Forum / Feng shui

Feng shui
Feng shui

Statistike: 4 teme, 31 poruke

Najnovije teme:Feng šui trikovi

Aktuelna tema:Feng šui trikovi

Posljednja poruka:mari, petak, 11.11.2016 / 9:36

TEMA

Autor teme:Cicimici

Poruke:9

Pregleda:701

<1>

Nivo: Stanovnik foruma / 1412 postovi

Objavljeno: subota, 15.10.2016 / 20:00

Tema: Feng šui trikovi

Feng šui trikovima do idealne ljubavi

POČNITE OD SPAVAĆE SOBE

Najoptimalnije mesto za spavaću sobu u stanu je jugozapad, mesto gde ljubav caruje. Reguliše ljubavnu sreću, romantiku, bračnu i porodičnu sreću, stoga obratite posebnu pažnju.
Ako je spavaća soba na drugoj strani stana, dobro bi bilo da vaš krevet bude tako namešten da zauzima jugozapad same spobe.
Ako ste sve pokušale i to nije nikako izvodljivo, onda treba slediti par feng šui pravila koji će pojačati ljubavnu energiju i privući partnera ili zadržati postojećeg. Takođe, potrebno je postaviti i neke feng shui "magnete" (lekove).

Ako želite da poboljšate svoj postojeći odnos, postavite fotografiju porodice u vašem jugozapadnom uglu dnevne sobe. Važno je da je na fotografiji slika srećne porodice.

Viseći luster ili okrugla kristalna kugla obešena na jugozapadnom delu, odlična je za aktiviranje či energije koja stimuliše romansu. Ovo uvodi vatru u ovom segmentu, koji ima zemlju kao svoj element i donosi sreću u ljubavi. U spavaćoj sobi je najoptimalnije da postavite difuzno svetlo ili abažure pastelnih boja sa mekim osvetljenjem jer stvara atmosferu romantike. Oštro osvetljenje i reflektore definitivno treba izbegavati. Možete da koristite sveće za romantične trenutke, ali pazite da ih ugasite, da ne dođe do požara.

Premestite krevet dalje od zida, jer time omogućavate lakši ulaz vašem partneru.
Obavezno postavite jedan veliki dušek, jer dva komada najavljuju odvajanje ili razvod, ako ste u braku ili vezi.

Zamenite staru posteljinu jer tople boje kao pink ili crvena jačaju vaš odnos od strasti do ljubavi.
Pink ili koralna mogu da privuku nežnog partnera, a u crvenoj boji vina i purpurno ružičastoj, strastvenog ljubavnika.

Nije dobro da držite TV prijemnik u spavaćoj sobi jer se gubi romantika i seksualna energija. Jedino prihvatljivo je radio ili CD plejer. Slušajte ljubavnu muziku čime ćete u vašoj podsvesti inicirati ljubavni magnetizam. Kompjuter ili lap top definitivno izbacite iz spavaće sobe. Nemojte da vam on menja vašeg ljubavnog partnera.
Spremite se za društvo. Očistite jednu fioku i ostavite nešto praznih ofingera u ormanu. U kupatilu namestite dodatnu zubnu četkicu čime pokazujete svoju spremnost da sa nekim delite prostor.
Zamenite vaš dosadašnji veš sa novim, više erotičnim. Od svile i čipke, senzualnih boja, privući će još više vašeg dosadašnjeg/novog partnera. Ako ste same, upravo svest da imate svileni veš daće vam snagu da emitujete jaku senzualnu energiju. Time ćete biti opuštenije pri upoznavanju budućeg partnera.

Kada ste doterali spavaću sobu, potrebno je da pored svog kreveta napravite energetski prostor u vašem polju ljubavi.


Ključ za srećne emocije: 6 načina da vam feng shui spasi ljubav

Nezadovoljni ste svojim ljubavnim životom? Ponavljaju vam se uvek iste greške u vezama, bezizlazne situacije ili nikako ne možete da nađete pravog... možda je vreme da preispitate prostor u kom živote. Razmestite malo stvari po stanu i sve će se promeniti. Zvuči nemoguće? Mnogi praktikanti feng shuija smatraju da je ključ sreće u rasporedu nameštaja po kući.




Pravilnim rasporedom nameštaja možete podstaći da se stvari u vašem ljubavnom životu značajno poprave
Najvažnije je da u svom domu stvorite okruženje u kojem će energija nesmetano „teći“ - što je pojednostavljena verzija principa na kojima se temelji feng shui. Naime, prema svojoj okolini treba da razmišljate kao o „produžetku sebe“. Iako ga većina povezuje s istočnjačkim učenjima, feng shui je u smislu uređenja prostora prisutan u svim kulturama sveta, ali se mora priznati da su Kinezima od toga napravili nauku.
Zato kada odlučite da u pomoć pozovete feng sui kako bi vam procvetao ljubavni život za početak počistite sve u kući.
Bacite sve papiriće, stare kutije, okrnjene ili pocepane stvari. Garderobu koju ne nosite više od godinu dana uredno spakujte i poklonite. Ne zaobilazite ni podrume i tavane: podrum je vaša podsvest, a tavan unutrašnje biće.

LJUBAVNI ĆOŠAK
Jugozapadni i zapadni deo životnog prostora su područja ljubavi. Ono što treba da se nalazi u njima su zdrava biljka, par svećica, figurica dvoje zaljubljenih, par životinja koji u stvarnom životu simboliziraju vernost, crveni lampion ili sveća, crvena tkanina po mogućnosti svila. Ne preterujte sa simbolima - odaberite dva, tri i održavajte taj deo stana uvek čistim i urednim. Ako se osuši neki deo vaše biljke odstranite ga dijagonalnim rezom.

SPAVAĆA SOBA
Najviše pažnje obratite na jugozapadni i zapadni deo u spavaćoj sobi. Ukoliko je krevet uz zid na kom su i vrata, premestite ga na suprotnu stranu – sprečićete svađe i negativne emocije u vezi. Pokušajte da izbegnete i da krevet bude direktno preko puta ulaza u sobu. Najbolji položaj je dijagonalno u odnosu na vrata, tako da direktan upliv vazduha koji ulazi u sobu ne „udara“ u vašu ljubavnu postelju.
Ako je spavaća soba spojena s kupatilom neka vrata budu uvek zatvorena, a daska WC šolje uvek spuštena – izbećićete širenje otpadne energije. Pobrinite se i da spavaća soba služi isključivo za odmor, opuštanje i romantiku. Ne unosite posao. Izbegavajte da stavljate oko kreveta stare porodične fotografije – teško da ćete sa slikom prabake pored kreveta imati volje za noćne igrice.

UPARIVANJE
Proverite koliko je stvari u vašem „ljubavnom području“ upareno. Što više uparenih predmeta stavite u spavaću sobu, to ćete stvoriti više „parne energije“. Bilo da je reč o slikama ili posterima na zidu, svećama, cveću, kutijama za nakit, sve što držite u sobi neka bude u paru.

NAPRAVITE MESTA
Ima li u vašem životu, doslovno, mesta za drugu osobu? Ukoliko tražite partnera, napravite u svojem domu mesta za tu osobu. Kako? Ostavite pokoju praznu fioku, neka pored kreveta s obe strane bude noćna lampa, neka se krevetu lako prilazi s obe strane. Pošaljite jasnu poruku svemiru da u vašem domu ima mesta za dve duše.

PATKICE
Mandarinske patke su simbol vernosti i braka. One, kada pronađu partnera ostaju s njim do kraja života. Upravo zato je statua ili slika s ovim slatkim bićima u paru idealan ukras za vaš dom.
Osim patkica, mogu da posluže i divlje guske ili golubovi. Najbolje je da budu od poludragog kamenja, providnog ili ružičastog kvarca, turmalina ili crvenog korala. Nemojte da odaberete drvene patkice.

PROMENITE BOJE
Boja romantike je ružičasta, a boja strasti crvena. Naravno, to ne znači da trebate celu sobu da okriečite u ružičasto. Pokoji ružičasti jastuk, tepih i dve roze sveće učiniće svoje.
S crvenom ne treba preterivati. Ako ubacite previše crvene u svoj životni prostor, to bi moglo da podstakne raznorazne rasprave i prepirke. Ako imate crveni lampion u jugozapadnom delu sobe to će biti sasvim dovoljno. Ne postavljajte ga prenisko, neka bude u ravni grudi ili očiju.

Nivo: Stanovnik foruma / 1412 postovi

Objavljeno: subota, 15.10.2016 / 20:01

Tema: Feng šui trikovi

Feng šui saveti za obilje i novac: kako da napravite vazu bogatstva

Vaza bogatstva je vrlo popularan način za očuvanje i umnožavanje porodičnog imetka. Kinezi je prave na svoj način sa svojim specifičnim simbolima.

Mi ćemo je prilagoditi našim krajevima. I efekat neće izostati!

Kako privući novac: 3 mentalne navike zbog kojih zarađujete manje nego što možete...

Potrebno je uzeti vazu od keramike, porcelana, zemlje, kristala ili metala, po mogućnosti sa uskim grlom, tankim i dugačkim vratom i velikim stomakom, jer time simbolički novac koji uđe u nju ostaje zarobljen.

U tu vazu stavljamo sledeće:

- 7 različitih kristala ili poludrago kamenje poput - gorskog kristala, jaspisa, lapis lazulija, rozen kvarca, korala, tirkiza, malahita, ametista, tigrovog oka, citrina (koji ne ide sa gorskim kristalom)...

- Crvenu torbicu prepunu novca u valuti koja se trenutno koristi, po mogućnosti u vrednosti 988 (dinara ili eura), jer se ovaj broj smatra vrlo srećnim.

- Komad zemlje ili biljku koju smo zatražili (ne ukrali) od "bogataške" porodice koja se generacijama smatra uspešnom.

Novac: drugi oblik naše životne energije...

- 3 ili 9 kineskih novčića vezanih crvenom trakom (ako se mogu pronaći).

- Ostatak se dopuni sa 5 vrsta plodova biljaka koje se neguju i koriste u ishrani kao što su - kukuruz, pasulj, ječam, proso, pšenica, lešnici, orasi... Kinezi veruju da ovo daje uvek situ porodicu i sreću u potomstvu.

Vazu možemo, po želji, osim plodova, dopuniti kristalima ili zlatom i drugim nakitom, bilo da je pravi ili bižuterija.

Vaza se skloni od znatiželjnih pogleda, najbolje ju je staviti u sektor novca, i ona će dugi niz godina donositi prosperitet i srećne okolnosti čitavoj porodici.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 38 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: subota, 15.10.2016 / 20:31

Tema: Feng šui trikovi

Hvala ti puno na ovome?

Nivo: Stanovnik foruma / 1412 postovi

Objavljeno: nedelja, 16.10.2016 / 14:29

Tema: Feng šui trikovi

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Hvala ti puno na ovome?

nista ..ako budem jos nesto nasla pisem

skoro sam ne netu nasla al ne secam se gdje za boje..da je bitno kakve boje u stanu preovladavaju..kod mene u sobi je zeleno zuta boja..odmara oci..dok je na primer jednom kad sam cuvala jednu baku kod jedne porodice, kod njih bila aktuelna crvena ( crveni tepih crveni prekrivaci za krevet, crvene slike, crvena kuhinja sto i stolice ) onda maslinasto zelena a namjestaj je bio tamno smedji..ubija u mozak boja

Nivo: Iskusan forumaš / 624 postovi

Objavljeno: nedelja, 16.10.2016 / 15:15 Izmjenjeno: nedelja, 16.10.2016 / 15:16

Tema: Feng šui trikovi

Cicimici.. super je ovo sa feng sui trikovima.. ja volim boje u stanu ali njezne opustajuce.. i ovisi o godisnjem dobu tako ih mjenjam. Zimi topliji tonovi ali njezni a ljeti neutralni.. tako da za blagdane su posebni isto.. Bozic crveni i zlatni uz bijelo.. a Uskrs njezno zuto i njezno zeleno.. sve u tim tonovima..

Nivo: Stanovnik foruma / 1412 postovi

Objavljeno: nedelja, 16.10.2016 / 16:39

Tema: Feng šui trikovi

Citiran post

angel je napisao:

Cicimici.. super je ovo sa feng sui trikovima.. ja volim boje u stanu ali njezne opustajuce.. i ovisi o godisnjem dobu tako ih mjenjam. Zimi topliji tonovi ali njezni a ljeti neutralni.. tako da za blagdane su posebni isto.. Bozic crveni i zlatni uz bijelo.. a Uskrs njezno zuto i njezno zeleno.. sve u tim tonovima..

i ja volim crvenu al u detaljima ne previse..crvena je boja po meni previse agresivna ..ja znam da je mene o crvene boljela glava u tom stanu i da sam jedva cekala da dodjem kuci

Nivo: Stanovnik foruma / 1412 postovi

Objavljeno: nedelja, 16.10.2016 / 16:40

Tema: Feng šui trikovi

evo na netu nadjoh o bojama :)

Boje u osnovi dijelimo na:

primarne boje - crvena, žuta, plava
sekundarne boje - boje sastavljene od dviju primarnih (npr: narančasta)
tople boje - crvena, narančasta, žuta, smeđa
hladne boje - plava, zelena, purpurnocrvena
neutralne boje - bijela, smeđa, bež
jake boje - intenzivne boje koje nisu razrijeđene crnom, bijelom ili komplementarnom bojom
blijede boje - manje intenzivne boje zbog miješanja s bijelom, crnom ili komplementarnom bojom

Psihologija boja i boje u prostoru
Boje imaju u našem životu vrlo značajnu ulogu jer izravno utječu na naše raspoloženje i ugođaj. Svatko od nas ima svoj spektar omiljenih boja, ali i boja koje mu ne odgovaraju. Doživljavanje boja ovisi o više faktora: nijansi boje, vrsti svjetlosti (dnevna ili umjetna, intenzivna ili prigušena..) našem općem raspoloženju, bioritmu, itd.

Utjecaj osnovnih boja na naše raspoloženje:
Crvena boja Rdeča barva
Crvena je optimistična vitalna boja aktivnosti, vrućine, pokreta, borbe, strasnog života. Čovjeku je najizražajnija ekstravertirana boja koja povezuje punoću života s hrabrošću, žrtvovanjem, ljubavlju, jakim osjećajima i postupcima strasti. Crvena nikoga ne ostavlja hladnim. Možete je voljeti ili mrziti, ali pored crvene boje ne možete ostati ravnodušni.

Crvena povećava tonus mišića, ubrzava bilo, diže krvni tlak, ubrzava krvotok, lučenje adrenalina i djelovanje jetre. Izaziva dublje disanje. Može izazvati glavobolju i nije prikladna za nagle i osjećajno nestabilne osobe.

Narančasta boja Oranžna barva
Narančasta je usijana, svjetleća, topla boja vatre i Sunca. Asocira na izlazak ili zalazak Sunca, na ukusne plodove poput marelica, mandarina, naranči… Indijcima simbolizira hrabrost i žrtvovanje. Nije toliko agresivna i strasna kao crvena pa je stoga kao osjećajni poticaj vesela, ugodna boja koja pomaže u savladavanju umora. Zbog navedenih je karakteristika uporabna dodatna pomoć u liječenju depresije. Narančasta boja izražava toplinu, širokogrudnost, lagodnost i razigranost. Otvara apetit, a navodno pomaže lakšem jutarnjem ustajanju.
Narančasta boja jača pluća, gušteraču i slezenu te potiče rad srca. Potiče probavu, povećava apetit, a može smirivati ili uznemiravati. Ova boja stabilizira osjećaje, a neke pojedince može zamarati. Sve nijanse narančaste boje imaju jednako značenje i utjecaj, što ovisi samo o dominantnom prevladavanju komponente (žuta ili crvena).

Žuta boja Rumena barva
Žuta je boja Sunca, svjetlosti i optimizma koja osvježava, aktivira i oslobađa od strahova. Zadržava budnost i potiče koncentraciju, simbolizira stvaralaštvo i mudrost. Potiče motoriku, a komunikativnost je njezina važna karakteristika (razlog je to što su poštanski sandučići žute boje). Na zidovima i drugim površinama stana ima pozitivan efekat na raspoloženje.
Žuta boja najbolje djeluje na dišne organe, pomaže u liječenju psihoneuroza, diže krvni tlak, potiče bilo i povećava brzinu disanja. Povoljno djeluje na živčani sustav.
Najčešće nijanse žute: mutnožuta (smirivanje, razmišljanje), živožuta (živahnost, smjelost, opuštenost), maslinasto žuta (mračnost raspoloženja) i limunski žuta (budnost, živahnost, čilost, usavršavanje).

Zelena boja Zelena barva
Zovu je i boja zdravlja. Zelenim bojama pokušavaju liječiti zamor živaca i histeriju jer smirujuće djeluje na živčani sustav, djelotvorna je kod iscrpljenosti, može ublažavati migrenu. Za zelenu je svjetlost karakteristično da širi kapilare, snižava krvni tlak, potiče untarnje lučenje sokova. S druge je strane boja mira, smirenosti, odmora, razmišljanja. Njezina simbolika utječe na čovjekove osjećaje, smiruje i opušta. Znamenje je uravnoteženosti.
S obzirom na to djeluje umirujuće: najprikladnija je za kupaonice i spavaće sobe; može i u obliku raslinja. Ima suprotne učinke od crvene: snižava krvni tlak, smiruje živčani sustav i migrenu, uspostavlja osobnu ravnotežu, uklanja iscrpljenost i nesanicu te širi kapilare.

Plava boja Modra barva
Plava spada među osnovne boje. Ona je suprotnost žutoj boji, a njihova je mješavina zelena koja združuje svojstva obiju. U prirodi je rasprostranjena u plavetnilu neba koje se odražava u vodi. Simbolika modrine: mudrost, inteligencija, besmrtnost, beskonačnost, dubina, uzvišenost, produhovljenost, mistika. Njezine psihološke asocijacije: jasno, svježe, lakoća (boja atmosfere), prozirno, prozračno, udaljeno, tiho, mirno…
Fiziološki učinci modrine: smiruje bilo srca, smanjuje ritam disanja, smiruje, potiče aktivnosti uma, introspekciju, koncentraciju, usmjerava introvertno – zovu je i bojom mira i odmaranja.

Ljubičasta boja Vijolična barva
Ljubičasta je boja mješavina plave i crvene boje. Većim dodavanjem jedne ili druge ljubičasta dobiva karakterističniju nijansu pa time i odgovarajući udio karakteristika obiju boja: plave - boje mira, udaljenosti, duhovnosti… i crvene - boje kretanja, strasti, životne moći, vrućine energije… S obzirom na to da u sebi združuje svojstva tako ekstremno različitih osnovnih boja (vruće, hladno…) djeluje nekako tajanstveno.

Bijela boja
Bijela je boja jasnoće, i kao rezultat svjetlosnih valova mješavina je svih triju prirodnih boja: žute, crvene i plave. Zbog toga se na bijelu boju uglavnom odazivamo pozitivno. Simbolizira jasnoću, nevinost i čistoću, kao i novi početak, rođenje. U vezi s blagim plavim nijansama djeluje vrlo hladno. Simbol je božanstva, savršenstva, ponosa, dobrote i vječnosti.
Bijeli stan je svijetao, izgleda prostrano ali puno bjeline izgleda pusto, sterilno i poput bolnice pa se stoga preporučuje da bijele zidove ukrasimo motivima, posterima ili uokvirenim slikama.

Prilikom odabira boja u našem prostoru pokušavamo kombinirati boje koje najbolje odražavaju naš karakter jer ćemo time stvoriti okolinu u kojoj ćemo se osjećati udobno i prisno.

Jin jang
Boje i načelo jin i jang
Oba suprotstavljena životna načela imaju važnu ulogu jer prožimaju sve što je u svemiru.
Jin je ženski, introvertiran, pasivan princip koji predstavlja noć, tamu i tišinu. Odgovaraju mu okrugli, valoviti oblici, pastelne nijanse boja, umirujuće boje (plava, zelena, ljubičasta) mekani materijali (drvo, tkanina) te dominantna prigušena svjetlost. Ljudi tipa jin su mirni, uravnoteženi i introvertirani.
Jang je muški ekstravertiran, aktivan i predstavlja Sunce, dan, svjetlost i pokret. Odgovaraju mu ravne crte i uglati oblici, jake ili svjetlucave boje (žuta, crvena, narančasta), hladni i glatki materiali (kamen, staklo, metal) te dominantna, jaka svjetlost. Ljudi tipa jang su dinamični, ambiciozni i ekstravertirani.

Međusobno se uvjetuju: bez jina nema janga i obratno. Važno je da su oba neprekidno u uravnoteženu međusobnom odnosu. Ako ste tip jang, pazite da u vašem životu ne dominira jang jer se vaše karakteristike mogu promijeniti u razdražljivost i nesnošljivost. To možete sprječiti tako da u okolini kojom se većinu vremena krećete dominiraju boje, oblici i materijali jin. Ako ste tip jin, vodite računa o tome da ne dominira jin jer vas to može dovesti do otupjelosti i depresije. Svoju okolinu uređujte tako da u njoj dominira jang.

Jin i jang u prostoru
U pravilu je tako da prostorije koje su više jang, dakle prostorije s više »akcije« (kuhinja, dječja soba i dnevni boravak), mogu podnijeti više jačih boja (npr. žutu, crvenu i narančastu – boje akcije). Ali pozor: te boje ne smiju dominirati. Umirite ih smirenim nijansama boja.
Prostorije koje su više jin, prostorije opuštanja, smirivanja, odmaranja (spavaća soba, kupaonica), treba obojiti mirnijim, nenametljivim, smirujućim bojama. Vrlo ugodna je umirujuća zelena boja. Prikladna je za spavaće sobe i kupaonice. Pa ipak, u spavaćoj sobi treba biti nenametljiva, smirujuće zelena boja. I plava boja vrlo dobro pristaje jin prostorijama. Ona simbolizira mir, introvertnost i na spavanje djeluje vrlo povoljno.

Krenimo u šetnju stanom:
Hodnik ili predvorje: U ovom prostoru kronično manjka svjetlosti pa su tu dobrodošle svijetle boje - žuta, žutobijela, bež ili bijela.
Dnevni boravak: Bez teškoća podnosi i jače nijanse crvene ili narančaste. Ipak treba paziti da ne dođe do njihove dominacije jer atmosfera prostorije tada postaje nemirna. Jake boje ukrotimo mirnijim pastelnim nijansama.
Kuhinja je prostor akcije. Ipak oprez: u toj prostoriji vlada vatra (tamo je štednjak), koja ne podnosi dodatne jake crvene nijanse (npr. pločica). Jaku ćemo energiju vatre i bez pretjeranog uništavanja umiriti žutom bojom. Ta je boja optimistična, usmjerena prema stvaralaštvu i intelektualnom radu. Stoga njome mirno možemo obojiti i u našu blagovaonicu.
Kupaonica je prostor u kojem dominiraju mir i opuštenost. Tu su umirujuća zelena i opuštajuće plava boja itekako dobrodošle. Pastelne plave, zelene pa i žute pločice, sapuni i ručnici jačih boja - i rajski je mir u stanu stvoren.
Spavaća soba je prostor u kojem se odmaramo. Stoga neka tu kraljuju nježna zelena ili plava. Za djelić vatre možemo dodati i nešto jakih crvenih nijansi.

Nivo: Iskusan forumaš / 624 postovi

Objavljeno: nedelja, 16.10.2016 / 17:49

Tema: Feng šui trikovi

Da.. bijela je glavna a crveni su dodatci..

maribez kartona

mari

F / 52 god.

Zaprešić

Croatia

Nivo: Novajlija na forumu / 1 postovi

Objavljeno: petak, 11.11.2016 / 9:36 Izmjenjeno: petak, 11.11.2016 / 9:38

Tema: Feng šui trikovi

jutro ekipica
imam strašnu nedoumicu...kupila sam trosjed od crvene kože ( oduševio me je na prvu) no sad kad čekam dostavu u 100 briga sam kako će mi to utjecati na prostor
trosjed će biti smješten na jug-jugoistok dnevne sobe...
ima li netko ko kuži feng shui ili svi učite s neta kao ja
hvala

<1>
  • POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove

bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10

Numerološke godine

Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56

Horarna astrologija

Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00

Mjesec i ličnost

Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22

Anđeoske karte

Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56

Pravila i propisi
Registrujte se