Vijesti / Duhovnost

REINKARNACIJA

Misli da je Isus

Misli da je Isus
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: TELEGRAPH.CO.UK

24sata.hr19.2.2016

Australac tvrdi da je Kristova reinkarnacija! Brian Marshall (71) iz Queenslanda kaže da torinsko platno dokazuje da je on Isus koji je po drugi put došao na zemlju i da mu je papa Benedikt to u pismu potvrdio.

Torinsko platno, jednu od najpoznatijih kršćanskih relikvija koje prema vjerovanju mnogih predstavlja tkaninu u koju je bio zamotan Isus nakon smrti na križu, Australac Brain Marshall (71) uzeo je kao dokaz da je on reinkarnirani Isus iz Nazareta.

Naime, u stotinama video zapisa koje objavljuje on propovijeda spominje ožiljke na rukama i nogama, proglašuje se "svetim čovjekom". Pokazuje pismo za koje tvrdi da mu ga je poslao Papa Bendikt koji mu je osobno rekao da je on Kristova reinkarnacija jer da je njegova sličnost s obrisima na torinskog platnu frapantna. Trebao je Benedikt, kazao je Marshall, u ožujku 2013 proglasiti drugi dolazak Isusa Krista ali se to izjalovilo jer je za Svetog Oca proglašen Papa Franjo.

Mnogi ga slijede i vjeruju da je on Mesija, a jedan zabrinuti Amerikanac ispričao je kako je njegov punac ostavio obitelj kako bi se priključio religioznom kultu Briana Marshalla.

- On je tako divan čovjek i svi su jako pogođeni time što je on sad totalno uvjeren da mora biti blizu tog Marshalla jer je on Isus Krist. Čak je rekao otići u Australiju kako bi bio s njim

OSTALI ČLANCI

Glavni zakoni univerzuma

DUHOVNOST

Glavni zakoni univerzuma

Postoje tri glavna razloga zašto se nekome nešto dešava u životu, zašto dolaze i odlaze određeni ljudi, zašto je neki odnos upravo takav, te ostalo.

Recept za sreću

DUHOVNOST

Recept za sreću

Na pitanje "Koja je tajna sreće?"- odgovor ima Matthieu Ricard, svećenik i najsretniji čovjek na svijetu. Saznajte gdje i kako je to postigao.

Kako prepoznati ljude pokvarenog srca

ZNAKOVI ZLA

Kako prepoznati ljude pokvarenog srca

Ne možemo zamisliti da nas netko vara, obmanjuje ili povrijeđuje (kako nas, tako i druge) bez imalo savjesti, širi laži i izmošljotine kako bi uništio nečiji ugled, ili da se pretvara i izdaje za nešto što nije, a sve s ciljem kako bi nanio štetu drugima (fizičku, materijalnu, emotivnu). Ipak, na žalost znamo da takvi ljudi postoje.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se