Vijesti / Numerologija

RAZUMIJEVANJE I MEDITACIJA

Numerološki profil broja 7

Numerološki profil broja 7
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: ZASTAVKI.COM

Ocultu2.8.2015

Dubokoumnost i sposobnost za sticanje znanja iz gotovo svega, bit će nešto što će Vas pratiti još od rane mladosti. Sedmica se smatra najduhovnijim brojem.

Osobe rođene pod numerološkim brojem sedam su obično miroljubive, mirne i odane. Kao broj sedam, možda nećete imati puno prijatelja, ali one koje steknete će sigurno biti pravi. Kao prijatelj ste veoma milostivi i brižni. Vrlo često bit ćete u mogućnosti da nepogrešivo otkrijete, ukoliko vas neko želi prevariti. Balansiranje između vremena koje provodite sa drugima i vremena koje Vam je potrebno da budete sami u svojim mislima je od suštinskog značaja za Vas.

Uobičajeno je videti sedmicu povučenu i po strani zbog svog selektivnog druženja i potrebe za samoćom. Osobe rođene pod numerološkim brojem sedam često će se osjećati nesigurno. Ovo može se može desite i zato što za sedmicu “realnost” nije opipljiva. S vremena na vrijeme, ova nesigurnost može dovesti do pesimizma ili usamljenosti. Sedmica se često oslanja na intuiciju i instinkt. Promjene raspoloženja su čest slučaj.

FOTOGRAFIJA: SUGGESTKEYWORD.COM

Sedmica kao ličnost je uglavnom rezervirana i analitički nastrojena u svojim procjenama istine. Kao osoba rođena pod numerološkim brojem sedam, morat ćete pronaći i izvući svoje zaključke sa dokazima prije prihvatanja upozorenja drugih osoba. Ključni kvaliteti i riječi koji odlikuju ovaj znak su analiza, razumevanje, znanje, svest, studioznost i meditiranje.

Životna preokupacija za sedmicu je da iskusi život u potpunosti kroz učenje i obradu znanja. Osoba rođena pod numerološkim brojem sedam, trebala bi naučiti kako vjerovati u sebe i svoja duboka osjećanja o životu koji ih okružuje. Razvitak osjećaja sigurnosti može biti doživotni izazov sa periodima koji su označeni sa nedostatkom emotivne stabilnosti.

Sedmica koja odluči da ne izađe u svijet i shvati što sve može naučiti, može postati negativna i sebična. Situacija da im cijeli svijet nešto duguje se može lako desiti. Da bi iskusila život do kraja, sedmica se mora suočiti sa svojim strahovima i nesigurnošću, bez obzira odakle dolaze. Postoji mnogo stvari koje sedmica može podariti svijetu koji je okružuje.

OSTALI ČLANCI

Duhovni broj

NUMEROLOGIJA

Duhovni broj

Pomoću Duhovnog broja možemo dosta saznati o tome što nam govori naš dan rođenja. Duhovni broj može biti jednocifren i dvocifren, tj. od 1 do 12. Pročitajte koje su karakteristike Vašeg broja!

Sto brojevi govore o vama

ASTRONUMEROLOGIJA

Sto brojevi govore o vama

Ovo su opće karakteristike brojeva, a da bi se donio konkretniji sud, neophodno je sagledati sve segmente numerološkog koda. Osnovni segmenti koda su - bioritamski, generacijski i osobni broj.

PremiumSam svoj numerolog

NUMEROLOGIJA

Sam svoj numerolog

Za razmatranje područja posla i financija, vrlo važno je u obzir uzeti sve relevantne segmente koda, kao i brojeve koji su najviše zastupljeni. Pokazat ćemo Vam kako da izračunate svoje brojeve.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se