Vijesti / Astrologija

KRATKO PITANJE ZA JASAN ODGOVOR

Horarna astrologija

Horarna astrologija
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: MOJCA-ASTROLOGIJA.SI

Ocultu30.7.2015

Ako ste se pitali, postoji li astrologija u kojoj ne morate dati vaš datum, mjesto i vrijeme rođenja, odgovor je NE!

Horarna astrologija, naziva se još i horoskop događaja i temeljna je disciplina one tradicionalne, egzaktne astrologija koju koriste astrolozi već dugi niz godina. Ona služi, kako bi se osobama mogli pružiti odgovori na ona najjednostavnija pitanja kao što su; Gdje sam izgubila zaručnički prsten? Kakva pitanja mogu očekivati na ispitu? Hoću li i gdje ići na godišnji odmor? itd. Horarnoj astrologiji možemo postaviti sva pitanja. Ono što je bitno kod postavljanja istog, je da pitanje bude jasno i striktno kako bi astrolog mogao dati što točniji odgovor.

Izračun se radi prema vremenu i mjestu na kojem se astrolog koji daje odgovor nalazi u trenutku kada je pitanje postavljeno. Kako bi se izradio horarni horoskop, nije potreban niti datum, niti sati, kao ni mjesto rođenja, već samo jasno postavljeno pitanje. Odgovor koji će astrolog pružiti biti će jasan i precizan. Ukoliko postoji velika želja i volja, planetarne energije postaju jače, kvalitetnije se otvara horoskop ili karta neba u datom trenutku postavljanja pitanja. Najbitnije za izradu karte postavljaneog pitanja je sam trenutak postavljanja istog.

OSTALI ČLANCI

Znakovi i njihovi grijesi

ASTROLOGIJA

Znakovi i njihovi grijesi

Kao što svaki znak ima svoje vrline, tako ima i sklonost ka grijehovima. Saznajte koji je Vaš, preispitajte se da li tu ima istine, i što možete učiniti po tom pitanju.

Natalna karta

ASTROLOŠKI POKAZATELJ

Natalna karta

Natalna karta je osnovni podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list koji biva ispisan u trenutku vašeg rođenja, i koji vas prati kroz cijeli život.

PremiumMjesec Bika od 26.04. do 25.05.2017.

ASTROLOGIJA

Mjesec Bika od 26.04. do 25.05.2017.

U periodu od ranih jutarnjih sati 26.4. na Nebu se obrazuje konstelacija Mladog Mjeseca u Biku, koja će ujedno označiti početak Lunarnog Mjeseca Bika. Detaljno smo obradili ovu konstelaciju i sto kome donosi.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se