Vijesti / Astrologija

SINASTRIJA

Usporedna astrologija

Usporedna astrologija
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: NEWS.DISCOVERY.COM

Wikipedia2.8.2015

Ako je pitanje postavljeno kao odnos između dvije osobe, zasigurno će se raditi sinastrija između njih dvoje kako bi se došlo do željenog odgovora.

Grana astrologije koja se bavi tumačenjem odnosa dvije osobe na temelju usporedbe njihovih natalnih karti; pri čemu se pažnja obraća na sklad ili nesklad naglašenih znakova, elemenata i kvaliteta, međusobne planetarne aspekte, te utjecaj planeta jedne osobe na kuće i uglove natalne karte druge.

Također se mogu izraditi i horoskopi kombinacijom natalnih podataka obje osobe - kompozit, Davison horoskop.

OSTALI ČLANCI

Znakovi i njihovi grijesi

ASTROLOGIJA

Znakovi i njihovi grijesi

Kao što svaki znak ima svoje vrline, tako ima i sklonost ka grijehovima. Saznajte koji je Vaš, preispitajte se da li tu ima istine, i što možete učiniti po tom pitanju.

Natalna karta

ASTROLOŠKI POKAZATELJ

Natalna karta

Natalna karta je osnovni podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list koji biva ispisan u trenutku vašeg rođenja, i koji vas prati kroz cijeli život.

PremiumMjesec Bika od 26.04. do 25.05.2017.

ASTROLOGIJA

Mjesec Bika od 26.04. do 25.05.2017.

U periodu od ranih jutarnjih sati 26.4. na Nebu se obrazuje konstelacija Mladog Mjeseca u Biku, koja će ujedno označiti početak Lunarnog Mjeseca Bika. Detaljno smo obradili ovu konstelaciju i sto kome donosi.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se