Vijesti / Horoskop

DIJAMANTI

Lav - prigodni pokloni

Lav - prigodni pokloni
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: PINTEREST.COM

Ocultu16.12.2015

Ako se odlučujete za parfeme ili mirise, kao i za kozmetiku, Lav voli jake i naravno prepoznatljive, kako mirise tako i marke. Kod njega je sve pitanje ega, ponosa i glamura.

Lavice, sigurne i opuštene, dominantne kraljice, neodoljive… Bez predrasuda, bez kompromisa, bez kompleksa, slobodne i nesalomljive… I jako, jako zahtjevne. Da li vole poklone?! Baš se pitamo. Padaju uglavnom na skupe, vrijedne i velike poklone i sjaj. Lavica ne cijeni ništa što je sitno pa joj je veoma nezahvalno birati poklon, jer je skoro nemoguće pogoditi šta će je obradovati. Situaciju pogoršava i to što je u stanju da direktno odbaci poklon.

Muškarac Lav je na određen način suprotna pojava, bez obzira što ga krase iste osobine i što je rođeni vladar. Baš iz tog razloga mora da se pokaže time da on spada u one koji vole da poklanjaju i to velike i krupne poklone, da se vidi. Kod njega je sve pitanje ega, ponosa i glamura.

I kod znaka Lava kao i kod Ovna, dijamanti su jedan od glavnih poklona, ako je pozicija Lava takva da to može da pokloni. Ako je reč o kući, tad to nisu kuće već palate, ako su ljetovanja, ona su u rangu Havaja i slično. Ili umetnička dela poznatih i rijetke, vrijedne stvari. Ako je zlato, ponaša se kao da ima zlatni rudnik u vlasništvu. Ima ih naravno takvih, ali bazirat ćemo se ipak na onim običnim Lavovima i Lavicama koji, hteli ili ne, ipak primaju poklone.

Da budemo bar malo prizemniji i da probamo da pronađemo šta jednog pripadnika ovog znaka može da obraduje, a da nije baš najskuplje. Zlatni nakit je poželjan u svim oblicima, ali zlatni medaljon ili zlatnik, na grudima uvek prolazi. Obradovaće se i bijeloj tehnici, od pegle do šporeta, ali vjerovali ili ne, jedna od sitnica kojima će se Lav obradovati su i karte za igranje ili zlatna ili pozlaćena kemijska olovka. Doduše ne one sa pijace, bolje od onih plastificiranih i kvalitetnih, ali morate priznati da je jeftinije od dijamanta.

Ženi Lavu poklonite recimo tretmane u solariju, ako ne možete da financirate ljetovanje, muškarcu poklonite kartu za utakmicu lige šampiona ili ga častite kazinom, a da to nije Las Vegas, a dijete povedite u cirkus ili mu kupite mali dječiji rulet. Lavica će se obradovati i nekim satenom, ali i krznom, podjednako kao i šerpom. Ako se odlučujete za parfeme ili mirise, kao i za kozmetiku, Lav voli jake i naravno prepoznatljive, kako mirise tako i marke.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

HOROSKOP

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

Požuda i divlje strasti su ono što će obilježiti život nekim znacima tokom najkraćeg mjeseca u godini i biće im toliko dobro da će poželjeti da februar zauvijek traje.

Cvjetni horoskop

HOROSKOP

Cvjetni horoskop

Vjeruje se su osobe rođene u istoj desetici mjeseca karakterno i bihevioralno slične. Svakih deset dana, naime, dolazi do...

PremiumLav 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Lav 2017

U periodu do proljeća nalazit ćete se pod vibracijom broja 5. Ovo je vrijeme, kada ćete rješavati sve što je u prošlosti ostalo nedovršeno, a stoji Vam na putu do potpunog ispunjenja. Sreća i radost su tu u Vama, ili nadomak Vas. Možda ste ih već ostvarili, a da niste ni svjesni toga. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se