Vijesti / Rune i vidovitost

ZLATKO ZLATKOVIĆ

Predviđanja za Srbiju za 2016.

Predviđanja za Srbiju za 2016.
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: DNEVNE.RS

slobodnadalmacija.hr16.2.2016

Čuveni srpski astrolog Zlatko Zlatković predviđa kakva će biti 2016. godina i šta će Srbi od nje moći da očekuju. 2015. godina je odbrojala svoje poslednje dane, a mnogi u Srbiji puni nade, ali i zebnje iščekuju dešavanja u 2016. godini.

Šta nas čeka u narednoj godini u političkom životu za Telegraf.rs otkrio je poznati srpski astrolog Zlatko Zlatković. On je izradio natalnu kartu i evo šta je predvideo da će se događati sa platama, penzijama, dinarom i koja će partija biti dominantna na političkom nebu Srbije!

Verovali ili ne, našoj zemlji predstoji dobra i plodna godina, pored svih dešavanja oko nas i u svetu. Porast standarda, jačanje dinara, povećanja penzija, plata, prihoda i stabilnosti..kao oaza u pustinji. Srbija se približava kraju tridesetogodišnje karme koja nas je potpuno iscrpela na svaki način. Svi ćemo konačno osetiti boljitak i dolazak dobrog i stabilnog vremena. Privreda će jačati, kao i ekonomija, a dolaziće još više stranih investitora – tvrdi on.

FOTOGRAFIJA: BIGPORTAL.BA

Ostvaruje se srpski san!

Astrolog Zlatković dalje kaže da sve ono što je bio samo srpski san biće ostvareno u Novoj godini! Prorok se javio srpskom vojniku: "Biće mesta gde će ljudi plaćati kilo zlata za litar vode"

Sledi još više prelepih radosnih vesti od naših sportista, koji će i na olimpijadi osvojiti više medalja nego ikada, umetnici takođe, kao i mladi na studentskim i školskim takmičenjima.

Kada je u pitanju politički život Srbije on kaže:

Naravno, biće izbora, mislim u proleće 2016. godine. Međutim SNS će osvojiti skoro isti broj glasova kao i ranije, SPS takođe. Dakle, što se vlasti tiče ne vidim kardinalne promene, osim što će dosta ministara biti izmenjeno. Prosveta i medicina, konačno će krenuti na bolje, kao i socijalni uslovi, konkretno zapošljavanje i smanjenje broja nezaposlenih. Opozicija će biti i dalje razjedinjena. Dakle nama sledi jako dobra godina – tvrdi Zlatko.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Proročanstvo Vangelije Gušterove

RUNE I VIDOVITOST

Proročanstvo Vangelije Gušterove

Bugarka Vangelija Gušterova, koja je mnogo poznatija pod imenom baba Vanga, izrekla je mnoga previđanja koja su se još za njenog života ostvarila. Među događajima koji tek trebaju da se obistine jeste i to da će Evropom zavladati muslimani.

Nevjerovatna predskazanja ruskog astrologa

PREDSKAZANJA

Nevjerovatna predskazanja ruskog astrologa

Pavel Globa ruski astrolog je prvi put je objavio svoja predskazanja početkom 80-tih godina prošlog veka, tada je najavio da će se SSSR uskoro raspasti i da će u leto 1991. na ulicama Moskve biti tenkovi pa i ono da će se Ukrajina raspasti tokom 2014. godine.

Proricanje po magičnom krugu Nostradamusa

PRORICANJE

Proricanje po magičnom krugu Nostradamusa

Michelle de Notre Dame, poznatiji kao Nostradamus; Astrolog, liječnik, alkemičar i prorok. A evo i samo nekih od njegovih proročanstava i što sto je predvidio;

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se