Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Luna

Poruke:326

Pregleda:26582

Lenkabez kartona

Lenka

F / 58 god.

Zagreb

Croatia

Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi

Objavljeno: nedelja, 11.2.2018 / 11:35

Tema: Fortuna - točka sudbine

Citiran post

undertaker je napisao:

Hehe, a nisu mi Jupiter i Mjesec u aplikacionom sextilu nego u kvadratu :) I vidi Mjesec u Lavu Sunce u Jarcu jer ga Saturn recepcijom dovodi u Lava, tik pored Mjeseca, ali ne valja opet jer mi je onda Mjesec spaljen :D Saturn mi recepcijom ide u Jarca u 1 polje i podržava Jupitera u Biku. Kako ono kažu vatra je topla i suha a zemlja hladna i suha, pa ih povezuje suhoća, tako da ti kvadrati izmedju zemljanih i vatrenih znakova i nisu toliko strasni. Voda je hladna i vlažna i sa zemljom je povezuje hladnoća. Zrak je topao i vlažan i sa zemljom ga ne povezuje ništa, sa vatrom ga povezuje toplota, Isto tako vodu sa vatrom ne povezuje ništa. Nego šta misliš o uticaju Lilitha u karti, meni je na 23 Bika u 5 polju?

Da ma pa to sam već navela, recepciju Sunca i Saturna, negdje u prvom osvrtu, tamo gdje sam navela i da je Mo 90 Ju, bar mislim da jesam, tak lapsus i nije big deal... skužila odmah po objavljivanju da sam napisala sextil umjesto kvadrat i stavila ispod u napomeni, u međuvremenu si ti već valjda pisao svoje, pa nisi mogao vidjeti . Lilith mi i nije izazovna (ili izazovan, kako već tko dal CMo, dal Llth) za tumačenje, pa ju nešto ne doživljavam, do te mjere da je nisam ni u svojoj karti nikad tumačila..Negoooo, , jako je puno „kilometara pod kotačima“ kod tebe, da bi ti astrologija bila samo usput, prije bih rekla da si profi astrolog, nego samo ljubitelj astrologije. Kako god, to je lijepo, pozdravljam uloženi trud i znanje, kao i želju da ih podijeliš s nama ...Ma ni nisam se fokusirala na energiju aspekta(kvadrata), više me zanimalo kud će Mjesec i preko koga može, ako može od Saturna koji ga dohvaća kako god, još i dispozitor dispozitora, nego hoće li to biti lako ili teško Eto, time sam na neki način, izdvojila samo fragmentić slike...a zašto ne, već je na početku i objašnjen i viđen na zajedničkoj Dala sam prednost konkretnom i ne ometanom, aspektu, koji ga može direktno izazivati ali i „povući“ u smislu otvaranja, jer je u dobroj poziciji za Mo, em u znaku njegove egzaltacije, em u prirodnoj kući i kući radovanja drugog benefika, u recepciji s njom, a Mo u znaku Jupijevog tripl. itd itd ( unatoč tome što je iz fixnog i R i sljedujuće k), pred dispozitorom koji ga potiče na„izlazak“ , pa ako i izvuče ali ne nešto da bi potrajao „vani, otvoren i izložen“...sad da ne idem u detalje, dispozitor bi ipak trebao imati prednost pred Jupijem, jer je iz kardinalnog, ugaone, iz energije stelija i energetske točke krova, a i nekom logikom Mo ide sljedećim korakom kroz energiju dispozitora, pa opet i Mo i So u prirodnoj kući Sa......ugl.,nebitno. Samo moje neko viđenje u tom trenutku, bez previše kalupa. Trenutak prođe, pa je loviti misli koje su već prošle...malo teško, ako ne i besmisleno, jer više nije to to

Nivo: Uzdiže se na forumu / 196 postovi

Objavljeno: nedelja, 11.2.2018 / 14:22

Tema: Fortuna - točka sudbine

E ako je profi astrolog onda treba stvarno da zahvalimo se covijeku jer svoje vrijeme i znanje dijeli ovako bez ikakve koristi za sebe.. oduvijek mi je bilo tih ljudi nekako zao.. mislim pravih astrologa. Jer vecina njih vide jednostavno zivot osobe ciji natal gledaju.. mislim da je tesko vidjet neki pakao kroz koji ce proci ili prolaze a nemozes to promijeniti.. ili vidjeti necije zdravlje a nemozes to izlijeciti.. to je meni gore nego od profesije doktora.. oni bar mogu do nekle popraviti zdrvlje ali pakao nitko nemoze izbrisati.. tesko je to znanje..

Isto mislim i ja da je astrolog os od onog teksta gdje je tebe ispravljao o fortuni... precizan je da bi mu to bio samo hobi... ali je dobrica.. i mislim da on nema nikad mira.. nikad.. uvijek ga nesto tijera ali se jako dobro kontrolise..

lalafobez kartona

lalafo

F / 33 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: Uzdiže se na forumu / 214 postovi

Objavljeno: nedelja, 11.2.2018 / 16:11 Izmjenjeno: nedelja, 11.2.2018 / 17:41

Tema: Fortuna - točka sudbine

Lilith u Biku je u izgonu jer je u Venerinom znaku i znaku Mjeseceve egzaltacije,predstavlja muskarca koji na neki nacin mrzi svoju zenu,......jedan od razloga zasto te privlace Bikice....moze oznacavati da si imao neke pogresne investicije...pohlepu za novcem kao i da trosis novac puno na neku vrstu zabave dal kocka ili sl.Obicno volis ono sto nemas i nemas ono sto volis..takodje mozes biti veliki tradicionalista i gurman, da volis da je zena dobra kuharica..takodje oznacava da mozes imati svoj restoran da bi imao uspjeha u tome...vizualizacija jako bitna imas smisla za estetiku...moze dati probleme sa genitalijama...i da Goran Milekic je imao Lilith u Biku

undertakerbez kartona

undertaker

M /

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: U blagom usponu / 93 postovi

Objavljeno: nedelja, 11.2.2018 / 18:35 Izmjenjeno: nedelja, 11.2.2018 / 18:37

Tema: Fortuna - točka sudbine

Citiran post

Butterflies je napisao:

Super da ste se sijetili tih uspijesno namjestenih borbi... ali niste shvatili poentu onog sto je bitno....
Nije bio od mase cirkusanata u sarenim odorama.. nije imao ekipu za izazivanje.. nije bio nicija zaledina a niti je trebao zaledinu.. covijek koji je znao da je tu da zabavi masu.... a masa za dorucak treba hljeba i igara.. treba da se nahrani... Eto to je poenta.. a napisano je jer me prije pominjanja undertakena citanje teksta podsijetilo na samo bezazleno hvalisanje i natijecanje tko ce u gomili biti veci baja sa vecom dvosmislenosti u rijecniku...

A to za izgled lica sam sigurna da je nasmijano gotovo uvijek. Osim kad krene mozdana masinerija punom snagom radit.. onda to lice kao i kod lava sakriva i pridno odaje utisak hladnokrvnosti.. nedodirljivosti.. Lav.. ispod te kraljevske poze i slike srce koje ima ima toplinu.. samo ne za sviju..

Grobar. Partizan uh. Sad bi moj prijatelj ministar imao sto za reci jer Zeljo je za nase klince ove generacije bio neprikosnoven i slicice sa Zeljinim nogometasima su se lijepile po friziderima a mame bi ludile od tog jer je frizider izgledao kao sa nekog otpada..... a posto sam ja tatin sin iako sa kikicama na glavi meni je Hajduk u krvi..

Nisam nikad sazivala derneke a ni skupove.. ja sam netko tko je to gledao sa strane. Imala sam sliku ali sreca ne i dozivljaj.. da sam dernecila mozda bih bila manje osijetljiva ali ovako jos uvijek me moze iznenaditi neka glupost. Jos uvijek odrastam. Mozda sam zato u prednosti i zivot mi je jos kao u dijeteta zanimljiv. Kao da sam tinejder...ali sa ozbiljniscu....

Pa dobro, svi ti keceri su zavisno od svoje " karizme" i nacina na koji su zracili( izgledali) jednostavno birali svoje uloge koje su tumacili u ringu i van njega, pa je Undertaker sa onom misticno morbidnom facom upravo odabrao lik " grobara" koji mu jeste dobro "lezao"

Meni su licno zanimljiviji bili keceri poput Hulk Hogana ili posebno Ultimat WArriora :)

Nije mi lice nasmijano uvijek, cak naprotiv, cesto sam zamisljen posebno ako setam sam, ali u konverzaciji sa drugima najcesce jesam pun vica i zelje za sirokom razmjenom znanja i iskustva na apsolutno svim poljima.

Neki dan sam razgovarao sa jednim " radikalnijim" muslimanom, covjekom koji nema neku intelektualnu podlogu i koji je logicno dobro pristrasan u onome sto tvrdi, nakon par sati casova iz istorije koje sam mu besplatno odrzao mi je rekao " covjece, ovo da mi je neko drugi rekao, ili bilo kojem mom prijatelju, mi bi se pobili sa njim, ali ti si to tako blago i argumentovano objasnio, da ne mogu a da te ne postujem, iako se u nekim stvarima ne slazem sa tobom"
E on je upravo objasnio u toij recenici moje ponasanje i odnos prema drugima, jer svaki svoj stav koji imam pokusavam ne da nametnem, nego da natjeram druge da bar razmisle o onome o cemu im govorim,a nikada ne tvrdim nista ako apsolutno nisam siguran u to, inace sutim, ili ja trazim da mene neku uputi.

FK Partizan je meni u " krvi" jos od malih nogu, inace je " crno bijela" kombinacija ta koja odgovara znaku Jarca ( volim i Juventus), jer znak Jarca vlada " prncipom" a kao kardinalni znak i "stavom", pa i sama rijec Partizan oznacava " princip" koji odbacuje sve mogucnosti bilo kakvog kompromisa, pa su zaista za mene stvari ili Crne ili Bijele, nema sredine, niti ce je ikada biti :)

Sto se tice malih lokalnih klubova i meni je drag Zeljo :) A ni Hajduk mi nije mrzak, mnogo mnogo drazi od npr Dinama ;)

undertakerbez kartona

undertaker

M /

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: U blagom usponu / 93 postovi

Objavljeno: nedelja, 11.2.2018 / 18:41 Izmjenjeno: nedelja, 11.2.2018 / 18:42

Tema: Fortuna - točka sudbine

Citiran post

Cicimici je napisao:

Lilith ti maltene na Algolu :D

Znam to, pa ni Jupiter nije daleko, na 21 Bika, ali nisam primjetio analizirajuci neke karte i poznavajuci mnogo onih koji imaju npr So ili Ma na Algolu, da su imeli nekih vecih problema u zivotu.

Npr prosli papa Ivan Pavao 2 je imao Sunce cini mi se tacno na Algolu, iako nisam katolik, covjek je svojim ponasanjem i stavovima zaista oslikavao sliku pravog iskrenog vjernika, da ne kazem sveca.

undertakerbez kartona

undertaker

M /

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: U blagom usponu / 93 postovi

Objavljeno: nedelja, 11.2.2018 / 18:52 Izmjenjeno: nedelja, 11.2.2018 / 19:07

Tema: Fortuna - točka sudbine

Citiran post

Lenka je napisao:

Da ma pa to sam već navela, recepciju Sunca i Saturna, negdje u prvom osvrtu, tamo gdje sam navela i da je Mo 90 Ju, bar mislim da jesam, tak lapsus i nije big deal... skužila odmah po objavljivanju da sam napisala sextil umjesto kvadrat i stavila ispod u napomeni, u međuvremenu si ti već valjda pisao svoje, pa nisi mogao vidjeti . Lilith mi i nije izazovna (ili izazovan, kako već tko dal CMo, dal Llth) za tumačenje, pa ju nešto ne doživljavam, do te mjere da je nisam ni u svojoj karti nikad tumačila..Negoooo, , jako je puno „kilometara pod kotačima“ kod tebe, da bi ti astrologija bila samo usput, prije bih rekla da si profi astrolog, nego samo ljubitelj astrologije. Kako god, to je lijepo, pozdravljam uloženi trud i znanje, kao i želju da ih podijeliš s nama ...Ma ni nisam se fokusirala na energiju aspekta(kvadrata), više me zanimalo kud će Mjesec i preko koga može, ako može od Saturna koji ga dohvaća kako god, još i dispozitor dispozitora, nego hoće li to biti lako ili teško Eto, time sam na neki način, izdvojila samo fragmentić slike...a zašto ne, već je na početku i objašnjen i viđen na zajedničkoj Dala sam prednost konkretnom i ne ometanom, aspektu, koji ga može direktno izazivati ali i „povući“ u smislu otvaranja, jer je u dobroj poziciji za Mo, em u znaku njegove egzaltacije, em u prirodnoj kući i kući radovanja drugog benefika, u recepciji s njom, a Mo u znaku Jupijevog tripl. itd itd ( unatoč tome što je iz fixnog i R i sljedujuće k), pred dispozitorom koji ga potiče na„izlazak“ , pa ako i izvuče ali ne nešto da bi potrajao „vani, otvoren i izložen“...sad da ne idem u detalje, dispozitor bi ipak trebao imati prednost pred Jupijem, jer je iz kardinalnog, ugaone, iz energije stelija i energetske točke krova, a i nekom logikom Mo ide sljedećim korakom kroz energiju dispozitora, pa opet i Mo i So u prirodnoj kući Sa......ugl.,nebitno. Samo moje neko viđenje u tom trenutku, bez previše kalupa. Trenutak prođe, pa je loviti misli koje su već prošle...malo teško, ako ne i besmisleno, jer više nije to to

Hehe, drago mi je ako sam svojim pisanjem stvorio sliku sebe ( zaista nenamjerno) kao nekog ozbiljnog astrologa, iako zaista to nisam :)

Jupiter( sirina, expanzija, znanje) u 5 polju ( zabava, igra) daje osobi potrebu za hobijima na mnogim poljima.

KAda bi ti ovdje predocio neke svoje politicke textove ( kojima sam se bavio jedno vrijeme, radio za jednu ljevicarsku stranku) vidjela bi da je astrologija samo moj usputni nacin da se dodatno " usavrsim" i da bi pomogao izricito sebi, ali ne bjezim od toga da pomognem i drugima, u onoj mjeri koliko mislim da to i mogu.

Jupiter bi bio predsatvljao znanje zasnovano na teorijskim vrijednostima, a Saturn bi predstavljao " vise znanje"(22 stepen Jarca je stepen " viseg znanja") zasnovano na prakticnim vrijednostima, pa je logicno da kao Jarac Strijelac imam prirodnu potrebu da razvijam svoj intelekt u oba smjera,a Jupiter i Saturn su mi u kvadratu, sto znaci da sam jednostavno natjeran da kroz borbu i napore dodjem do spoznaja na razlicitim poljima interesovanja:)

undertakerbez kartona

undertaker

M /

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: U blagom usponu / 93 postovi

Objavljeno: nedelja, 11.2.2018 / 18:59 Izmjenjeno: nedelja, 11.2.2018 / 19:03

Tema: Fortuna - točka sudbine

Citiran post

lalafo je napisao:

Lilith u Biku je u izgonu jer je u Venerinom znaku i znaku Mjeseceve egzaltacije,predstavlja muskarca koji na neki nacin mrzi svoju zenu,......jedan od razloga zasto te privlace Bikice....moze oznacavati da si imao neke pogresne investicije...pohlepu za novcem kao i da trosis novac puno na neku vrstu zabave dal kocka ili sl.Obicno volis ono sto nemas i nemas ono sto volis..takodje mozes biti veliki tradicionalista i gurman, da volis da je zena dobra kuharica..takodje oznacava da mozes imati svoj restoran da bi imao uspjeha u tome...vizualizacija jako bitna imas smisla za estetiku...moze dati probleme sa genitalijama...i da Goran Milekic je imao Lilith u Biku

Ne mogu nikako mrziti svoju zenu jer je nemam :) i trudim se zaista da ne dodjem u iskusenja da udjem u brak,a zaista je tacno da mi je mnogo interesantnije ono sto nemam u odnosu na ono sto imam, pa sam mislio da je to vise do Jarca koji kao ambiciozan znak uvijek mora da ide dalje, jer planina se mora osvojiti :)

Bikice me privlace i zbog stelijuma u Jarcu, zbog vladara karte Jupitera u Biku( opusten sam sa njima, 5 kuca , uzivancija), zbog Fortune tamo (sretan sam sa njima) ali si mozda u pravu u smislu sexualne opsjednutosti Bikicama, vec sam jednom napoisao da se radi o nekakvoj vrsti magneta, ono zalijepis se za nju i nema sanse da se odlijepis :D

Sto se tice " tradicije" prezirem je, jer je samo dobro povrsnim i nedovoljno svjesnim ljudima tradicija alibi za mjerilo smislenosti, koju najcesce nemaju ;)

Gurman jesam, ali nista pretjerano, kocka nikada :)

Nivo: Uzdiže se na forumu / 196 postovi

Objavljeno: nedelja, 11.2.2018 / 19:38

Tema: Fortuna - točka sudbine

Naravno da je Zeljo od domacih klubova meni najdrazi... a Juventus mi je prestao bit nekako drag unazad 6 godina.. Barcu volim gledati..
U pravu si imao je lice smrknuto ali meni nije bio strasan.. Hulk Hogan je vise bio veseljak i njegovi filmovi su mi bili za klince..
Ja bih rekla da je lice samo vasa maska...

Ozbiljnost.. zbog svega sto ste prezivjeli na vasem licu je uvijek ta maska.. mislim da ti ljude ne dijelis na muslimane i one druge.. tvoj mozak je izasao iz tog okvira davno ili mislim da nije nikad ni bio u njemu.. humanista i duhovnik.. covijek koji ima objasnjenje za sve.. dubina koju je nemoguce izmjeriti.. pa mozda ni tebi samom. Tek sad ispitujes svoju granicu.. interesantan sagovornik. Imam utisak da je svako pitanje postavlheno vama kao unaprijed dobijen poklon.. niste vi undartaker ...

undertakerbez kartona

undertaker

M /

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: U blagom usponu / 93 postovi

Objavljeno: nedelja, 11.2.2018 / 19:50

Tema: Fortuna - točka sudbine

Citiran post

Butterflies je napisao:

Naravno da je Zeljo od domacih klubova meni najdrazi... a Juventus mi je prestao bit nekako drag unazad 6 godina.. Barcu volim gledati..
U pravu si imao je lice smrknuto ali meni nije bio strasan.. Hulk Hogan je vise bio veseljak i njegovi filmovi su mi bili za klince..
Ja bih rekla da je lice samo vasa maska...

Ozbiljnost.. zbog svega sto ste prezivjeli na vasem licu je uvijek ta maska.. mislim da ti ljude ne dijelis na muslimane i one druge.. tvoj mozak je izasao iz tog okvira davno ili mislim da nije nikad ni bio u njemu.. humanista i duhovnik.. covijek koji ima objasnjenje za sve.. dubina koju je nemoguce izmjeriti.. pa mozda ni tebi samom. Tek sad ispitujes svoju granicu.. interesantan sagovornik. Imam utisak da je svako pitanje postavlheno vama kao unaprijed dobijen poklon.. niste vi undartaker ...

Zasto je Juve prestao biti drag taman onda kada je zaredao sa 6 osvojenih titula uzastopno :)?
Barsa igra najljepsi fudbal, ali bogatih klubova koji kupe sve sto vrijedi na kugli zemaljskoj( Real prezirem takodjer) nikada nisam bio poklonik, Juve je drag iz pomenutih razloga ( nekakav imaginarni ideal) ali i zbog jednog od prvih finala nekadasnjek KES-a kojih se sjecam.

Za mene su religije samo politicke organizacije koje su se planetarno sirile nasilnim oruzanim putem, te je preko njih aristokratija u dosluhu sa uvijek kvarnim svestenstvom ostvarivala samo laksu duhovnu kontrolu nad okupoiranim narodima, a nakon duhovne ide ona mnogo vaznija materijalna.
Vjera je nesto drugo, ona je apstraktan pojam, covjek moze da vjeruje u sta hoce, ali su religije, koje su prepisivane iz politeizma u stvari ukalupile covjekovu zelju za duhovnoscu u odredjeni skup pravila i propisa od kojih je vlastela imala najvise interesa.

Bog ( visa svijest) je u nama, jer bez nase svijesti nema nicega oko nas, pa koliko dozvolimo sebi da se sirimo na tom planu, da razvijamo svoje znanje, moralom i postenjem pounimo svoj Um, i ta Visa svijest( Bog) ce da bude vise u nama,a naravno da je ne mozemo dokuciti u globalu, pa u toj nesavrsenosti i jeste savrsenost i unikatnost svakoga od nas.

Imam Pl na MC egzaktno, pa u masi mogu da djelujem " opako", a kao sto rekoh 1- na 1 sam za na ranu previt :)

lalafobez kartona

lalafo

F / 33 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: Uzdiže se na forumu / 214 postovi

Objavljeno: nedelja, 11.2.2018 / 20:45

Tema: Fortuna - točka sudbine

Nisam mislila bas bukvalno neke stvari,ali generalo Lilith oznacava osobe koje su nam seksualno najprivlacnije,kod mene se isto pokazalo kao tacno i da su mi ti partneri najprivlacniji u tom fazonu...

  • POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove

bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10

Numerološke godine

Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56

Horarna astrologija

Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00

Mjesec i ličnost

Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22

Anđeoske karte

Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56

Pravila i propisi
Registrujte se