Vijesti / Horoskop

OBITELJ

Rak - prigodni pokloni

Rak - prigodni pokloni
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: AMELIAANDPHOTO.COM

Ocultu16.12.2015

Muške Rakove, ako su vezani za vodu i pecanje, sigurno će obradovati nešto od ribolovačke opreme, ako već ne mogu da dobiju čamac. Muškarac Rak će se obradovati jednostavnoj odjeći, a žena...

Žena Rak neće pokazati šta osjeća, ali morate znati da izuzetno snažno emotivno doživljava sve oko sebe. Kao školjka je i nikada ne otkriva šta misli, ali je neotporna na romantiku i romantične poklone, mada kada treba da primi poklon, nećka se i odbija u stilu – nisi morao, no tome se u sebi jako raduje. Iz žene Raka izviru tiha, ali bujna osećanja. Mašta joj je neprevaziđena i spada u naglašeno emotivne.

Muškarac Rak je nekako drugačiji, prilagodljiv i više otvoreniji prema društvu, ali svakako najviše vezan za kuću, porodicu i djecu. Njima voli da ugađa i da se brine o njima, a samim tim voli i da ih obraduje. Sklon je tradiciji, pa su mu takve i želje.

Kada su neobične a skupe stvari ili luksuz u pitanju, Rak je sigurno jedan od onih znakova koji bi volio bazen u kući, ali to nije baš zgodno za pokloniti, kao i ono što bi možda i najviše obradovalo Raka, a nije materijalno. Poklonite mu dušu i bićete njegovi za cijeli život. Ali šalu na stranu, onog momenta kada smo spomenuli školjku, pomislili smo na biser. Dakle, rječ je o jednom od poklona koji će zasigurno obradovati ženu Raka.

Spomenuli smo romantiku, a izlazak recimo negdje na jastoga ili ostrige u restoran pored vode može biti takav. Ali, ako i na palačinke odete, biće sretni. Rakovi su u kategoriji kolekcionara, pa posjetite antikvarnice i ne propuštajte lampe. Potrepštine za kuću sa naglaskom na kuhinju će sigurno naići na zeleno svjetlo. Čaše recimo ili nešto od kuhinjskog pribora pa i kuvar, ako ste negde u knjižari. U istom rangu su i sve one sitnice koje mogu da se nađu u kupatilu. Ali i krupnije stvari ako su pokloni namijenjeni mladencima Rakovima gdje spada recimo šporet ili vešmašina, ali i ukrasna ogledala. Ženu Raka, ako ima malo dete, budite uvjereni, obradovat će sve što joj poklonite za njeno dijete.

Muške Rakove, ako su vezani za vodu i pecanje, sigurno će obradovati nešto od ribolovačke opreme, ako već ne mogu da dobiju čamac. Muškarac Rak će se obradovati jednostavnoj odjeći, a žena Rak intimnom rublju sa naglaskom na grudnjake. Posteljina je takođe zahvalan poklon.

Mjesec, kao vladar Raka i nekog tko je odgovoran za vid, preferira i naočale. Vole i sitne životinjice, kao što su hrčci, kao i ukrasne svijeće i sve one kutijice za nakit koje se prave od školjki. Malom Raku kupite recimo sanke i videt ćete reakciju. Parfemi i dezodoransi, kao i kozmetika za tijelo uvijek prolaze, a tajanstveni mirisi cvijeća, ljetni mirisi i mirisi svježine su oni koji kod njih prolaze kao parfemi, kupke, kreme…

OSTALI ČLANCI

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

HOROSKOP

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

Požuda i divlje strasti su ono što će obilježiti život nekim znacima tokom najkraćeg mjeseca u godini i biće im toliko dobro da će poželjeti da februar zauvijek traje.

Cvjetni horoskop

HOROSKOP

Cvjetni horoskop

Vjeruje se su osobe rođene u istoj desetici mjeseca karakterno i bihevioralno slične. Svakih deset dana, naime, dolazi do...

PremiumLav 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Lav 2017

U periodu do proljeća nalazit ćete se pod vibracijom broja 5. Ovo je vrijeme, kada ćete rješavati sve što je u prošlosti ostalo nedovršeno, a stoji Vam na putu do potpunog ispunjenja. Sreća i radost su tu u Vama, ili nadomak Vas. Možda ste ih već ostvarili, a da niste ni svjesni toga. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se