Vijesti / Feng Shui

METODA VATRE

Kako pročistiti dom plamenom svijeće

Kako pročistiti dom plamenom svijeće
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: LUSHOME.COM

sensaklub.hr1.8.2015

Detoks prostora može se učiniti raznim tehnikama, ali je metoda elementa vatre najsnažnija

Proljetni mjeseci pravo su doba ne samo za detoksikaciju organizma već i prostora u kojem živimo. Vatra se primjenjuje kada želimo prekinuti stare navike i način života. Smatra se da metode tog elementa djeluju najsnažnije i da vatra prostor brzo oslobađa starih obrazaca, tuge i straha.

Metode vatre svode se na paljenje svijeća ili pročišćenje uz pomoć soli i alkohola (polije se preko soli i zatim zapali). Ova druga metoda zahtijeva veliki oprez (opasnost od požara), pa zato ipak nećemo navoditi detalje da ne bi došlo do nepažljivog isprobavanja.

Za čišćenje prostora svijećom potrebna je svijeća koja može gorjeti 24 sata; ona se prvo nosi po prostoru tako da se pokrivaju svi kutovi i zadržava se dulje tamo gdje se procijeni da je to potrebno; na kraju, svijeća se ostavi da gori 24 sata, ali uz krajnje mjere opreza (najbolje ju je staviti u duboku posudu koja se ne može prevrnuti).

OSTALI ČLANCI

Proljetni detox na Feng shui način

FENG SHUI

Proljetni detox na Feng shui način

Vjerojatno ste se znali zapitati: Zbog čega se proljetno čišćenje događa baš u proljeće? Zar ne možemo jednako djelotvorno čistiti u ljeto ili jesen? Evo u čemu je stvar...

Kako da u proljeće sreća pokuca na Vaša vrata

FENG SHUI

Kako da u proljeće sreća pokuca na Vaša vrata

Feng shui ima jednostavan odgovor: S proljećem dolazi mnogo toga lijepog, pa unesite stvari u kuću koje će Vam donijeti samo lijepo, i sreća će pokucati na Vaša vrata!

Stvari koje donose novac u Novoj godini

FENG SHUI

Stvari koje donose novac u Novoj godini

Dobar Feng shui za dobru Novu godinu podrazumijeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam donijeti sreću i blagostanje, ali i više novca...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se