Vijesti / Rune i vidovitost

NEMIRI I UBOJSTVA

Gospodarski problemi u HR

Gospodarski problemi u HR
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: KURIR.RS

slobodnadalmacija.hr16.2.2016

Vidovnjak iz Srbije, za Slobodnu Dalmaciju rekao je; 'Hrvatsku čekaju gospodarski problemi i nemiri, a vidim i dva mafijaška ubojstva'. Ovaj vidovnjak prognozirao je dolazak Miloševića na vlast i mnoge stvari koje će Vas šokirati.

Goran Hadžić je pod kontrolom ruskih obavještajaca koji ga i čuvaju, ali će i on, kao što se dogodilo s Ratkom Mladićem i Radovanom Karadžićem, biti uhapšen i isporučen Haaškom tribunalu – kaže Rade Živanović, 43-godišnji vidovnjak iz Mladenovca, koji je svoju viziju podijelio s čitateljima “Slobodne Dalmacije”.

Ovaj vidovnjak prognozirao je dolazak Miloševića na vlast, ubojstva Zorana Đinđića i Arkana, uhićenje Radovana Karadžića, kao i Ratka Mladića, i to samo pet dana prije generalova hapšenja u Lazarevu, i mnoge druge događaje.

Odnosi Hrvatske i Srbije krenut će uzlaznom linijom poslije sljedećih izbora u Srbiji. Inače, Hrvatsku čekaju gospodarski problemi i socijalni nemiri, a vidim i dva ubojstva na mafijaški način, koja će se dogoditi izvan mafijaških krugova u Hrvatskoj – kaže naš sugovornik. Ovaj vidovnjak kaže kako “jednostavno nešto vidi jasno kao dan i kad netko drugi to i ne primjećuje”. I dodaje da jedino žali što neke kojima prijeti zlo ne stigne o tome obavijestiti.

Tako, kaže, dok je cijela Srbija slavila Miloševića, obožavala ga i pjevala mu pjesme, njemu su stalno pred očima bile slike gladi, neimaštine, mržnje, ratova, srušenih kuća, raskomadanih tijela, rijeke izbjeglica...

FOTOGRAFIJA: SEEBIZ.EU

Veliki kaos u Beogradu - Kaže, bio je mlad, pa je čak mislio i da s njim nešto nije u redu kad se i on ne oduševljava Miloševićem. Neki oko njega predlagali su mu da ljudima u Srbiji prognozira sretnije dane, a kad to nije učinio, bilo mu je zabranjeno pojavljivanje u medijima. U vrijeme zabrane pojavljivanja u medijima, jedino je objavljeno njegovo “viđenje” kako će Crvena zvezda postati prvak Europe, poslije i svijeta, jer nije zadiralo u politiku.

Prije 9. ožujka 1991. godine (dan kada je oporba otpočela svoje prosvjede protiv Miloševića i kada je Borisav Jović, Miloševićev podanik, naredio izlazak tenkova na beogradske ulice op.p.) najavio je “veliki kaos u Beogradu i tenkove na ulicama”. Ljudi su mu govorili da ne vidi dobro, da se to može očekivati u Hrvatskoj i Zagrebu, a ne u Beogradu, a on im je odgovarao kako se “ne razumije u politiku” te da govori “šta vidi”. Nakon tih nemira u Beogradu, ugušenih tenkovima, ubrzo se “zapalila” cijela bivša Jugoslavija.

Usplahireno je 3. svibnja 1991. godine zvao prijatelja i rekao mu neka zapamti da će za tri dana, tri sata i tri minute biti ubijen prvi vojnik JNA. “Dnevnik” RTS-a to je i javio kako je Rade prognozirao. Još zanimljivije je “viđenje” koje je objavljeno u novinama prije događaja. “Ekspres politika” je objavila viziju Rade Živanovića da u Hrvatsku neće stići pomoć u oružju. Poslije nekoliko dana na zagrebačkom aerodromu Pleso prizemljen je avion pun oružja koje je kupio hrvatski emigrant Ante Kikaš.

FOTOGRAFIJA: NOVIMAGAZIN.RS

U listopadu prošle godine, uoči dolaska haaškog tužitelja Bramertza u Srbiju, Rade Živanović je izjavio kako će Mladić biti uhićen, ali nije mogao precizirati datum. No, rekao je kako ga vidi u Rusiji, gdje s Rusima pije kavu. Dva mjeseca prije Mladićeva uhićenja u Lazarevu, “vidio” je Mladića u “nekoj zgradi u Beogradu” dodavši kako je moguće da je to zgrada Instituta sigurnosti.

Ta dva “viđenja” poklopila su se s kasnijim teorijama o Mladićevoj zaštiti koju je imao od Rusa, s kojima je i njegova obitelj održavala vezu preko jednog visokog dužnosnika u ruskom veleposlanstvu u Beogradu, što je bilo potvrđeno i u jednoj depeši emitiranoj preko WikiLeaksa.

Ovo drugo viđenje Mladića u Beogradu poklapa se s drugom teorijom, koje su se pojavljivale jer ni do danas nije ispunjeno Tadićevo obećanje da će tajna policija izići sa svim detaljima generalova skrivanja, da je dopremljen iz Rusije, bio čuvan u Beogradu i samo doveden u Lazarevo da ga se uhapsi i “napravi predstava”.

U vrijeme raspada Jugoslavije, Rade Živanović je 1992. godine rekao kako “Jugoslaviju neće obnoviti nikakva politika, već naftovodi i plinovodi”, te da će tek “nakon 27 godina svi ponovo težiti da se ujedine sa Srbijom”, pa će ona “ponovo izaći na more”. Kad se zbroji 1992. s 27, dobije se broj 2019. pa mnogi ovo “viđenje” iščitavaju kao datum ulaska Srbije u EU.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Proročanstvo Vangelije Gušterove

RUNE I VIDOVITOST

Proročanstvo Vangelije Gušterove

Bugarka Vangelija Gušterova, koja je mnogo poznatija pod imenom baba Vanga, izrekla je mnoga previđanja koja su se još za njenog života ostvarila. Među događajima koji tek trebaju da se obistine jeste i to da će Evropom zavladati muslimani.

Nevjerovatna predskazanja ruskog astrologa

PREDSKAZANJA

Nevjerovatna predskazanja ruskog astrologa

Pavel Globa ruski astrolog je prvi put je objavio svoja predskazanja početkom 80-tih godina prošlog veka, tada je najavio da će se SSSR uskoro raspasti i da će u leto 1991. na ulicama Moskve biti tenkovi pa i ono da će se Ukrajina raspasti tokom 2014. godine.

Proricanje po magičnom krugu Nostradamusa

PRORICANJE

Proricanje po magičnom krugu Nostradamusa

Michelle de Notre Dame, poznatiji kao Nostradamus; Astrolog, liječnik, alkemičar i prorok. A evo i samo nekih od njegovih proročanstava i što sto je predvidio;

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se