Vijesti / Horoskop

KRSTARENJE

Riba - prigodni pokloni

Riba - prigodni pokloni
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: NAJ-NAJ.COM

Ocultu16.12.2015

Kao poklon sigurno će proći sve vrste akvarijuma, ali i flaša egzotičnog pića. Predmeti od porcelana, stakla i slonovače su takođe na spisku, kao i svijećnjaci. Vole i umjetnost pa...

Žena Riba je ekstravagantna, ali više naglasak stavlja na erotsku stranu ekstravagancije. Voli da je obasipaju ljubavlju, pažnjom i poklonima, a opija se romantikom. Duševna je i požrtvovana pa tako i sama voli da obasipa druge poklonima i pažnjom. Muškarac Riba je više nekako povučen i tih, pa obzirom da naklonost i ljubav nije uvijek u stanju da iskaže rečima, to rado uradi poklonom.

Ribe su, bez obzira šta djeluju osećajno, mirno, tiho, povučeno, ranjivo, nežno i stidljivo, najmanje takvi kada su skupi pokloni u pitanju. I više su nego sretne ako im se priušti luksuzan život, bogatstvo, putovanja ili krstarenja. Ali, bit će sretne i u skromnijim varijantama, ako je samo izvedete u kakav egzotičan restoran ili negde na egzotično mjesto, a može biti dovoljno otići i u bioskop. Ribu, kao i Jarca, ćete sigurno obradovati cipelama, mrežastim čarapama, erotskim vešom, svilenom pidžamom ili svilenim stvarima uopćte, a priznat će i vještačko krzno.

Kao poklon sigurno će proći sve vrste akvarijuma, ali i flaša egzotičnog pića. Predmeti od porcelana, stakla i slonovače su takođe na spisku, kao i svijećnjaci. Vole i umjetnost, pa je freska nešto što će sigurno voljeti. Uživaju da fotografiraju i da prave umjetničke fotografije, pa je uputno obradovati ih fotoaparatom ili kamerom. Knjige o ezoteriji i tajnama okultnog, snovima, psihologiji i slično, kao i o povijesti nepoznatih naroda su im drag poklon.

Nećete pogrešiti ako malim Ribama kupite knjige ili slikovnice sa bajkama, basnama i pričama o moru, sirenama, kao i o tajnama mađioničarskih trikova i iluzije. Naočale za sunce im takođe možete kupiti kao i klizaljke, a muzički instrumenti su poželjni za Ribe koje se bave muzikom. Kozmetiku vole i to kada im se poklanja šminka, ali i kompleti za njegu tijela, mirišljave kupke, ulja, sapune i sapunice za kupanje, sa naglašeno egzotičnim i opijajućim mirisima te kompleti koji podrazumijevaju elemente potrebne za pedikir.

OSTALI ČLANCI

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

HOROSKOP

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

Požuda i divlje strasti su ono što će obilježiti život nekim znacima tokom najkraćeg mjeseca u godini i biće im toliko dobro da će poželjeti da februar zauvijek traje.

Cvjetni horoskop

HOROSKOP

Cvjetni horoskop

Vjeruje se su osobe rođene u istoj desetici mjeseca karakterno i bihevioralno slične. Svakih deset dana, naime, dolazi do...

PremiumLav 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Lav 2017

U periodu do proljeća nalazit ćete se pod vibracijom broja 5. Ovo je vrijeme, kada ćete rješavati sve što je u prošlosti ostalo nedovršeno, a stoji Vam na putu do potpunog ispunjenja. Sreća i radost su tu u Vama, ili nadomak Vas. Možda ste ih već ostvarili, a da niste ni svjesni toga. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se