Vijesti / Besplatni savjeti

PRODUŽENO DO 22 H!

Besplatna izrada ljubavnog horoskopa za 2016.

Besplatna izrada ljubavnog horoskopa za 2016.
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: LIKE.ASOS.COM

Ocultu16.12.2015

Ovaj tjedan umjesto besplatnog gledanja imamo u studiju Astrologa koji će Vam besplatno izraditi ljubavni horoskop za 2016. godinu. Izrada će biti u subotu u periodu od 12:00 - 22:00 sati (GMT+1). Ne propustite priliku i javite se!

Ovaj tjedan imate jedinstvenu priliku za izradu besplatnog ljubavnog horoskopa/prognoze za 2016. godinu, umjesto tjednog besplatnog gledanja. Ukoliko još niste, izradite i popunite svoj profil. U subotu 19.12.2015. u periodu između 12:00 i 22:00 sati (GMT+1) je dovoljno javiti se kratkom porukom na profil Astrologa koji će biti dostupan i izraditi Vaš osobni ljubavni horoskop za 2016. godinu.

Profil Astrologa će biti dostupan isključivo u navedenom periodu i možete ga "kliknuti" OVDJE!

Pri javljanju Vam želimo dati nekoliko dodatnih savjeta, kako bi prognoza koju ćete dobiti bila cjelovita i zadovoljila Vašu znatiželju. Kod javljanja obavezno upišite Vaše ime kao i datum rođenja. Kao dodatnu informaciju, nužno je navesti mjesto i točno vrijeme rođenja. Ukoliko neznate točno vrijeme rođenja, pokušajte se približno sjetiti u koliko sati biste mogli biti rođeni. Kao dodatni faktori koji utječu na Vašu prognozu, poželjno je navesti nekoliko detalja kao što su npr. status veze, odnos sa određenom osobom i njegove/njezine podatke i slično.

sve detalje oko postavljanja konkretnih pitanja možete pročitati kliknom na link OVDJE!

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati direktno putem naših telefona od 0 - 24 i to:

Iz Hrvatske pozivom na broj 064558855 (3.49min/fix, 4,78min/mob) ili posaljite sms OCULTU na broj 886159 (5kn/sms).

Iz Makedonije pozivom na broj 0959040222 (54MKD/min).

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Gratis savjetovanje

TAROT

Gratis savjetovanje

Svim novim i starim registriranim članovima Ocultu portala darujemo jedno besplatno savjetovanje sa Tarot majstorom. Postavite svoje besplatno pitanje!

Savjeti za jednostavno korištenje

UPUTE

Savjeti za jednostavno korištenje

U najkraćim crtama smo saželi kako sudjelovati u našoj zajednici, kako sakupljati i zaraditi kredite, na što ih možete potrošiti, kako najbolje iskoristiti horoskop i natalnu kartu te mnoge druge pogodnosti.

Krediti & Superuser status

KORISNI SAVJETI

Krediti & Superuser status

Saželi smo za Vas najbitnije o kreditima, kako ih koristiti, kako ih kupiti ili gratis sakupljati, što je status Superusera, koje pogodnosti Vam donosi te kako ga možete aktivirati.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se