Vijesti / Feng Shui

NARANČE

Privucite sreću i harmoniju u svoj dom u 2016.

Privucite sreću i harmoniju u svoj dom u 2016.
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: WINDANDWATERFENGSHUI.COM

Tara16.12.2015

Držite se ovih par savjete i u 2016. godini privucite sreću i harmoniju u svoj dome. Staru godinu završite, a novu započnite slijedećim savjetima i uvjerite se u moć Feng Shui.

Očistite svoj dom! Važno je da očistite svoj dom, ne samo zato da bi vam bilo lijepo i ugodno nego i da uklonite svu negativnu energiju iz svog doma, da doslovno napravite mjesta za dolazak dobrih, novih i sretnih stvari i pozitivne energije. Kada ste očistili svoj dom od nepotrebnih stvari i stavili sve na svoje mjesto, prozračili prostorije, stanite na središnji prostor vašeg doma. Ispraznite svoje misli, opustite se.

Uzmite zvono (bilo kakvo zvono kojim možete zvoniti). Zasto? Zvuk se koristi za uklanjanje negativne energije. Zvonite sedam puta, možete nastaviti i dalje zvoniti dok ne osjetite da je prostor u potpunosti ispunjen zvukom zvona. Ako bas nemate zvono, mozete pljeskati rukama (kao da tjerate nesto). Najosjetljiviji su kutovi kuce pa mozete proci sve kutove i tamo zvoniti ili pljeskati rukama.

Nakon toga na red dolazi miris. Savjetujemo da nabavite mirisne stapice od sandalovine ili neki drugi vama ugodan miris i zapalite ga tako da se miris širi prostorom. Možete i u svakoj sobi zapaliti po jedan štapić. Ovo je najjednostavniji način da pročistite svoj dom i ispunite ga svježinom i pozitivnom energijom.

Obitelj na okupu! Na novogodišnju večer okupite obitelj, večerajte zajedno i poželite dobrodošlicu novoj godini zajedno. Zajednička večera simbolizira bliskost članova obitelji. Možete se zajedno i pomoliti ili pjevati. Družite se sa članovima šire obitelji i sa prijateljima. Pozovite drage osobe na druženje, pripremite hranu. Na stol stavite svježe naranče i poklonite naranču svakome tko vam dođe u posjetu. Naranča je simbol dugovječnosti, blagostanja i dobre sreće. Djeci mozete pokloniti zvončiće.

Izrazite dobre želje! Na prvi dan Nove Godine svakog pozdravite i poželite mu sretnu i uspješnu Novu Godinu.

Odjeća! Obucite se u crveno. Crvena je sretna boja, donosi sreću osobi koja ju nosi. Ako ne volite crvenu boju, možete nositi nakit crvene boje ili sa crvenim detaljima.

Za one koji imaju djecu, nemojte ih kritizirati na prvi dan. Suzdržite se i od najmanje kritike prema djeci, jer je to vrijeme veselja i zabave.

Oštre predmete uklonite! Sa svakog vidljivog djela uklonite oštre predmete. Takvi predmeti su nepovoljni i smatraju se nesretnima, jer sreću lome u djelove.

Računi! Pokušajte platiti sve račune i dugove. Ako niste u mogućnosti, platite ono što možete, zbog dobrog osjećaja oslobođenja od dugova.

Ako ste sami? Na novogodišnju večer idite do rijeke ili mora, ovisno gdje živite i bacite voće (npr. žene mogu bacati naranču a muškarci jabuku) kako bi privukli dobrog partnera s kojim ćete biti sretni. Kada bacate voće, zaželite želju da privučete savršenog partnera za vas.

Sretnu i uspješnu Novu 2016. Vam želimo!

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Proljetni detox na Feng shui način

FENG SHUI

Proljetni detox na Feng shui način

Vjerojatno ste se znali zapitati: Zbog čega se proljetno čišćenje događa baš u proljeće? Zar ne možemo jednako djelotvorno čistiti u ljeto ili jesen? Evo u čemu je stvar...

Kako da u proljeće sreća pokuca na Vaša vrata

FENG SHUI

Kako da u proljeće sreća pokuca na Vaša vrata

Feng shui ima jednostavan odgovor: S proljećem dolazi mnogo toga lijepog, pa unesite stvari u kuću koje će Vam donijeti samo lijepo, i sreća će pokucati na Vaša vrata!

Stvari koje donose novac u Novoj godini

FENG SHUI

Stvari koje donose novac u Novoj godini

Dobar Feng shui za dobru Novu godinu podrazumijeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam donijeti sreću i blagostanje, ali i više novca...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se