Vijesti / Horoskop

EKSPERIMENTIRANJE

Vodenjak - prigodni pokloni

Vodenjak - prigodni pokloni
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: ARTICLESDISCUSSION.COM

Ocultu16.12.2015

Nikad nemojte zaobilaziti prodavnice muzičke opreme i tehnike, ako kupujete Vodoliji poklon, kao niti prodavnice mobilnih telefona, satova ili najprije fotografske opreme.

Žena Vodolija, uvijek nesvakidašnja i nesputana, uvijek posebna sa smjelim kombinacijama, veoma je zahvalna kada su pokloni u pitanju. Posebno kada je u pitanju garderoba. Ležerna i bez predrasuda, sa vječnom težnjom da bude krajnje neobična i svoja. Osim što pada na ekscentrizam, pada i na stil i romantiku, ali zbog ležernosti i neobaveznosti ne doživljava je tako. Prati modu i sklona je da proba sve što je novo.

Muškarac Vodolija podjednako je eksentričan i uvijek pun iznenađenja i posebno sklon da vas iznenadi nekim krajnje neobičnim gestom ili poklonom. Moderan je i neće odbiti niti da kupi niti da pokloni nešto što je sveže iskovano ili se tek pojavljuje na tržištu u eksperimentalnoj fazi.

Ne spadaju u znak koji će insistirati na luksuzu ili preskupim stvarima, ali će insistirati da poklon bude moderan, nov i neobičan. Jedino automobili i to kompjuterizovani i sa avio linijama su im predmet želje. Čest je slučaj da je tako nešto i skupo, ali sve što je vezano za kompjutere i Internet je svakako adekvatan poklon. Kojekakvi programi ili šta je već u ponudi.

Nikad nemojte zaobilaziti prodavnice muzičke opreme i tehnike, ako kupujete Vodoliji poklon, kao niti prodavnice mobilnih telefona, satova ili najprije fotografske opreme. Ako nešto stvarno može da obraduje Vodoliju onda je to mini teleskop. Bilo šta od svega ovoga, u skladu sa vašim mogućnostima, obradovat će Vodoliju. Mada i fen za kosu može biti dobar poklon. Tehnički uređaji za Vodoliju su svakako i i mikrotalasne rerne i mikseri, a ako nije tehnika, svakako će kompleti za manikir i pedikir biti dobra zamjena kao lijep poklon.

Podjednako kao Ovnovi i Škorpije, i Vodolije su skloni eksperimentiranju u seksu, sa naglaskom na to da nemaju predrasuda i da su sklone perverzijama, pa je i ovde seksi šop poželjan i dobar izbor za iznenaditi Vodoliju. I male, i srednje, i velike Vodolije će biti presretne ako dobiju one male avio modele da sklapaju, kompjuterske igrice, kao i sat ili recimo rolere, bicikl ili motor. Primjećujete da nema garderobe, i skoro da im tako nešto nije prioritet, osim ako ne nađete nešto apsolutno otkačeno. Kozmetika takođe nije zastupljena, ali farbe za kosu mogu da prođu, kao i parfemi sa ledenom svežinom.

OSTALI ČLANCI

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

HOROSKOP

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

Požuda i divlje strasti su ono što će obilježiti život nekim znacima tokom najkraćeg mjeseca u godini i biće im toliko dobro da će poželjeti da februar zauvijek traje.

Cvjetni horoskop

HOROSKOP

Cvjetni horoskop

Vjeruje se su osobe rođene u istoj desetici mjeseca karakterno i bihevioralno slične. Svakih deset dana, naime, dolazi do...

PremiumLav 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Lav 2017

U periodu do proljeća nalazit ćete se pod vibracijom broja 5. Ovo je vrijeme, kada ćete rješavati sve što je u prošlosti ostalo nedovršeno, a stoji Vam na putu do potpunog ispunjenja. Sreća i radost su tu u Vama, ili nadomak Vas. Možda ste ih već ostvarili, a da niste ni svjesni toga. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se