Vijesti / Rune i vidovitost

PARANORMALNO

Vidovitost

Vidovitost
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: TELEGRAPH.CO.UK

wikipedia, vidovnjaci.com23.8.2015

Vjerovanje u sposobnost nadosjetilnog opažanja i proricanja u prošlost i/ili budćnost. Ova paranormalna sposobnost omogućuje viđenje osoba i događaja koji su vremenski i/ili prostorno udaljeni.

Sa znanstvene strane, vidovitost je vjerovanje u sposobnost nadosjetilnog opažanja i pronicanja u prošlost ili budućnost. Ta, navodno paranormalna sposobnost, omogućuje viđenje osoba i događaja koji su prostorno i vremenski udaljeni. Znanost nije uspjela empirijski verificirati takve sposobnosti, pa one i dalje ostaju u sferi praznovjerja.

Sa druge strane gledajući, vidovitost je sposobnost osobe da pomogne drugim osobama rješavati probleme. Sagledati taj problem i usmjeriti osobu da ga riješi. Vidovnjaci koriste pomagala poput viska, tarot karata i slilčno kako bi ih to usmjerilo na pravi put da pomognu i nađu rješenje problema.

Postoje i vidovnjaci kojima pomagala ne trebaju, koji bez bilo kakvih pomagala mogu predvidjeti što će se dogoditi. Da se to dogodi potrebno je samo da vidovnjak ugleda određeni predmet ili osobu kako bi se dogodila ta vizija. Vidovitost postoji stoljećima, a osobe koje žele znati kakva ih sudbina očekuje obraćaju se upravo vidovnjacima kako bi saznali odgovore na svoja pitanja.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Proročanstvo Vangelije Gušterove

RUNE I VIDOVITOST

Proročanstvo Vangelije Gušterove

Bugarka Vangelija Gušterova, koja je mnogo poznatija pod imenom baba Vanga, izrekla je mnoga previđanja koja su se još za njenog života ostvarila. Među događajima koji tek trebaju da se obistine jeste i to da će Evropom zavladati muslimani.

Nevjerovatna predskazanja ruskog astrologa

PREDSKAZANJA

Nevjerovatna predskazanja ruskog astrologa

Pavel Globa ruski astrolog je prvi put je objavio svoja predskazanja početkom 80-tih godina prošlog veka, tada je najavio da će se SSSR uskoro raspasti i da će u leto 1991. na ulicama Moskve biti tenkovi pa i ono da će se Ukrajina raspasti tokom 2014. godine.

Proricanje po magičnom krugu Nostradamusa

PRORICANJE

Proricanje po magičnom krugu Nostradamusa

Michelle de Notre Dame, poznatiji kao Nostradamus; Astrolog, liječnik, alkemičar i prorok. A evo i samo nekih od njegovih proročanstava i što sto je predvidio;

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se