Vijesti / Besplatni savjeti

SRETNI BROJEVI - JACKPOT!!

Besplatan izračun sretnih brojeva!

Besplatan izračun sretnih brojeva!
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: TRUSTEDPSYCHICMEDIUMS.COM

Ocultu5.1.2016

Ovaj tjedan umjesto besplatnog gledanja imamo u studiju Numerologa koji će Vam potpuno besplatno izračunati Vaše sretne brojeve. Izračun sretnih brojeva zatražite u petak 8.1.2016. od 16:00 - 22:00 sati (GMT+1).

Ovaj tjedan imate jedinstvenu priliku za besplatan izračun Vaših sretnih brojeva. Ukoliko još niste, izradite i upotpunite svoj profil. U petak 8.1.2016. u periodu između 16:00 i 22:00 sati (GMT+1) na profil Numerologa, koji će biti dostupan samo u navedenom periodu, pošaljite Vaše Ime, datum, mjesto i vrijeme rođenja, sa naznakom "za sretne brojeve"

Profil Numerologa će biti dostupan isključivo u navedenom periodu i možete ga "kliknuti" OVDJE!

Pri javljanju je obavezno upisati Vaše ime kao i datum rođenja te mjesto i vrijeme (ukoliko ne znate točno, stavite okvirno vrijeme i naznačite da je takvo).

Za sva dodatna pitanja, te za one koji ne mogu čekati, ili možda okasne na besplatno savjetovanje, možete nas kontaktirati direktno putem naših telefona od 0 - 24 i to:

Iz Hrvatske pozivom na broj 064558855 (3.49min/fix, 4,78min/mob) ili posaljite sms OCULTU na broj 886159 (5kn/sms).

Iz Makedonije pozivom na broj 0959040222 (54MKD/min).

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Gratis savjetovanje

TAROT

Gratis savjetovanje

Svim novim i starim registriranim članovima Ocultu portala darujemo jedno besplatno savjetovanje sa Tarot majstorom. Postavite svoje besplatno pitanje!

Savjeti za jednostavno korištenje

UPUTE

Savjeti za jednostavno korištenje

U najkraćim crtama smo saželi kako sudjelovati u našoj zajednici, kako sakupljati i zaraditi kredite, na što ih možete potrošiti, kako najbolje iskoristiti horoskop i natalnu kartu te mnoge druge pogodnosti.

Krediti & Superuser status

KORISNI SAVJETI

Krediti & Superuser status

Saželi smo za Vas najbitnije o kreditima, kako ih koristiti, kako ih kupiti ili gratis sakupljati, što je status Superusera, koje pogodnosti Vam donosi te kako ga možete aktivirati.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se