Vijesti / Horoskop

CIPELE

Jarac - prigodni pokloni

Jarac - prigodni pokloni
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: ALEKAY-CLOSET.COM

Ocultu16.12.2015

Grnčarija i keramika su uvek poklon kome će se Jarac obradovati, kao i predmeti od kristala. Kada je nakit u pitanju, bitno je da je lanac forma i to po mogućstvu srebrn ili od slonovače.

Žena Jarac je uvijek nekako hladna i nepristupačna, kao da ne posjeduje strast niti vedro raspoloženje. Nije sklona pretjeranom davanju i poklanjanju, ali zato kada njoj poklanjaju vrlo rado prima poklone, mada joj reakcije ostaju nekako hladne ili se poprilično kritički odnosi prema poklonu. Iz tog razloga je prilično teško odabrati adekvatan poklon za nju.

Muškarac Jarac nije preterano maštovit i manjka mu romantičnih osećanja i strasti pa gleda da pokloni koje daje ili koje prima imaju svoju praktičnu i upotrebnu vrednost. Jedino ako se opusti negde u kafani uz piće, tada se u njemu probude neke vrijednosti i mašta.

Sve što jednog Jarca interesuje je materijalna vrijednost. Ako želite da mu život učinite sretnim potrudite se da mu obezbedite ciglu i crijep. Šalu na stranu, veliki pokloni u smjeru nekretnina i zemlje ga uvek učine sretnim, bilo da se radi o ženi ili muškarcu. Hladni vladar Saturn ih tjera na to i ako recimo idete u svatove kod Jarca, kupite mu zamrzivač ili ćebad, jorgane i slično.

Obzirom da su Jarčevi, posebno muški pripadnici znaka, mahom neki majstori, pa i ako nisu, nešto od alata za kućnu radionicu svakako će naići na dobar prijem kao poklon. Jedan od njima vrlo dragih poklona su svakako cipele, jer kao što Vage imaju pun ormar ničega da obuku, tako Jarčevi imaju pun orman ničega da obuju. Zatim su tu kožni kaiševi, pojasevi i sva kožna galanterija. Možete se odlučiti i za običan kišobran, jer njemu će se obradovati kao i kišnom mantilu. Skijaška oprema je izuzetan poklon za one Jarčeve koji se bave tim sportom.

Grnčarija i keramika su uvek poklon kome će se Jarac obradovati, kao i predmeti od kristala. Kada je nakit u pitanju, bitno je da je lanac forma i to po mogućstvu srebrn ili od slonovače. Ako se odlučujete za umjetničke predmete ili slike, neka budu u masivnim ramovima sa motivima iz planine ili ikone i druge crkvene relikvije. Ako ste u nedomici šta pokloniti tinejdžeru Jarcu, platite mu tetovažu. Nisu ljubitelji parfema, ali ako ga već kupujete onda neka ima rezak i opor miris. Najbolja varijanta je mošus.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

HOROSKOP

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

Požuda i divlje strasti su ono što će obilježiti život nekim znacima tokom najkraćeg mjeseca u godini i biće im toliko dobro da će poželjeti da februar zauvijek traje.

Cvjetni horoskop

HOROSKOP

Cvjetni horoskop

Vjeruje se su osobe rođene u istoj desetici mjeseca karakterno i bihevioralno slične. Svakih deset dana, naime, dolazi do...

PremiumLav 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Lav 2017

U periodu do proljeća nalazit ćete se pod vibracijom broja 5. Ovo je vrijeme, kada ćete rješavati sve što je u prošlosti ostalo nedovršeno, a stoji Vam na putu do potpunog ispunjenja. Sreća i radost su tu u Vama, ili nadomak Vas. Možda ste ih već ostvarili, a da niste ni svjesni toga. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se