Vijesti / Astrologija

OTKRIJTE KARAKTER I SKLONOSTI OSOBE

Natalna karta

Natalna karta
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: GEORGEGLAZER.COM

Ocultu31.7.2015

Ako želite znati karakter, sklonosti, talente, potencijale ili neke druge mogučnosti osobe, natalna karta će Vam dati uvid u cjelokupnu sliku.

Natalna karta, astrološka je karta napravljena u trenutku rođenja svake pojedine osobe. Ona predstavlja skup simbola koji prikazuju raspored nebeskih tijela na nebu u trenutku rođenja osobe. svaka osoba ima svoju jedinstvenu i neponovljivu natalnu kartu. Ona omogućava da sagledamo cjelokupnu sliku životnog puta, kako prošlosti, tako sadašnjosti i budučnosti. Tumačenjem iste, dobiva se natalni horoskop koji može otkriti karakter osobe, njezine sklonosti, moguće talente i potencijale te odnos prema životu i okolini. Otkriva ljubavne sklonosti, međuljudske odnose, način rada, poslove koji za koje je predisponirana i zaradu.

Za potpuni uvid u natalnu kartu, potrebno je unijeti točan i potpun datum rođenja, mjesec i godinu te vrijeme i mjesto rođenja. Uz pomoć tih podataka, isčitava se raspored nebeskih tijela i omogućuje da otkrijemo urođene osobine koje koče osobu ili tjeraju naprijed kako bi sebi i svojim dragim i bliskim osobama olakšali život.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Znakovi i njihovi grijesi

ASTROLOGIJA

Znakovi i njihovi grijesi

Kao što svaki znak ima svoje vrline, tako ima i sklonost ka grijehovima. Saznajte koji je Vaš, preispitajte se da li tu ima istine, i što možete učiniti po tom pitanju.

Natalna karta

ASTROLOŠKI POKAZATELJ

Natalna karta

Natalna karta je osnovni podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list koji biva ispisan u trenutku vašeg rođenja, i koji vas prati kroz cijeli život.

PremiumMjesec Bika od 26.04. do 25.05.2017.

ASTROLOGIJA

Mjesec Bika od 26.04. do 25.05.2017.

U periodu od ranih jutarnjih sati 26.4. na Nebu se obrazuje konstelacija Mladog Mjeseca u Biku, koja će ujedno označiti početak Lunarnog Mjeseca Bika. Detaljno smo obradili ovu konstelaciju i sto kome donosi.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se