Vijesti / Kristali i talismani

TALISMAN

Zaštita i skidanje crne magije

Zaštita i skidanje crne magije
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: ISRARROHANIAT.BLOGSPOT.COM

drevnamagija.com2.4.2016

Za izradu je važno, dali osoba živi u kuči ili stanu, večem ili manjem mjestu, radi djelovanja duhova zemlje. Takav talisman ima više dijelova; osobni dio, koji se nosi sa sobom,...

Talismani za zaštitu i skidanje crne magije

Kod tih talismana, treba prije analizirati, o kojoj se magiji radi. Za izradu je važno, dali osoba živi u kuči ili stanu, večem ili manjem mjestu, radi djelovanja duhova zemlje. Takav talisman ima više dijelova; osobni dio, koji se nosi sa sobom, dio koji se stavlja u kuću, na određeno mjesto, i dio koji se mora postaviti u šumu. Time se dobiva trokut, koji je uvjet djelovanja. Što se tiče rješavanja problema crne magije, koja su vrlo česta, potrebno je da svatko pošalje opis svoje situacije i navede simptome. Proces rješavanja crne magije mora teči u povjerenju, obično cjeli proces traje 4 mjeseca.

Duhovna zaštita od negativnih sila je za one koji meditiaju i otvorili su niži astral. To se često dogodi mnogima, svjesno ili podsvjesno. Cilj toga je čiščenje energija i zatvaranje aure prema tim strujama, tj. uravnoteženje centralnog stupa.

Pitanja i više informacija možete postaviti u linku OVDJE

OSTALI ČLANCI

Tirkiz

KRISTALI

Tirkiz

Tirkiz je mineral koji su cijenile sve civilizacije. Ime nosi iz francuske riječi za državu Tursku. U Europu su ga donijeli križari upravo iz Turske. U Osmanskom Carstvu ili Orijentu tirkiz je kamen sreće. Arapi tirkiz nazivaju fajruz ili firuzaj što znači "sretni kamen".

Ahat - Boje i tipovi

KRISTALI

Ahat - Boje i tipovi

Uzemljujući kamen koji donosi emocionalnu, fizičku i intelektualnu ravnotežu. Opuštajući i smirujući, djeluje polako, ali donosi veliku snagu. Olakšava prihvaćanje samoga sebe, gradi samopouzdanje. Poboljšava koncentraciju, percepciju i analitičke sposobnosti, usmjeravajući nas ka praktičnim rješenjima.

Orgoniti u svakodnevnom životu

KRISTALOTERAPIJA

Orgoniti u svakodnevnom životu

Orgonit Vas štiti od elektro-smoga u vašoj okolici, kao i od negativne energije ljudi i predmeta koji Vas okružuju. Poboljšava kvalitetu spavanja, pomaže pri uravnoteženju emocija,...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se