Vijesti / Numerologija

PRAKTIČNA

Numerološki profil broja 8

Numerološki profil broja 8
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: ENTREPRENEUR.COM

Ocultu2.8.2015

Ukoliko je vaš numerološki broj osam, potraga za novcem i statusom bit će jako izražena. Ove osobe su često najmoćnije, samouvjerene i uspješne u materijalnim stvarima.

Osmica kao ličnost često ima tendeciju da bude nezavisna, konkurentna, praktična i prisilna kada je potrebno. Upravljanje poslovima, sobom i svojim okruženjem prilično je jednostavna za ove osobe. Kao rođeni pod ovim brojem, imate izuzetan potencijal za stvaranje i razvijanje ideja sa tendencijom ka njihovom realiziranju. Ključne riječi i kvalitete za osmicu su praktičnost, orijentisanost, stremljenje ka moći i materijalnim ciljevima.

Uobičajeno je za osobe rođene pod numerološkim brojem osam da imaju malo ili nimalo vremena za snove i vizije. Sa nogama čvrsto na zemlj,i vjerovatnije je da će se baviti realnim stvarima koje ih okružuju. Ovo može takomplicirati odnose, ako drugi nisu svjesni ili ne žele da prihvate njihovu prirodu. Osmica često može biti toliko preokupirana novcem da u potpunosti zapostavi obitelj, prijatelje i svoj duhovni mir. Pronalaženje vremena za sve važne stvari u životu, za osmicu može biti poseban izazov, ali je od vitalnog značaja za njihovu sreću.

FOTOGRAFIJA: WINSUPERSITE.COM

Životna preokupacija za osobe rođene pod numerološkim brojem osam, je sticanje novca i moći koja dolazi sa odgovarajućom manipulaijom. Osmica uglavnom nikada nije nesretna, jer sreća nema veze sa ovim osobama. Genijalnost, ravnoteža i naporan rad je ono što donosi nagrade.

Veoma važna stvar za sve osmice je, da se suzdrže od opsesivne potrage ili zanemarivanja ostalih zadovoljstava. Pronalaženje prave ravnoteže između ambicija i odnosa, može biti pravi izazov za ove osobe. Ipak, pažljivo planiranje i odlučnost, mogu održati harmoniju u njihovim životima.

OSTALI ČLANCI

Duhovni broj

NUMEROLOGIJA

Duhovni broj

Pomoću Duhovnog broja možemo dosta saznati o tome što nam govori naš dan rođenja. Duhovni broj može biti jednocifren i dvocifren, tj. od 1 do 12. Pročitajte koje su karakteristike Vašeg broja!

Sto brojevi govore o vama

ASTRONUMEROLOGIJA

Sto brojevi govore o vama

Ovo su opće karakteristike brojeva, a da bi se donio konkretniji sud, neophodno je sagledati sve segmente numerološkog koda. Osnovni segmenti koda su - bioritamski, generacijski i osobni broj.

PremiumSam svoj numerolog

NUMEROLOGIJA

Sam svoj numerolog

Za razmatranje područja posla i financija, vrlo važno je u obzir uzeti sve relevantne segmente koda, kao i brojeve koji su najviše zastupljeni. Pokazat ćemo Vam kako da izračunate svoje brojeve.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se