Vijesti / Horoskop

AUTOMOBIL

Blizanci - prigodni pokloni

Blizanci - prigodni pokloni
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: PRESSONLINE.RS

Ocultu16.12.2015

Ne spada u znake koji su zahtjevni i jedina velika i skupa stvar koja može obradovati Blizanca je automobil. Ili ako je enterijer u pitanju, tu su svakako radni stol, stolica,...

Žena Blizanac je šarmantna, jednostavna, sa dječijom dušom. Radoznala, znatiželjna, mahom bezbrižnih shvatanja, voli sve, i što je najlepše, raduje se bukvalno svemu kao što se dijete obraduje poklonu i ne krije osećaje, a najviše se obraduje smiješnim poklonima. Ponekad se obraduje, baš onako brutalno iskreno, kako to samo djeca znaju, ali ne treba joj to zamjeriti.

Muški Blizanac je nestalan, nesiguran i slabo drži do sebe, ali sa sposobnošću da se prilagodi svemu. Muškarac Blizanac je osoba bez kompleksa i voli lakoću i bezbrižnost. Voli da potroši na zadovoljstva i zabavu, flert, kao i na poklone, ali i na kuću i na kućne sitne potrebe.

Ne spada u znake koji su zahtjevni i jedina velika i skupa stvar koja može obradovati Blizanca je automobil. Ili ako je enterijer u pitanju, tu su svakako radni stol, stolica, police, kompjuter, laptop i sve vezano za računarsku opremu, kao i za mobilnu telefoniju.

Vole da putuju pa je pokloniti mu kakvo dinamično, ali kratko putovanje takođe prolazi, mada ni sa rolerima nećete pogrešiti. Recimo da je najzahvalnije kupovati za Blizanca i kupiti mu đačku ili akt tašnu ili knjigu. To je jedan od pravih pogodaka, ali svakako i sve one sitnice koje se mogu naći po prodavnicama školske opreme i po papirnicama. Svejedno je da li se radi o malom ili velikom Blizancu, jer oni su uvek djeca, pa kompjuterske ili bilo kakve vrste igrica, posteri, privjesci za ključeve, olovke i sve igračke koje koriste naziv “otkačene” ih jako raduju.

Reketi za stoni ili veliki tenis, patike, lopte, golmanske ili bilo koje rukavice, su u grupi dragih poklona. Blizanci spadaju u kategoriju onih koji će se obradovati kućnom ljubimcu, ali najradije letećem. Dakle papagaj, kanarinac… Pokloniti mu naočale je takođe poželjno, bilo da se radi o onima za sunce ili ne. Ako se odlučujete za dezodorans ili parfem, neka imaju notu ruže ili đurđevka. Kozmetika za ruke je takođe rješenje, pa pokloniti jedan manikir tretman ženskom Blizancu može da je učini sretnom.

OSTALI ČLANCI

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

HOROSKOP

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

Požuda i divlje strasti su ono što će obilježiti život nekim znacima tokom najkraćeg mjeseca u godini i biće im toliko dobro da će poželjeti da februar zauvijek traje.

Cvjetni horoskop

HOROSKOP

Cvjetni horoskop

Vjeruje se su osobe rođene u istoj desetici mjeseca karakterno i bihevioralno slične. Svakih deset dana, naime, dolazi do...

PremiumLav 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Lav 2017

U periodu do proljeća nalazit ćete se pod vibracijom broja 5. Ovo je vrijeme, kada ćete rješavati sve što je u prošlosti ostalo nedovršeno, a stoji Vam na putu do potpunog ispunjenja. Sreća i radost su tu u Vama, ili nadomak Vas. Možda ste ih već ostvarili, a da niste ni svjesni toga. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se