Vijesti / Horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP

Lav 2016.

Lav 2016.
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: STERNREGISTER.DE

Igor IGOR5.1.2016

Dragi Lavovi, nalazite se u godini broja 5. Ovo je vrijeme SJETVE I ŽETVE! Sada očekujte rezultate za brojna Vaša djela iz prethodnih 5 godina. Nagrade, ali i mogućnosti da popravite stvari kroz određene, možda i ne baš ugodne situacije.

Dragi Lavovi, nalazite se u godini broja 5. Ovo je vrijeme SJETVE I ŽETVE! Sada očekujte rezultate za brojna Vaša djela iz prethodnih 5 godina. Nagrade, ali i mogućnosti da popravite stvari kroz određene, možda i ne baš ugodne situacije. Ipak, kažem - da popravite, pa iste shvatite kao svojevrstan dar. Ove godine ćete daleko više biti posvećeni polju zabave, društvenih aktivnosti, kao i svemu onome, što Vam pričinjava životno zadovoljstvo. Konačno, došlo je vrijeme da se malo opustite i odvojite vrijeme za sebe i vlastite životne potrebe.

Posao i financije: Dominacija broja 5 u konstelaciji sa tranzitom Saturna u trigonu sa Vašim natalnim Suncem, odnosno tranzitom Jupitera u 2. polju (novac) sa Vašim 10. poljem, govori o fantastičnoj poslovnoj godini. Nakon jednog, ne tako ugodnog perioda, sada se otvaraju brojna vrata. Vaša fascinantna poslovna energija i inteligencija nalazit će se na jednom doista visokom nivou. Doduše, prvi kvartal godinine bit će praćen određenim otežanjima i preprekama. Ovo je vrijeme kada trebate raščistiti sa svim onim, što je u Vašoj poslovnoj prošlosti ostalo nedorečeno. Zato ostatak godine unosi vrlo lijepe šanse. Period od kraja 4. do oko početka 6. mjeseca je izuzetno dobar ukoliko ste nezaposleni, jer unosi jednu vrlo zanimljivu poslovnu ponudu. U slučaju da očekujete promaknuće, do istog može doći , a kod većine I hoće, no, bolje se usmjerite na novu poslovnu varijantu od jeseni, jet tu leži uspjeh kako u profesionalnom, tako i u financijskom segmentu. Ako ste privatnik, dogodit će se lijepe promjene unutar posla koji radite, a ako već neko vrijeme posao ne ide kako treba, razmislite o novoj vrsti posla ili promjeni djelatnosti. Odnos dominantne 5-ce i Urana u 9. polju, daje velike uspjehe onim Lavovima, koji rade i žive u inostranstvu, kao i onima koji tek planiraju otići u inostranstvo.

Financije: Jupiter u Vašem 2. polju konačno je oslobođen od lošeg aspekta opozicije sa Neptunom, pa eto prilike da popravite svoje financije. Ako ste u prethodnom periodu doživjeli kakav debakl, shvatite da je to tako moralo biti i bez brige nastavite dalje. Ipak, kada je riječ o investicijama, nemojte pretjerivati. Kako je Jupiter vladar Vašeg 5. polja (igre na sreću) u 2. polju (novac) a podržani su dominirajućom 5-com, prilike za uspjehe od igara na sreću nisu ni malo zanemarive, a možete profitirati od nekog od Vaših hobija, te dobro razmislite. Najviše uspjeha sa financijama imat će oni koji se bave ugostiteljskom djelatnošću, hranom, posebno zdravom hranom, kao i medicinari.

Rad sa nepokretnom imovinom: Vezano za ovo područje možete imati solidnog uspjeha, ali pod uvjetom da pristanete na brojne kompromise. Javit će se velika neodlučnost, pa ako nije zapelo, svakako je bolje da sačekate narednu godinu. Dosta povoljnija situacija je za one koji razmišljaju o kakvom vidu adaptacije stambene i-ili poslovne jedinice za potrebe izdavanja. Tu uložite maksimalni trud, jer će ishod biti i više nego uspješan.

Sud: Veliki trigon izmedju Vašeg Sunca, kao i Urana i Saturna koji su vladari Vašeg 7. polja (sudski procesi) a pri tom Saturn podrazumijeva sud, ukazuje da je period od posljednjeg kvartala prošle do proljeća 2018. godine, generalno odličan za rješavanje sudskih sporova. Period do 11. mjeseca ove godine, donijet će pozitivan ishod samo onima, koji su u proteklom periodu bili ažurni, vezano za svoje sudske parnice, a ako tek razmišljate da poduzmete nešto konkretnije, budite sigurni sa ćete se suočiti sa brojnim otežanjima i preprekama, ali da će ishod biti pozitivan. Kako rekoh, prvi rezultati dolaze već krajem godine.

Obrazovanje: Broj 5, koji dominira u ovoj godini, daje sreću u polju obrazovanja, pa u skladu sa Uranom u 9. polju, koji gradi trigon sa Saturnom, sve skupa jasno i glasno kaže - Ovo je idealna godina za sve što se tiče edukacije i edukacijskih procesa. Naglašeno dobar period nastupa od 3. kvartala godine.

Ljubav i brak: Kratko i jasno - Ova godina će mnogim Lavovima biti u znaku ljubavi. Oni, koji su u prethodnom periodu bili na neki način nezadovoljni zbivanjima u svojoj vezi i-ili braku, u ovoj godini, mogu očekivati pozitivan razvoj događaja i vrlo lijepe trenutke provedene sa partnerom. Mnogi će se odlučiti na brak, broj beba će biti ogroman, dok će mnogi slobodni, pa čak i oni stariji, upoznati ljubav svog života.

Zdravlje: Dominantna 5-ca i Saturn u 5. polju, koje u astromedicini predstavlja kardio-vaskularni sustav, upozorava da obratite pozornost na srce, krvne sudove, vensku i arterijsku cirkulaciju, kao i na varirajući tlak. Ovo je rizična godina za one, koji imaju kronične probleme vezano za kardio-vaskularni sustav, pa se zato savjetuje maksimalni oprez. Redovite kontrole i dosljedno pridržavanje uputa liječnika su neminovni. Posebno je loš period do 5.mjeseca, a pojačan oprez se savjetuje prilikom svake promjene vremenskih prilika. Pored toga, većini onih, koji imaju problema sa dobijanjem potomstva, liječe se od steriliteta i-ili nisu imali uspjeha, vezano za vantjelesnu oplodnju, u ovoj godini će se ostvariti dugo sanjani san. Savjet za sve Lavove: Potrudite se da uživate u svakom trenutku. Koliko god možete, odvojite vremena, te priuštite sebi nekakvo zadovoljstvo.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

HOROSKOP

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

Požuda i divlje strasti su ono što će obilježiti život nekim znacima tokom najkraćeg mjeseca u godini i biće im toliko dobro da će poželjeti da februar zauvijek traje.

Cvjetni horoskop

HOROSKOP

Cvjetni horoskop

Vjeruje se su osobe rođene u istoj desetici mjeseca karakterno i bihevioralno slične. Svakih deset dana, naime, dolazi do...

PremiumLav 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Lav 2017

U periodu do proljeća nalazit ćete se pod vibracijom broja 5. Ovo je vrijeme, kada ćete rješavati sve što je u prošlosti ostalo nedovršeno, a stoji Vam na putu do potpunog ispunjenja. Sreća i radost su tu u Vama, ili nadomak Vas. Možda ste ih već ostvarili, a da niste ni svjesni toga. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se