Vijesti / Karma i Bioenergija

SKIN EFEKT

Bioenergija

Bioenergija
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: AKADEMIJAZDRAVLJA.COM

biohealing.com2.9.2015

Zbog kisikovih paramagnetskih osobina, krv u tijelu djeluje kao pretvarač zemljine i svemirske energije. Sve sile svemira, uključujući i silu ljudske svijesti su preobrazbe svemirske energije.

Bioenergija je vrlo djelotvorna metoda kod svih bolesti i tegoba, a pogotovo onih oboljenja koje službena medicina smatra neizlječivima. Ova metoda preporuča se i kao vrlo djelotvorna za prevenciju, odnosno za podizanje imuniteta i održavanje dobre cirkulacije. Unutar moćnog magnetnog polja, kisik dobiva svoje pravo značenje. Kisik unutar same stanice aktivno djeluje prilikom energijske transformacije i to kao prenositelj višeg stupnja energije unutar parametra zemaljskoga magnetnog polja.

Čovjek se sastoji od energije i tvari, između kojih cirkulira krv. Upravo je krv istovremeno tvar i energija, a zbog kisikovih paramagnetskih osobina, krv u tijelu djeluje kao pretvarač zemljine i svemirske energije. Sve sile svemira, uključujući i silu ljudske svijesti su preobrazbe svemirske energije.

Naše se kompletno fizičko i mentalno tijelo konstantno opskrbljuje životnom energijom, bez koje život ne bi bio moguć. Ta se energija osjeća kako iz Zemlje, tako i iz visina i ona omogućava život na našem planetu.

Zbog cjelokupne životne, univerzalne energije izmjenjuju se meridijani, energetski kanali koji su prisutni u ljudima, biljkama i životinjama. Energetski se tokovi nalaze u blizini živaca, te se informacija i energija prenose izvan samoga živca i tako proizvode pojavu skin efekta. Tijelo je energijski sustav, koji je u konstantnoj interakciji sa svojom okolinom koja okružuje i izmjenjuje. Zbog te činjenice postoje razumljivi procesi oživljavanja oboljelog informativnog toka, na kojima se bazira liječenje.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Principi akupunkture

BIOENERGIJA

Principi akupunkture

Fenomen akupunkture objašnjava se istočnjačkim filozofijama kao što su yin i yang, tao i zen. Yin princip je ženski, negativan, hladan, mekan, mesečev. Yang princip je muški, pozitivan, topao, tvrd, sunčev. Yin i yang su povezani i stalno se smenjuju. Fizičke manifestacije su odraz yin i yanga.

Karizma

NOVI ZAVJET

Karizma

Većina ljudi misli da je karizma nešto mistično, gotovo nemoguće objasniti. Misle da je to kvaliteta koja se stječe samo rođenjem. No nije tako. Naime, vremena i društva mijenjaju se, a karizma i karizmatičnost imaju neprolaznu moć.

Pomoć bioenergijom na daljinu

BIOENERGIJA

Pomoć bioenergijom na daljinu

Ovde smo kako bismo i Vama pomogli. Dugogodišnjim radom i iskustvom naša Bioenergetičarka Tamara, može Vam pomoći u svakodnevnici.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se