Vijesti / I ching & reiki

POSLIJE SVRŠETKA

I Ching Chi Chi

I Ching Chi Chi
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: KARMAGROUP.COM

astrologijatarot.com24.4.2016

Situacija u kojoj se nalazite je mirna, ali nikako se ne smijete zbog toga opustiti. Imate male probleme i brige koje nikako ne smijete ostaviti da se sami riešavaju. Kako bi situacija i u budućnosti bila savršena morate ju takvu održavati. Budite pažljivi jer vam se spremaju iznenađenja. Pripremite se na sve.

Chi chi (poslije svršetka): nalazite se u mirnoj situaciji, bez briga i problema i smatrate kako se možete opustiti, ali griješite. Nikako ne smijete dopustiti da se sve rješava samo od sebe. Tu savršenu situaciju morate samo održavati. Morate biti pažljivi kako vas ništa ne bi iznenadilo. Budite spremni.

Prva puna linija: osoba je prikazana kao vozač kočije ili kao lisica koja se smočila prelazeći rijeku. Ne prijeti vam opasnost.

Druga isprekidana linija: simbol je žena koja je izgubila zaštitni prozor na kočiji. Naći će se za sedam dana.

Treća puna linija: simbolizira napad Cara Kao Sunga. Nakon tri godine je pobijedio. Skromne ljude ne treba koristiti u pothvatima.

Četvrta isprekidana linija: osoba je na oprezu jer dronjcima začepljuje rupe na brodu.

Peta puna linija: osoba sa istoka ubija vola za žrtvu, ali nije ista kao proljetna žrtva osobe sa zapada. Ta osoba je iskrenija i dobiva veći blagoslov.

Šesta isprekidana linija: opasnost prijeti osobi koja ima uronjenu glavu.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Mladenačka ludost

I CHING MENG

Mladenačka ludost

I Ching postavlja čovjeku pitanja, a odgovor će uvijek biti iskren. Kako bi osoba postigla sve što želi mora pronaći pravog vodiča koji će pomoći osobi da pretvori svoje...

I Ching Chieh

RAZGRANIČENJE

I Ching Chieh

Ograničenja i pravila ima posvuda u svijetu. Niste jedini koji se borite s njima. Ta pravila i ograničenja morate prihvatiti jer im se ne možete suprostaviti. Ne možete dobiti sve što poželite, nitko to ne može. Za ostvarenje svojih želja i snova morate naprodno raditi i nikada ne klonuti duhom.

I Ching Chung Fu

UNUTARNJA ISKRENOST

I Ching Chung Fu

Svakavih ljudi ima na ovom svijetu i morate paziti kako se ponašate prema njima i što im sve govorite. Oni ponekad ne shvaćaju tuđe misli i osjećaje, neozbiljni su. Njima treba ponavljati neke stavri više puta kako bi im sjele.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se