Vijesti / Kristali i talismani

TRANS

Kristalomancija

Kristalomancija
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: RODITELJSKI.INFO

vidovnjaci.com23.8.2015

Treba imati na umu kako je svatko gospodar svoje sudbine i ima moć promijeniti ishod, ukoliko zna što dolazi i kako to izbjeći. Kristalomancija je vidovnjaštvo uz pomoć kristalne kugle.

Kristalomancija je metoda proricanja u kojoj se vidovnjak koristi predmetima koji odražavaju slike na površini. Najčešće se koristi kristalnom kuglom, međutim nerijetko poseže i za vodom ili ogledalom. Vidovnjak prilikom proricanja iz kristala pada u trans te komunicira sa višim silama (duhovima, demonima) koji mu prenose poruke.

Proricanje iz kristalne kugle stara je tehnika proricanja, a mnogo puta se pokazala i jednom od najpouzdanijih. Primjerice, Jeane Dixon, američka vidovnjakinja iz 20. stoljeća, koristila je kristalnu kuglu te predvidjela atentat na Mahatmu Ghandija, Roberta Kennedy-a, Martina Luthera Kinga i samoubojstvo Marilyn Monroe. Proricanje iz kristala, kao i ostale metode proricanja, važno je ne uzimati "zdravo za gotovo", već znakove upozorenja na smjerove sudbine. Treba imati na umu kako je svatko gospodar svoje sudbine i ima moć promijeniti ishod, ukoliko zna što dolazi i kako to izbjeći.

OSTALI ČLANCI

Tirkiz

KRISTALI

Tirkiz

Tirkiz je mineral koji su cijenile sve civilizacije. Ime nosi iz francuske riječi za državu Tursku. U Europu su ga donijeli križari upravo iz Turske. U Osmanskom Carstvu ili Orijentu tirkiz je kamen sreće. Arapi tirkiz nazivaju fajruz ili firuzaj što znači "sretni kamen".

Ahat - Boje i tipovi

KRISTALI

Ahat - Boje i tipovi

Uzemljujući kamen koji donosi emocionalnu, fizičku i intelektualnu ravnotežu. Opuštajući i smirujući, djeluje polako, ali donosi veliku snagu. Olakšava prihvaćanje samoga sebe, gradi samopouzdanje. Poboljšava koncentraciju, percepciju i analitičke sposobnosti, usmjeravajući nas ka praktičnim rješenjima.

Orgoniti u svakodnevnom životu

KRISTALOTERAPIJA

Orgoniti u svakodnevnom životu

Orgonit Vas štiti od elektro-smoga u vašoj okolici, kao i od negativne energije ljudi i predmeta koji Vas okružuju. Poboljšava kvalitetu spavanja, pomaže pri uravnoteženju emocija,...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se