Vijesti / Horoskop

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

HOROSKOP

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

Požuda i divlje strasti su ono što će obilježiti život nekim znacima tokom najkraćeg mjeseca u godini i biće im toliko dobro da će poželjeti da februar zauvijek traje.

Cvjetni horoskop

HOROSKOP

Cvjetni horoskop

Vjeruje se su osobe rođene u istoj desetici mjeseca karakterno i bihevioralno slične. Svakih deset dana, naime, dolazi do...

PremiumLav 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Lav 2017

U periodu do proljeća nalazit ćete se pod vibracijom broja 5. Ovo je vrijeme, kada ćete rješavati sve što je u prošlosti ostalo nedovršeno, a stoji Vam na putu do potpunog ispunjenja. Sreća i radost su tu u Vama, ili nadomak Vas. Možda ste ih već ostvarili, a da niste ni svjesni toga. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

PremiumRibe 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Ribe 2017

U predstojećoj 2017. godini, nalazit ćete se pod naglašenim vibracijama energija brojeva 3 i 4. Od proljeća će dominantniji utjecaj imati 4-ka. Uzevši još u obzir tranzit Jupitera kroz Vaše 8. polje, kao i prestanak djelovanja konjunkcije Rahu-a i Neptuna u 1. polju, dolazi se do zaključka da za Vas dolazi godina velikih osobnih transformacija. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

PremiumVodenjak 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Vodenjak 2017

U ovoj 2017. godini, nalazit ćete se pod naglašenim vibracijama brojeva 2 i 3. Posmatrano sukladno Vašem solarnom broju 11, kao i tranzitnom trigonu između vladara Vašeg znaka, Saturna i Urana, pred Vama je period vrlo značajnih promjena. Ako netko snažno osjeća promjenu vibracija na Zemlji, onda ste to upravo Vi. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

PremiumJarac 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Jarac 2017

Pred Vama je godina pod naglašenim utjecajem energija brojeva 1 i 2. U ovoj godini akcent će podjednako biti na polju posla i financija, kao i na polju odnosa sa drugim ljudima. Poželjet ćete definirati jedan novi životni put, koji je daleko više u skladu sa Vašim autentičnim željama. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

PremiumStrijelac 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Strijelac 2017

Zbog naglašenog upliva Saturna u znaku gdje je Vaše natalno Sunce i dominirajućih numeroloških energija 9 i 1, ovo je jedna od prelomnih godina za Vas. Ovo je vrijeme SJETVE i ŽETVE. Ovo je vrijeme kada odmotavate Vaš životni film, vrijeme sumiranja uspjeha. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

PremiumŠkorpion 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Škorpion 2017

Do proljeća ćete se nalaziti pod naglašenim utjecajem energije broja 8. Ovaj period će Vam donijeti okončanje brojnih problema i suočavanja sa kojima ste se susreli u periodu od prošle godine. Sada je vrijeme da završite sa svime onim što Vam je pričinjavalo neugodnosti ili Vas činilo nesretnima. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

PremiumVaga 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Vaga 2017

U periodu do početka proljeća ćete se nalaziti pod utjecajem broja 7. Akcent će svakako biti na odnosu sa drugim ljudima. Iako ste po prirodi netko kome su odnosi sa drugima na vrlo značajnom mjestu i manje-više se na tom području jako dobro snalazite, navedeni period donosi određena preispitivanja. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

PremiumDjevica 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Djevica 2017

U periodu do početka proljeća nalazit ćete se pod naglašenim vibracijama broja 6. Vaše osnovne osobine, kao što su odgovornost, preciznost, pedantnost i težnja ka perfekciji u svemu, sada potpuno dolaze do izražaja. To je s jedne strane izuzetno dobro. Zapravo, sa svake strane je dobro. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

PremiumOvan 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Ovan 2017

Što duže budete gurali stvari pod tepih, to će Vam biti sve gore. Upamtite, sadašnji trenutak je taj u kome kreiramo našu budućnost. Ono u što vjerujemo to će nam se i dogoditi. Svaka sadašnjost je u određenoj mjeri dobra. Nemojte se plašiti ničega. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

PremiumRak 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Rak 2017

Do početka proljeća nalazit ćete se pod naglašenim vibracijama broja 4. Četvorka je broj Vašeg znaka. Zbog toga ste u proteklom periodu bili prenaglašeno emotivni, neki od Vas i preko svake mjere, a tako će ostati još neko vrijeme. Energiju Četvorke je neophodno shvatiti na pravi način. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

PremiumBlizanci 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Blizanci 2017

U periodu do početka proljeća, nalazit ćete se pod uplivom broja 3, a zatim od proljeća pa na dalje, ulazite pod pojačan utjecaj energije broja 4. Period od početka godine do proljeća će biti pod snažnim vibracijama trojke koja će Vam darivati još više energije, originalnih misli, ideja i entuzijazma. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

STARIJE VIJESTI

HOROSKOPI POZNATIH

Nataša Bekvalac

GODIŠNJI HOROSKOP

Riba 2016.

GODIŠNJI HOROSKOP

Vodenjak 2016.

GODIŠNJI HOROSKOP

Jarac 2016.

GODIŠNJI HOROSKOP

Strijelac 2016.

GODIŠNJI HOROSKOP

Škorpion 2016.

GODIŠNJI HOROSKOP

Vaga 2016.

GODIŠNJI HOROSKOP

Djevica 2016.

GODIŠNJI HOROSKOP

Lav 2016.

GODIŠNJI HOROSKOP

Rak 2016.

GODIŠNJI HOROSKOP

Blizanac 2016.

GODIŠNJI HOROSKOP

Bik 2016.

GODIŠNJI HOROSKOP

Ovan 2016.
Registrujte se