Vijesti / Horoskop

RADIJE SAM SEBI KUPUJE.

Škorpion - prigodni pokloni

Škorpion - prigodni pokloni
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: VISUALIONER.COM

Ocultu16.12.2015

Jedna vrlo neudobna situacija. Ali na neki način Škorpija nije jako zahtjevna, štoviše, skoro je bolno jednostavna i možete joj kupiti bilo šta. No, mnogo je važno i jedini je uslov da to bude krajnje posebno.

Žena Škorpija očarava svojom magnetnom privlačnošću, bila lijepa ili ne. Plijeni gdje god da se pojavi, jer iz nje u kompletu zrači neka strast. Voli da prima poklone, ali ono šta se mora znati je da ona prezire snobovske varijante i odbacuje ih bez milosti. Zatim, jako je ljubomorna, pa joj nemojte poklanjati manje vrijedan poklon, ako kupujete još nekom osim njoj. Šta pokloniti jednoj vamp i atraktivnoj ženskoj Škorpiji?

Muškarac Škorpija nema mjeru. Ili će poklanjati sve ili neće ništa, ali svakako spada u one koji ne vole da poklanjaju. A poklone uvek prima sa podozrenjem, jer smatra da neko pokušava da ga ucijeni ili kupi. Nekad čak procjenjuje da mu određeni pokloni poslije izvjesnog vremena svojom negativnom energijom remete psihu i tada ih se najčešće rješava. Radije sam sebi kupuje poklone.

Jedna vrlo neudobna situacija. Ali na neki način Škorpija nije jako zahtjevna, štoviše, skoro je bolno jednostavna i možete joj kupiti bilo šta. No, mnogo je važno i jedini je uslov da to bude krajnje posebno. Žene Škorpije svakako vole da izgledaju jako izazovno, ali i mračno pa su haljine u crnoj boji i uzane uz tijelo poželjne. Donji veš takođe.

Muškarci vole da izgledaju kao demoni i vampiri i na neki način mračno i opasno, pa su poželjni duksevi, džemperi, kape, košulje u crnoj boji i po mogućstvu da na sebi imaju izvjesne okultne simbole ili detalje. Nakit obično ima crno kamenje u sebi, bilo da se radi o prstenu, ogrlici ili minđušama, a šminka, lakovi za nokte, ruževi i slično su dobar poklon, ali moraju biti u crnoj boji ili jako tamno crvenoj nijansi, ili još bolje ako je krv nijansa. Ne prezajte ni od morbidnih poklona, ma koliko vi sami okretali glavu od njih. Ako vidite malu stilizovanu giljotinu, nemojte se dvoumiti da je kupite Škorpiji.

Uvek ćete jednu Škorpiju, bilo da je muška ili ženska, zaintrigirati i moguće obradovati sa poklonima kupljenim u prodavnicama tajni, magije, okultnog, kao i knjigama o hipnozi i alkemiji, ali i o knjigama vezanim za kriminalistiku. Kao i kod Ovnova, kod Škorpija neizostavno svratite u sexi šop i izaberite nešto po vama najperverznije i najneobičnije i nećete pogrešiti. Ono što se jedino ne uklapa u ovaj mističan i vamp karakter je odabir mirisa. Birajte sve što miriše na vanilu, narandžu i limun. No, kad vidi Antonija Banderasa na kompletu Diavolo, neće mu biti važno na šta miriše. Kupujte.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

HOROSKOP

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

Požuda i divlje strasti su ono što će obilježiti život nekim znacima tokom najkraćeg mjeseca u godini i biće im toliko dobro da će poželjeti da februar zauvijek traje.

Cvjetni horoskop

HOROSKOP

Cvjetni horoskop

Vjeruje se su osobe rođene u istoj desetici mjeseca karakterno i bihevioralno slične. Svakih deset dana, naime, dolazi do...

PremiumLav 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Lav 2017

U periodu do proljeća nalazit ćete se pod vibracijom broja 5. Ovo je vrijeme, kada ćete rješavati sve što je u prošlosti ostalo nedovršeno, a stoji Vam na putu do potpunog ispunjenja. Sreća i radost su tu u Vama, ili nadomak Vas. Možda ste ih već ostvarili, a da niste ni svjesni toga. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se