Vijesti / Astrologija

NOĆ KADA ŽELJE POSTAJU STVARNOST

Plavi mjesec - pazite što želite!

Plavi mjesec - pazite što želite!
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: VESTINET.RS

net.hr31.7.2015

Fenomen plavog mjeseca se pojavljuje svakih nekoliko godina. Pročitajte 5 savjeta koji će Vam pomoći. Danas pripazite što želite, jer želje bi se mogle lako ostvariti.

‘Plavi mjesec’ zapravo je naziv za fenomen kada se puni mjesec pojavi drugi put u istom mjesecu. Ova rijetka pojava zadnji je put zabilježena u kolovozu 2012., a sljedeći put ćemo je imati prilike vidjeti tek 2018. Evo i 5 savjeta kako iskoristiti energije Punog Mjeseca;

1. Suzdržite se! Nemojte ulaziti u prepirke, rasprave, svađe, nemojte se ljutiti. Pun Mjesec je vrijeme kada trebate biti mirni, pustiti neke stvari. To je vrijeme kada – dišući duboko – treba proći kroz poteškoće i oprostiti drugima.

Ako ne možete a da ne raspravite nešto s nekim, makar se potrudite da se to dogodi bar dva dana poslije punog Mjeseca. Sve što se sada dogodi bit će preuveličano. Zato se trudite da održavate balans i dobru energiju.

FOTOGRAFIJA: 24SATA.HR

2. Mislite pozitivno! Svakako treba misliti pozitivno, ali posebno tijekom razdoblja kada je pun Mjesec. Samo nemojte pretjerivati, jer tijekom ovog razdoblja sve je preuveličano pa se i vaše pozitivne misli mogu umnožiti do te mjere izgubiti realističan pogled na sve oko sebe.
Samo pet minuta pozitivnih misli dnevno je sasvim dovoljno da “pregurate” dan. Na primjer, možete se pismom zahvaliti univerzumu na svemu što imate. Možete stati pred ogledalo i pohvaliti se. Možete prošetati i primijetiti ljepotu vašeg okruženja.

3. Maštajte, privucite obilje! Zamislite kako vam se ostvaruju svi snovi. Period punog Mjeseca je odličan za unapređivanje ove tehnike. Razmišljajte o svojim ciljevima i zapisujte ih sve na papir. Također, ovo je odlično vrijeme za kreiranje Mape želja.

Zalijepite na ploču sve svoje želje. Potrudite se, neka bude vesela, šarena i slikovita. Sve vrijeme provedeno u maštarenju o ispunjenju ciljeva u ovom razdoblju će samo doprinijeti ispunjenju.
Kada je Mjesec pun, njegova energija se mijenja i tada, pod okriljem zakona privlačenja, ona je najdragocjenija za povećavanje obilja. Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu mnogima napraviti neravnotežu i donijeti nesanicu, za financije je ta energija dragocjena. Zbog toga se kaže da “pazite” o čemu razmišljate tijekom tog dana – moglo bi se ostvariti.
Najjednostavniji ritual je da uzmete jednu novčanicu (po mogućnosti crvenu), prenosi portal lisa.rs.

Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osjećaju) prema Mjesecu dok koncentrirano vizualizirate i osjećate kako vam se novac umnožava. Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”. Idući dan ju potrošite. Slično ovome, kada je Mjesec u fazi opadanja (nekoliko dana nakon uštapa) gledajte u Mjesec i vizualizirajte kako vaši problemi nestaju, opadaju.Moć vjere, osjećaja, afirmacije i vizualizacije, odnosno alatki zakona privlačenja udružena s ogromnom prirodnom energijom Mjeseca je kombinacija koja uistinu djeluje.

FOTOGRAFIJA: PORTALOKO.HR

4. Meditirajte! Možete meditirati sami ili u grupi. Pošto nas pun Mjesec obasipa tolikom energijom, meditacija će vam biti od velike pomoći u svakom pogledu.

5. Pošaljite malo dobre energije onima kojima je potrebna
Kada prođe najveći val energije punog Mjeseca, pošaljite malo dobre energije, oproštaja i dobrote prijateljima, obitelji, kolegama pa i potpunim strancima. Pošaljite i nešto mirne energije na mjesta koja pate, koja se gladna, koja su zahvaćena ratom. Potrudite se energiju slati iz srca.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Znakovi i njihovi grijesi

ASTROLOGIJA

Znakovi i njihovi grijesi

Kao što svaki znak ima svoje vrline, tako ima i sklonost ka grijehovima. Saznajte koji je Vaš, preispitajte se da li tu ima istine, i što možete učiniti po tom pitanju.

Natalna karta

ASTROLOŠKI POKAZATELJ

Natalna karta

Natalna karta je osnovni podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list koji biva ispisan u trenutku vašeg rođenja, i koji vas prati kroz cijeli život.

PremiumMjesec Bika od 26.04. do 25.05.2017.

ASTROLOGIJA

Mjesec Bika od 26.04. do 25.05.2017.

U periodu od ranih jutarnjih sati 26.4. na Nebu se obrazuje konstelacija Mladog Mjeseca u Biku, koja će ujedno označiti početak Lunarnog Mjeseca Bika. Detaljno smo obradili ovu konstelaciju i sto kome donosi.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se