Vijesti / Astrologija

ROĐENJEM DEFINIRANA OSOBA

Natalna astrologija

Natalna astrologija
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: ASTROLOGIJA16.WORDPRESS.COM

Ocultu30.7.2015

Koji faktori određuju karakter osobe u trenutku rođenja? Utjecaj planetarnih konstelacija na karakter osobe i situacije u kojima će se naći ključni je faktor.

Natalna astrologija, u žargonu i sudska ili individualna astrologija, bavi se sastavljanjem karte neba, planetarne konstelacije, u trenutku vašeg rođenja. Ubraja se u najpoznatiju granu astrologije, jer zvijezde su te, koje utječu na dijete u trenutku njegova rođenja. Na temelju njih, dolazi se do određenih zaključaka o daljnjem životu tog djeteta. Izrada kompletne psihološke slike, temperamenta, nasljednih faktora, pa sve do kontakta s okolinom, ljudima i situacijama u kojima će se naći jednog dana.

Sam naziv je od latinske rječi Natus, što znači onaj koji je rođen. Natalna astrologija precizira astrologiju živih bića. Smatra se da čovjek predstavlja dio cjeline istih elemenata u različitu omjeru i rasporedu. Natalna astrologija izrađuje se na temelju natalne karte koja je osnova svega. Na natalnoj karti se temelje predikcije, sinastrijske i elekcione karte itd.

OSTALI ČLANCI

Znakovi i njihovi grijesi

ASTROLOGIJA

Znakovi i njihovi grijesi

Kao što svaki znak ima svoje vrline, tako ima i sklonost ka grijehovima. Saznajte koji je Vaš, preispitajte se da li tu ima istine, i što možete učiniti po tom pitanju.

Natalna karta

ASTROLOŠKI POKAZATELJ

Natalna karta

Natalna karta je osnovni podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list koji biva ispisan u trenutku vašeg rođenja, i koji vas prati kroz cijeli život.

PremiumMjesec Bika od 26.04. do 25.05.2017.

ASTROLOGIJA

Mjesec Bika od 26.04. do 25.05.2017.

U periodu od ranih jutarnjih sati 26.4. na Nebu se obrazuje konstelacija Mladog Mjeseca u Biku, koja će ujedno označiti početak Lunarnog Mjeseca Bika. Detaljno smo obradili ovu konstelaciju i sto kome donosi.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se