Vijesti / Besplatni savjeti

OBAVEZNO PROČITATI!

Kako postaviti pitanje?

Kako postaviti pitanje?
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: TAROTDAME.COM

Ocultu1.11.2015

Ne postavljajte pitanja na koja ne želite čuti odgovor ili se bojite da odgovor možda nećete moći prihvatiti. Kako biste bili 100 % zadovoljni uslugom koju pružaju naši savjetnici, bitno je pridržavati se navedenih uputa.

Kako biste na svoje pitanje dobili kvalitetan i dobar odgovor te u konacnici bili zadovoljni savjetovanjem, bitno je ispravno postaviti konkretno pitanje. Svi se odgovori na ova pitanja mogu vidjeti iz vremenskog horoskopa, natalne karte, brojeva, tarota i raznih drugih metoda. Samo je granica u vašoj mašti, a odnosi se na ono što ćete pitati i kako ćete smisliti samo pitanje, jer upravo vaše pitanje određuje dimenziju.

Možete pitati, ali bukvalno, štogod hoćete, a ako je prisutna neka jača želja i volja, onda se bolje otvara horoskop ili karta neba za sam trenutak pitanja. Čim je želja jača i planetarne energije su jače. Odmah se tu vidi, po planeti vladara pitača, da li je u dobrom stanju.

Ako imate konkretno pitanje, bitno je prirediti i podatke pitača, te eventualne podatke osoba na koje se odnosi pitanje.

Ispravno postavljeno pitanje, rezultirat će kvalitetnim i bogatim odgovorom na isto. Kratko nejasno formulirano pitanje, rezultirat će kratkim i Vama naizgled nejasnim odgovorom.

U nastavku pročitajte primjere loše postavljenog pitanja, na koja ne možete uvijek dobiti kvalitetan odgovor:

- Brak?
- Što će biti s poslom?
- Vara li me?
- Ja sam vaga, budućnost u ljubavi?
- Kada ću stupiti u brak?
- Kada ću roditi?
- Hoću li dobiti promaknuće?
- Zdravlje?

Nasuprot tome, u nastavku pročitajte primjere kvalitetno postavljenog pitanja sa mogučnošću bogatog i kvalitetnog odgovora:

FOTOGRAFIJA: F.TQN.COM

- Brak mi se raspada, sumnjam na nevjernost partnera. Detalji zašto sumnjamo (pročitane poruke, savjet prijatelja,... npr. u 01. mjesecu ove godine). Ja sam Eva 15.05.1979., muž Adam 14.01.1977. Ukoliko je Astrolog u pitanju, bitno je dati i točne podatke vremena i mjesta rođenja ukoliko ih znate te opcionalno kada se radi o braku, datum sklapanja braka. Zatim je potrebno postaviti kvalitetno pitanje i/ili izraziti želju, npr; Želim spasiti brak, hoću li uspjeti i kako dalje? Ili postaviti pitanje; Vara li me stvarno i ima li nade za spas našeg braka.

- Bojim se za posao. Ime, datum rođenja, (Za astrologe i vrijeme i mjesto rođenja), vrijeme početka rada na trenutnom poslu. Zatim pitanje; Priča se o otkazima, jesam li među onima koji će dobiti otkaz ili ću spasiti svoje radno mjesto?

- Sa partnerom sam od "Navesti datum", Vaše i ime partnera te datume rođenja. Za astrologe vrijeme i mjesto rođenja. Zatim postaviti pitanje: Vara li me partner i hoće li moja veza opstati? Dodatno ukoliko sami imate nekoga u vidu i želite okončati odnos sa jednim od partnera, bitno je to reći.

- Sama sam od "Navesti datum", ime i datum rođenja (Za astrologe opcionalno dodati mjesto i vrijeme rođenja). Zanima me kada postoji mogučnost da upoznamo osobu za kvalitetnu vezu i brak? Zatim navesti ukoliko imate simpatiju sve podatke simpatije (Ukoliko Vas zanima mogučnost veze sa istom).

- Kod pitanja o priraštaju u obitelji, potrebni su svi Vaši podaci, podaci partnera i datuma početka veze/braka, ukoliko ga imate (Ukoliko ga nemate potrebno je to naglasiti), navesti radi li se na istome i koliko dugo te ukoliko se ne radi, navesti da se ne radi na tome, nego samo postoji želja sa Vaše strane. U tom slučaju je potrebno drugačije oformulirati pitanje (Želim bebu, partner ne (Imena, datumi, vremena, mjesta), hoće li se predomisliti i/ili kako da promijenim njegovo razmišljanje i mogu li to uopće). Ukoliko ste već trudni, potrebno je to naglasiti i reformulirati pitanje, npr: Trudna sam, ime, datum + ime i datum partnera, koliko ste trudni i zatim postaviti pitanje; Hoće li trudnoća proći u redu?

- Kod pitanja o zdravlju, potrebno je navesti sve detalje. Osim imena i datuma (Za astrologe mjesto i vrijeme rođenja), nužno je navesti i neke od nalaza ukoliko ih imate priložene te kako se vi osječate. Trebate znati da savjetnici nisu doktori i svojim alatima interpretiraju Vaše trenutno stanje u kojem se nalazite te predikcije o zdravlju, nipošto ne trebate uzimati zdravo za gotovo. Liječnik je ipak liječnik!

FOTOGRAFIJA: AUSTINSPIRITGUIDES.COM

Na pitanja o kraju života, svaki savjetnik je dužan pridržavati se kodeksa, te na ista molimo da ne očekujete odgovore.

Naši savjetnici nisu vidoviti Milan i slični proroci koji imaju "moć" odgonetnuti vaše pitanje iz 2 rječi ili vam pročitati misli. U takvim slučajevima pitanje nebi bilo nužno postavljati. Naši savjetnici su majstori u svom polju rada za koji koriste razne alate kao pomoć, a jedan od tih alata ste i Vi sami te Vaše ispravno definirano i formulirano pitanje.

Bitno kod postavljanja pitanja: Ne postavljajte pitanja na koja niste 100 % sigurni da želite čuti odgovor ili se bojite/znate da neki odgovor možda nećete biti u stanju prihvatiti. Želimo da budete 100 % zadovoljni uslugom koju pružaju naši savjetnici, a to možete samo ukoliko se pridržavate gore navedenih uputa.

Za sva pitanja možete nas kontaktirati direktno putem naših telefona od 0 - 24 i to:

Iz Hrvatske pozivom na broj 064558855 (3.49min/fix, 4,78min/mob) ili posaljite sms OCULTU na broj 886159 (5kn/sms).

Iz Makedonije pozivom na broj 0959040222 (54MKD/min).

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Gratis savjetovanje

TAROT

Gratis savjetovanje

Svim novim i starim registriranim članovima Ocultu portala darujemo jedno besplatno savjetovanje sa Tarot majstorom. Postavite svoje besplatno pitanje!

Savjeti za jednostavno korištenje

UPUTE

Savjeti za jednostavno korištenje

U najkraćim crtama smo saželi kako sudjelovati u našoj zajednici, kako sakupljati i zaraditi kredite, na što ih možete potrošiti, kako najbolje iskoristiti horoskop i natalnu kartu te mnoge druge pogodnosti.

Krediti & Superuser status

KORISNI SAVJETI

Krediti & Superuser status

Saželi smo za Vas najbitnije o kreditima, kako ih koristiti, kako ih kupiti ili gratis sakupljati, što je status Superusera, koje pogodnosti Vam donosi te kako ga možete aktivirati.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se