Vijesti / Rune i vidovitost

ŠTO DONOSI BUDUČNOST

Proricanje sa 9 runa

Proricanje sa 9 runa
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: ASTRO-TAROT.RS

astro-tarot.rs23.8.2015

Proricanje sa 9 runa je tehnika u kojoj se mogu otkriti aspekti prepreka i trenutnih problema na zdravstvenom, poslovnom i ljubavnom planu. U ovom proricanju rune se polažu licem na dolje.

Prva runa simboliše sadašnju situaciju i glavni uzrok prepreka. Druga runa se postavlja ispod prve rune i označava faktore iz prošlosti koji imaju uticaj na trenutnu situaciju. Treća runa se postavlja ispod druge, označava skrivene uticaje i tajne. Četvrta runa se postavlja ispod treće i označava ljubavnu situaciju.

Peta runa se postavlja ispod četvrte rune i simboliše negativne uticaje koje blokiraju osobu. Šesta runa se postavlja ispod pete rune i označava razlog gubitaka na poslovnom i materijalnom planu. Sedma runa se postavlja ispod šeste rune, označava zdravlje i vitalnost osobe i razloge negativnih promena.

Osma runa se postavlja ispod sedme i simboliše razlog ljubavnog nezadovoljstva. Deveta runa se postavlja ispod osme i označava duhovnu snagu. Ova runa je pokazatelj na koji način treba prevazići trenutne probleme i kakve akcije je potrebno preduzeti.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Proročanstvo Vangelije Gušterove

RUNE I VIDOVITOST

Proročanstvo Vangelije Gušterove

Bugarka Vangelija Gušterova, koja je mnogo poznatija pod imenom baba Vanga, izrekla je mnoga previđanja koja su se još za njenog života ostvarila. Među događajima koji tek trebaju da se obistine jeste i to da će Evropom zavladati muslimani.

Nevjerovatna predskazanja ruskog astrologa

PREDSKAZANJA

Nevjerovatna predskazanja ruskog astrologa

Pavel Globa ruski astrolog je prvi put je objavio svoja predskazanja početkom 80-tih godina prošlog veka, tada je najavio da će se SSSR uskoro raspasti i da će u leto 1991. na ulicama Moskve biti tenkovi pa i ono da će se Ukrajina raspasti tokom 2014. godine.

Proricanje po magičnom krugu Nostradamusa

PRORICANJE

Proricanje po magičnom krugu Nostradamusa

Michelle de Notre Dame, poznatiji kao Nostradamus; Astrolog, liječnik, alkemičar i prorok. A evo i samo nekih od njegovih proročanstava i što sto je predvidio;

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se