Vijesti / Tarot

POEZIJA

Tarot i mogućnosti

Tarot i mogućnosti
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: BIDDYTAROT.COM

Ocultu22.10.2019

Proricanje sudbine podrazumijeva postavljanje pitanja i dobivanje odgovora o događajima u budućnosti.

Tarot ima reputaciju sredstva koje se koristi za proricanje sudbine (iako povijesno gledano, to nije u potpunosti slučaj). To kod nekih ljudi izaziva nelagodu, onih koji ne vjeruju da se budućnost može ili treba predvidjeti. Gatanje je zabranjeno po nekim religijama, a kompatibilno s nekim duhovnim pristupima životu. Tarot je vrijedan alat za mnoge druge svrhe osim samog predviđanja ili postavljanja pitanja o budućnosti.

Proricanje sudbine podrazumijeva postavljanje pitanja i dobivanje odgovora o događajima u budućnosti. Umjesto toga, tarot majstorima možete postaviti pitanja koja će vam pomoći razumjeti prošlost ili trenutne situacije. To možete učiniti tako da tarot čitanjem razvijate plan za postizanje cilja, da dobijete uvid u svoje aktivnosti i razmišljanja, ili shvatite načine za poboljšanje odnosa, financijske situacije, ili bilo kojeg drugog aspekta svog života s kojim ste nezadovoljni.

Tarot karte se koriste za meditaciju ili afirmaciju, za proučavanje arhetipskih simbola (Arhetipi su pojmovi koji su ukorijenjeni u našim umovima od vremena kada smo rođeni - mi samo instinktivno prepoznajemo što oni znače, kada gledamo na njih), za podršku ili razvijanje filozofije života i duhovnosti, za savjetovanje (kao način crtanja što se događa u nečijem umu, posebno dubljim slojevima koji nisu lako dostupni našem svjesnom umu), te se može koristiti za razvoj i inspiraciju zapleta za priče ili pjesme, poezije, umjetnička djela i druga stvaralaštva.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Vrste tarota

LIKOVI SVEĆENIKA NA KARTAMA

Vrste tarota

Postoji više različitih stilova karata, a najrašireniji su egipatski, francuski i ciganski, jer su najbliži izvornim kartama. Pogledajte koji tarot se Vama osobno najviše sviđa i koji bi odgovarao najviše Vašim potrebama.

Život Anne Marie Lenormand

NADNARAVNE MOĆI

Život Anne Marie Lenormand

Predviđala je budućnost mnogim poznatim osobama, među kojima su carica Josephine, Marat, Robespierre, St-Just Zar i Aleksandar.

Sve što trebate znati o Tarotu

TAROT

Sve što trebate znati o Tarotu

Ukratko smo Vam saželi najbitnije što trebate znati o Tarotu, njegovom nastanku, kako se razvijala tehnika gledanja te što pomoću njega možemo saznati. Evo što sigurno niste znali;

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se