Vijesti / Horoskop

NARAĐE PRIMAJU

Vaga - prigodni pokloni

Vaga - prigodni pokloni
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: INCASA.RO

Ocultu16.12.2015

I žene i muškarci Vage su uvijek kao da su na modnoj pisti, tako da je i garderoba vrlo poželjna na listi poklona. Naglasak je kada su žene Vage u pitanju na haljine, ali i...

Znak koji ubedljivo najviše voli da prima poklone. Žena Vaga, mada ne deluje tako, ipak spada u duboko emotivne osobe, koje djeluju po osjećaju. Kako god, vrlo su rafiniranog ukusa i treba paziti šta im se poklanja. Vole lijepu garderobu, što dosta olakšava situaciju.

Koliko žena Vaga voli da prima poklone, toliko muškarac voli da osvaja žene, a samim tim u toj igri je potrebno poklanjati. Lako troši na suprotni spol i sa lakoćom odabere poklon. Još jedan znak koji u slučaju da može sebi da priušti veliki luksuz, ne odolijeva dijamantima i draguljima, dok za garsonijeru ili manji stan u potkrovlju skoro da živi, kao i za lijep namještaj u stanu, sa udobnim dvosjedima i detaljima od bijelog mermera. Ako je auto u opticaju, onda je to sigurno ono što se zove limuzina.

Ali Vaga mnogo polaže i na sopstvenu ljepotu pa posjete salonima ljepote, kvarcovanje i uopće kompletan tretman, sigurno mogu da dođu u rang vrijednih pažnje poklona jednoj ženskoj Vagi, kao i svi kozmetički proizvodi i preparati. Ruž za usne ili komplet šminke će biti nekad dovoljan, no Vage vole i izlaske i restorane, pa je i to nešto što će prijati kao poklon.

I žene i muškarci Vage su uvijek kao da su na modnoj pisti, tako da je i garderoba vrlo poželjna na listi poklona. Naglasak je kada su žene Vage u pitanju na haljine, ali i čipkasti i erotski donji veš, čarape, krzno oko vrata, lisice i slično. Muškarac Vaga voli da ima uz erotski donji veš i elegantno odijelo sa naglaskom na košulje i kravatu i često baš Vage, nose leptir mašne.

Vage su često prisutne u svijetu muzike i estrade, pa kao poklon može da prođe sve vezano za muzičku umjetnost. Nakit je neizostavan, a tu spadaju broševi, narukvice, prstenje, ali i umjetnički predmeti. To su pokloni koji će obradovati oba spola ovog rafiniranog znaka, kao i razni ukrasi kao što su vaze. Vage jesu ljubitelji kućnih ljubimaca, ali više vole kućne pomoćnice od njih, mada im možete kupiti nešto od malih kučića, pudlica i slično. Vole parfeme i to one sa najsnažnijim mirisima cvijeća. Što jače se osjećaju ruža ili jorgovan nećete pogrešiti, ali ni sa slatkastim mirisima ne činite veliku grešku.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

HOROSKOP

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

Požuda i divlje strasti su ono što će obilježiti život nekim znacima tokom najkraćeg mjeseca u godini i biće im toliko dobro da će poželjeti da februar zauvijek traje.

Cvjetni horoskop

HOROSKOP

Cvjetni horoskop

Vjeruje se su osobe rođene u istoj desetici mjeseca karakterno i bihevioralno slične. Svakih deset dana, naime, dolazi do...

PremiumLav 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Lav 2017

U periodu do proljeća nalazit ćete se pod vibracijom broja 5. Ovo je vrijeme, kada ćete rješavati sve što je u prošlosti ostalo nedovršeno, a stoji Vam na putu do potpunog ispunjenja. Sreća i radost su tu u Vama, ili nadomak Vas. Možda ste ih već ostvarili, a da niste ni svjesni toga. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se