, vrlo važno je u obzir uzeti sve relevantne segmente koda, kao i brojeve koji su najviše zastupljeni. Pokazat ćemo Vam kako da izračunate svoje brojeve.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se