Vijesti / Snovi

ĆILIM

Sanjarica Ć

Sanjarica Ć
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: MOJISTANBUL.WORDPRESS.COM

Ocultu4.8.2015

Vidjeti muškarca bez i jedne dlake na glavi - pripazite na svoje ponašanje da vas ne bi izrugivali.

ĆELAVAC - Vidjeti muškarca bez i jedne dlake na glavi - pripazite na svoje ponašanje da vas ne bi izrugivali. Biti ćelav sprijeda - rugat će vam se. Biti ćelav straga - siromaštvo. Vidjeti mnoštvo ćelavih - dobro i uspješno vodite posao.

ĆELIJA - Vidjeti ćeliju - vrlo ste osamljeni. Biti u ćeliji - početak novog odnosa od životne važnosti.

ĆILIM - Vidjeti ćilim - bit ćete ljuti na nekog u obitelji. Tkati ćilim - čuvajte se ženskog društva. Ćilim s egzotičnim šarama - protiv vas se u tajnosti nešto sprema. Ćilim modernih šara - ostvarit će vam se davna želja.

ĆORAVOST - Biti ćorav - očekujte neuspjeh u poslu i gubitak novca jer će vas netko nadmudriti. Ako je poznata osoba ćorava - očekuje vas neki gubitak. Nepoznata osoba - imat ćete sreću u igri.

ĆUDOREDNOST - Ćudoredno vladanje osobe od koje se to ne bi očekivalo najavljuje ponovno zbližavanje s nekim od koga ste se u posljednje vrijeme udaljili.

ĆUK - Vidjeti ga - očekujte neku nesreću. Čuti ga - primit ćete loše vijesti.

ĆUP - Vidjeti ćup - iznenađenje! Neočekivani dobitak novca. Puni ćup - bit ćete pozvani u novo društvo.

OSTALI ČLANCI

Savjeti za lucidno sanjanje

SNOVI

Savjeti za lucidno sanjanje

Koliko često se upitate: “Jeli ovo san?” Jeste li baš potpuno, sto posto uvjereni kako upravo sada ne sanjate ekran i retke koje čitate? Ako si nikada ne postavljate to pitanje...

Lucidno sanjanje

SAN ILI JAVA?

Lucidno sanjanje

Najčešće se to događa kada sanjamo da nam prijeti neka opasnost pa se shvativši “da je to samo san” brže bolje odlučimo probuditi. Ali, ako je to samo san, a mi smo ti koji sanjamo, zašto umjesto da se probudimo ne bismo odlučili nastaviti sanjati? Ovaj put - ono što želimo.

Blagodati lucidnog sanjanja

SNOVI

Blagodati lucidnog sanjanja

Ako ste se do iznemoglosti nelucidno borili sa frustrirajućim situacijama, vjerojatno ćete se osjećati umornijim nego ako ste u snu shvatili da je to san.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se