Vijesti / Feng Shui

KVALITETA ŽIVOTA

Feng shui značaj i osnove

Feng shui značaj i osnove
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: CDN.FRESHOME.COM

feng-shui-dom.com31.7.2015

Mnogi su se uvjerili u kvalitete i moći feng shui. Koliko stvarno raspored, uređenje i smjerovi imaju utjecaj na kvalitetu života u vašem domu?

Feng Shui je u suštini umijeće promatranja prirodnih formi, poput planina i vodenih tokova, prepoznavanja kvalitete i kretanja energije Qi koju one odašilju, te primjene raznih formula i izračuna kako bi se utvrdio utjecaj Qi-ja na stanare nekog prostora u određenom vremenu. Svrha toga je unaprijeđenje kvalitete života stanara.

FOTOGRAFIJA: CHINADECODED.COM

Da biste mogli procijeniti koliko veliku ulogu Feng Shui igra u našim životima, trebate znati koji sve faktori utječu na naše živote i na koji način. Kineski metafizičari zovu ih Kozmičko trojedinstvo, a njega čine sudbina, okruženje i osobnost ili prema kineskom izvorniku nebeska, zemaljska i ljudska sreća.

FOTOGRAFIJA: LOOPELE.COM

Postoje četiri osnovne stvari u feng shui-u koje morate razumjeti i uzeti u obzir pri analizi, kako biste prepoznali lokaciju s pozitivnom energijom i pravilno je uredili u korist stanara. To su: eksterijer nekretnine, sama nekretnina i njezin interijer, stanari nekretnine i tijek vremena.

OSTALI ČLANCI

Proljetni detox na Feng shui način

FENG SHUI

Proljetni detox na Feng shui način

Vjerojatno ste se znali zapitati: Zbog čega se proljetno čišćenje događa baš u proljeće? Zar ne možemo jednako djelotvorno čistiti u ljeto ili jesen? Evo u čemu je stvar...

Kako da u proljeće sreća pokuca na Vaša vrata

FENG SHUI

Kako da u proljeće sreća pokuca na Vaša vrata

Feng shui ima jednostavan odgovor: S proljećem dolazi mnogo toga lijepog, pa unesite stvari u kuću koje će Vam donijeti samo lijepo, i sreća će pokucati na Vaša vrata!

Stvari koje donose novac u Novoj godini

FENG SHUI

Stvari koje donose novac u Novoj godini

Dobar Feng shui za dobru Novu godinu podrazumijeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam donijeti sreću i blagostanje, ali i više novca...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se