Vijesti / Rune i vidovitost

PROBOJ ENERGIJE

Upoznavanje Runa

Upoznavanje Runa
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: VJESTICJI-ORMAR.BLOGSPOT.COM

Ocultu23.8.2015

Rasvjetljavamo probleme, neodlučnosti kada je pred nama neki izbor, možemo rasvijetliti smjernice u budućnosti, a možemo dobiti i druge informacije.

Upoznavanje runa, baš kao i kod stjecanja drugih vještina, zahtjeva posvećeno vrijeme za povezivanje dubljeg značenja i onog što nam poručuju.Runski simboli oblik su drevnog pisma koji je veliko bogatstvo i za današnji izbor proricanja budućnosti. Naučene i savladane tehnike proricanja otvaraju jedan novi svijet u kom se povezujemo sa samim sobom i otkrivamo skriveno u nama samima, kao u okolini koja poprima drugačije svijetlo kroz prizmu nove spoznaje.

Osim što uz pomoć runa rasvjetljavamo probleme, neodlučnosti kada je pred nama neki izbor, možemo rasvijetliti smjernice u budućnosti, a možemo dobiti i druge informacije. Može se tumačiti i značenje imena osobe što je vrlo zanimljivo, jer odaje zanimljiva otkrića.

Svaka runa predstavlja i dio jednog ciklusa u životu čovjeka. EHWAZ - kada doživimo veliku životnu promjenu uz pomoć vlastite duhovnosti i spremnosti, da u svoj život primimo darove. ISA - kad doživimo pad, emotivno nezadovoljstvo i kad se čini da naš svijet nestaje. BERKANA - kada proživljavamo proboj energije i kada se sve u nama pokrene.

Sve su to stanja naše vlastite svijesti i upravo rune nam pomažu da uvidimo ono što je pred nama i što bismo trebali mijenjati, da bi ponovno osjećali da smo na pravom putu, onom životnom.

Sa runama mogu raditi svi oni koji osjećaju duboku potrebu da upoznaju sebe samog i svoj svijet. Rune su dobar savjetnik i mudar vodič za unutarnje promjene. Unutarnjim promjenama stvaramo i one vanjske te na taj nacin činimo dobro i svijetu oko nas.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Proročanstvo Vangelije Gušterove

RUNE I VIDOVITOST

Proročanstvo Vangelije Gušterove

Bugarka Vangelija Gušterova, koja je mnogo poznatija pod imenom baba Vanga, izrekla je mnoga previđanja koja su se još za njenog života ostvarila. Među događajima koji tek trebaju da se obistine jeste i to da će Evropom zavladati muslimani.

Nevjerovatna predskazanja ruskog astrologa

PREDSKAZANJA

Nevjerovatna predskazanja ruskog astrologa

Pavel Globa ruski astrolog je prvi put je objavio svoja predskazanja početkom 80-tih godina prošlog veka, tada je najavio da će se SSSR uskoro raspasti i da će u leto 1991. na ulicama Moskve biti tenkovi pa i ono da će se Ukrajina raspasti tokom 2014. godine.

Proricanje po magičnom krugu Nostradamusa

PRORICANJE

Proricanje po magičnom krugu Nostradamusa

Michelle de Notre Dame, poznatiji kao Nostradamus; Astrolog, liječnik, alkemičar i prorok. A evo i samo nekih od njegovih proročanstava i što sto je predvidio;

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se