Vijesti / Horoskop

PARTY V.S. RULES

Strijelac i jarac na plaži

Strijelac i jarac na plaži
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: EVENTBRITE.COM

24sata.hr1.8.2015

Za strijelca je najbitniji dobar tulum i zabava, a jarac čak i na plaži ima za sve neko pravilo.

Sve one popratne aktivnosti na plaži - od vožnje bananom, padobranima ili bilo što drugo, financijski bi propali da na moru nema Strijelaca. Ne mogu samo besposleno sjediti i sunčati se, oni žele svaki trenutak iskoristiti. Ipak, vrlo im je važno da pocrne kako bi svi kod kuće mogli znati da su bili na moru. Najradije bi svaki dan išli u drugo mjesto, pa će natjeravati društvo na moru da se ravnaju po njihovim idejama.

Prije nego se pojavi na plaži, praktičan će Jarac odabrati ručnik ili paero u kojem mu se najlakše presvući iz mokrog u čisti kupaći, pomno će odabrati plažu koja mu nudi najviše sadržaja, ima najbolji pristup more, ali i najpovoljnije cijene. Uživat će u čitanju knjiga, no s pola uha će uvijek slušati što se zanimljivo događa oko njega, a istovremeno stalno kalkulirati koliko taj dan smiju potrošiti kako ne bi premašili zadani budžet. Pridružuju se Djevicama u mazanju s kremom.

OSTALI ČLANCI

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

HOROSKOP

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

Požuda i divlje strasti su ono što će obilježiti život nekim znacima tokom najkraćeg mjeseca u godini i biće im toliko dobro da će poželjeti da februar zauvijek traje.

Cvjetni horoskop

HOROSKOP

Cvjetni horoskop

Vjeruje se su osobe rođene u istoj desetici mjeseca karakterno i bihevioralno slične. Svakih deset dana, naime, dolazi do...

PremiumLav 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Lav 2017

U periodu do proljeća nalazit ćete se pod vibracijom broja 5. Ovo je vrijeme, kada ćete rješavati sve što je u prošlosti ostalo nedovršeno, a stoji Vam na putu do potpunog ispunjenja. Sreća i radost su tu u Vama, ili nadomak Vas. Možda ste ih već ostvarili, a da niste ni svjesni toga. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se