Vijesti / Horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP

Vaga 2016.

Vaga 2016.
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: STERNREGISTER.DE

Igor IGOR5.1.2016

Naglašen upliv broja 7, pod kojim se nalazite ove godine, najviše će se odraziti na polje partnerskih odnosa. Došlo je vrijeme za jedno veliko pospremanje. Da točno odredite tko Vam je pravi prijatelj, a tko samo poznanik,...

Naglašen upliv broja 7, pod kojim se nalazite ove godine, najviše će se odraziti na polje partnerskih odnosa. Došlo je vrijeme za jedno veliko pospremanje. Da točno odredite tko Vam je pravi prijatelj, a tko samo poznanik, sa kime možete biti dobri, ali uz neophodno držanje određene distance, sa kime možete popiti kavu, kome se možete javiti tek onako u prolazu, a koga trebate za vjeke vjekova izbaciti iz svoga života. Više nema pardona, jer su mnogi ljudi već jako prokockali Vaše bezuvjetno povjerenje. Ako sumnjate da Vam je netko radio iza leđa, ili štoviše, imate dokaze o tome, sada će sve isplivati na svjetlost dana. U Vaš život će ući mnogo novih ljudi, među kojima ima onih koji su itekako kvalitetni, a na Vama je samo da to prepoznate i da razdvojite žito od kukolja. Kakogod, ova godina donosi mnogo kontakata sa drugima, a ti kontakti su neminovni. Vrlo često ćete poželjeti da se osamite, odete negdje u prirodu daleko od civilizacije, ili u svoja 4 zida uživate u onim malim stvarima koje život znače, kao što je slušanje muzike, gledanje filmova, tv emisija i tome slično. Potrudite se, kad god možete da učinite to, kako biste ostvarili svoj uvijek potreban unutarnji sklad i harmoniju duše, duha i tjela. Bilo bi poželjeno da se u slobodno vrijeme bavite nekom duhovnom tehnikom, kao što je meditacija. Spomenuta će doprinijeti i razvoju Vašeg samopouzdanja i odlučnosti, koji će Vam u ovoj godini biti neophodni.

Posao: Mnogima je prošla godina već donijela nove poduhvate,iako,ostalo je još mnogo toga za realizirati. Pa, samo naprijed i hrabro! Tranzit Saturna u 3. Polju može uvjetovati to da budete skloni naglašenom mentalnom opterećenju, koje se javlja bez razloga i samim tim aktivira Vašu neodlučnost. Dominantna 7-ca u konstelaciji sa Uranom u 7. polju, kao i Jupiter u 12. polju, mogu prouzročti probleme u komunikaciji sa osobama iz radnog okruženja, a doći će i do naglašenih tenzija, kao i pucanja brojnih partnerskih odnosa. Ipak, ukoliko ste određeno vrijeme, na neki način žrtva mobinga i-ili ste bili izloženi kakvom javnom linču, spomenuti pokazatelji će Vam itekako ići na ruku. Istina će konačno isplivati na vidjelo. Ako je Vaš posao na bilo koji način izložen očima šire javnosti, povedite računa o svojim postupcima, sem ukoliko skandali idu u prilog Vašoj karijeri. Ipak, dobro razmislite prije no što donesete kakvu bitniju odluku. Ako ste nezaposleni, period od sredine 5. mjeseca mnogima donosi solidnu poslovnu šansu, dok u periodu od kraja 8. mjeseca dolaze ozbiljnije poslovne ponude kao i naglašene mogućnosti za značajne promjene. Najveći uspjeh će imati oni, koji se bave uslužnom djelatnošću, sportom, ugostiteljstvom, umjetnošću, zabavom…

Financije: Taman što je Saturn napustio Vaše 2. polje i donio prve pomake, eto ga Mars u njemu, već od početka godine. Saturn je donio brojne prepreke i otežanja, izdatke, pa čak i značajnije gubitke, dok će tranzit Marsa donijeti brojne prilike da se situacija na ovom polju rješava, ali korak po korak. Čak su moguće i određene, blago tenzične situacije, posebno u periodu od kraja 2. do sredine 3. mjeseca, ali imajte na umu da sve vodi ka dugoročnom rješavanju problema. Kako je Mars vladar 7. polja, koje simbolizira druge ljude, a pri tom se nalazi u dobrim aspektima, možete očekivati povrat određene, nikako cijele sume novca, koju Vam duguju. Ipak, Vi izbjegavajte zaduživanja kao i zajednička investiranja, jer se problemi u tom slučaju, mogu vrlo brzo osjetiti. Oslonite se isključivo na vlastite snage.

Rad sa nepokretnom imovinom: Što se tiče rada sa nepokretnom imovinom, dobar recepcijski sekstil između Marsa u 2. kući (novac) i Plutona u 4. kući (nepokretna imovina) daje lijepe šanse da poduzmete ono što ste i planirali. Ipak, ukoliko Vam se ne žuri, u tom slučaju sačekajte zimski period i narednu godinu, koji donose daleko veće uspjehe. Period oko 2. mjeseca može donijeti jako primamljivu ponudu i transakciju, koja se vrlo brzo može realizirati, na obostrano zadovoljstvo. Dok, ukoliko nešto budete radili u 4. mjesecu, a nikako Vam ne bude išlo od ruke, znajte da će se realizirati već narednog mjeseca.

Sud: Konstelacija 7-ce i Urana u 7. polju, kao i harmoničan odnos Saturna i Urana, donose konačna zbivanja na polju sudskih procesa. Nekima već sam početak godine donosi uspjeh i ispunjenje. A, ukoliko tek planirate da intenzivirate proces, iskoristite ovaj period i prve bitne pomake možete očekivati u 4. mjesecu, ali ne i konačno rješenje. Samo budite uporni i istrajni u svojoj borbi za Pravdu, jer jesenji period daje idealne šanse.

Obrazovanje: Dominantna 7-ca probudit će Vaš šarm i elokventnost, što će itekako pomoći u izražavanju na ispitima, kolokvijima i ostalim vidovima provjere znanja. Posebno dobre vibracije za obrazovanje donosi početak jeseni. Tako, ako ne uspijete u prvom roku da date uvjet, očistite godinu ili upišete željeni faks, znajte da će Vam to poći za rukom u jesenjem ispitnom roku.

Ljubav i brak: Naglašena serija 7, konačno će na ,,dnevni red,, donijeti polje braka i obitelji. Važno je naglasiti da će se na ovom polju sve događati naglo i neočekivano ili, što bi se reklo, sudbinski. Stvari će se same od sebe skockati tako, da ćete po kratkom postupku i na prečac, morati odlučiti što i kako dalje. Kao na filmu. Tako, dogodit će se veliki broj prilično iznenadnih razvoda i-ili prekida veza. Zatim, kada se tome najmanje budu nadali, mnogi sa statusom veze zauzet-zauzeta, upoznat će nove i zanimljive osobe, koje, vrlo lako, mogu postati njihovi budući životni suputnici. Ono, što se može dogoditi brojnim pripadnicama ljepšeg spola, jest iznenadna i neplanirana trudnoća. Ako niste sigurni da li želite ući u brak, bez obzira na trudnoću, ne donosite nagle i ishitrene odluke. Uživjate u iščekivanju svoje najveće radosti u životu, a partner neka se pokaže i dokaže. Ako ne uspije, nema veze - pojavit će se drugi. A, da biste odgajali dijete, znajte, nije Vam potreban partner. Imajte samo na umu to, da za pravilan odgoj djeteta nije važno da li živi u potpunoj obitelji, već da živi u obitelji gdje su odnosi skladni i harmonični. Doći će i do uspostavljanja neobičnih, tajnih veza, a ljubavna sreća će pratiti i one, koji teže istospolnim vezama.

Zdravlje: Period od nekoliko godina unazad, bio je pod vrlo tenzičnim astrološkim i numerološkim aspektima, te će se mnogi osjetiti umorno i iscrpljeno. Sada je vrijeme da počnete sa uspostavljanjem jednog novog životnog režima, što, prije svega, podrazumijeva dobru organizaciju u kojoj će biti mjesta i za rad, ali i za odmor i, što je najvažnije, druženje sa drugim ljudima. Zato, što prije počnete sa mijenjanjem Vaših životnih navika, to će Vam biti bolje i psihički i fizički. Ako imate određenih zdravstvenih tegoba, iskoristite period do sredine ljeta da poduzmete adekvatne mjere prevencije. U slučaju da ste kronični bolesnik, sada je vrijeme da potražite stručno mišljenje na još jednoj strani. Promjena terapije, koja je kod većine već duže vrijeme neophodna, donijet će vidnu i brzu stabilizaciju. Konstelacija dominantne 7-ce i Saturna u 3. polju ukazuje na probleme sa dišnim putevima i gornjim dijelom kičme. Pored toga, slaba točka će biti urinarni sustav, zatim jetra, dok se u periodu od sredine 8. do početka 11. mjeseca savjetuje se poseban oprez u prometu.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

HOROSKOP

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

Požuda i divlje strasti su ono što će obilježiti život nekim znacima tokom najkraćeg mjeseca u godini i biće im toliko dobro da će poželjeti da februar zauvijek traje.

Cvjetni horoskop

HOROSKOP

Cvjetni horoskop

Vjeruje se su osobe rođene u istoj desetici mjeseca karakterno i bihevioralno slične. Svakih deset dana, naime, dolazi do...

PremiumLav 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Lav 2017

U periodu do proljeća nalazit ćete se pod vibracijom broja 5. Ovo je vrijeme, kada ćete rješavati sve što je u prošlosti ostalo nedovršeno, a stoji Vam na putu do potpunog ispunjenja. Sreća i radost su tu u Vama, ili nadomak Vas. Možda ste ih već ostvarili, a da niste ni svjesni toga. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se