Vijesti / Horoskop

POSJET SEKS SHOPU

Ovan - prigodni pokloni

Ovan - prigodni pokloni
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: BANJALUKA.COM

Ocultu16.12.2015

Ovan vlada glavom, a tu svakako spadaju sve vrste kapa, kačketa, šešira, kacige, sve u zavisnosti od spola i uzrasta, a pripadnice nježnijeg spola možete častiti posjetom frizeru,...

Žena Ovan spada u nemirne, strastvene i impulsivne, ali svakako u spontane i vedre žene. Njene potrebe su takve da joj je potrebno nešto da je smiri, ali i da odiše snagom na izvjestan način. Mora se znati da žena Ovan ima najsnažniji vizualni doživljaj stvarnosti i da sve oko nje mora biti na određen način uzbudljivo i dinamično. Mora da se osjeti toplina i vatra oko nje. Poklon će odmah otvoriti i vjerovatno tražiti neku priču vezanu za poklon ili objašnjenje zašto ste joj baš to poklonili.

Muškarac Ovan je sličnih osobina, ali mnogo žešćeg karaktera i mahom vojnički ili sportski tip u kome uvijek plamti vatra. Ono što se mora znati je kao zajednička osobina, da Ovan neće ništa osrednje. Ono šta energetski pripada ovom astrološkom znaku i što bi moglo da im predstavlja nešto više od pro forme poklona (u ovnovskom stilu krećem direktno u glavu od najskuplje stvari) – to je dijamant. Ili pak kakav sportski automobil ili motor. Obzirom da je na ovim prostorima relativno mali broj onih koji to mogu da priušte, izdvojio bih nešto skromnije varijante.

Ovan vlada glavom, a tu svakako spadaju sve vrste kapa, kačketa, šešira, kacige, sve u zavisnosti od spola i uzrasta, a pripadnice nježnijeg spola možete častiti posjetom frizeru, ali ni na masažu neće ostati ravnodušna. Muškarcima bi svakako prijala posjeta kakvoj važnoj utakmici ili koncertu. Dakle, ulaznica za kakav sportski ili muzički spektakl i naravno sportska oprema, ali i sitnice kao što su noževi, nožići, kompleti za brijanje, kao i kozmetika za lice. Takođe, za muški rod su rado primljen poklon i kojekakvi alati, ukoliko se radi o majstorima ili lovačka oprema ako su lovci, a razmislite i o rezbariji, kao o lijepom poklonu.

Ukoliko ga iznenadite kakvom plavušom koja izlazi iz torte ili posetom striptiz baru, to vam svakako nikad neće zaboraviti. Asortiman iz sex šopova je takođe nešto što ne bi smjeli nikako da zanemarujete, bilo da se radi o ženi ili muškarcu Ovnu. Ako se odlučujete za parfeme ili dezodoranse, Ovnovi vole klasične parfeme sa jako izraženim mirisom. Djeca Ovnići svakako se najviše raduju ratnim opremama, naoružanjima i sličnom.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

HOROSKOP

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

Požuda i divlje strasti su ono što će obilježiti život nekim znacima tokom najkraćeg mjeseca u godini i biće im toliko dobro da će poželjeti da februar zauvijek traje.

Cvjetni horoskop

HOROSKOP

Cvjetni horoskop

Vjeruje se su osobe rođene u istoj desetici mjeseca karakterno i bihevioralno slične. Svakih deset dana, naime, dolazi do...

PremiumLav 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Lav 2017

U periodu do proljeća nalazit ćete se pod vibracijom broja 5. Ovo je vrijeme, kada ćete rješavati sve što je u prošlosti ostalo nedovršeno, a stoji Vam na putu do potpunog ispunjenja. Sreća i radost su tu u Vama, ili nadomak Vas. Možda ste ih već ostvarili, a da niste ni svjesni toga. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se