Vijesti / Feng Shui

CURENJE ENERGIJE I NOVCA

Odabir sobe za ljetovanje

Odabir sobe za ljetovanje
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: 1DECOR.NET

sensaklub.hr/1.8.2015

Prema feng shui filozofiji, vrata kupaonice i poklopac toaleta moraju biti zatvoreni. Na taj način sprječavate curenje energije i novca, a čuvate sreću i dobit.

Rezervirajte sobu daleko od liftova, stubišta i vanjske buke. Obično je jedna strana kuće ili hotela uvijek mirnija i ima lijep pogled pa ne bi bilo loše raspitati se unaprijed i tako osigurati udobnost.

Ako je namještaj u sobi u kojoj ćete spavati oštrim uglovima okrenut prema vašem krevetu, napravite razmještaj. Bilo bi poželjno izbjeći krevet koji gleda ravno na ulaz u sobu.

Ponesite sa sobom mirisnu svijeću ili aromatično ulje za relaksaciju. To će oplemeniti novi prostor i opustiti vas. Također, možete ponijeti i veliki lagani šal kojim ćete prekriti televizor, ogledalo ili oštre uglove stolova i noćnih ormarića ako nisu prekriveni stolnjacima jer vas to tijekom spavanja iscrpljuje.

Ako su na zidovima sobe slike koje vam se ne sviđaju, prekrijte ih. Provjerite gdje se nalazi telefon. Nije nužno da je na noćnom ormariću tik do vaših ušiju. Isto vrijedi za budilicu.

OSTALI ČLANCI

Proljetni detox na Feng shui način

FENG SHUI

Proljetni detox na Feng shui način

Vjerojatno ste se znali zapitati: Zbog čega se proljetno čišćenje događa baš u proljeće? Zar ne možemo jednako djelotvorno čistiti u ljeto ili jesen? Evo u čemu je stvar...

Kako da u proljeće sreća pokuca na Vaša vrata

FENG SHUI

Kako da u proljeće sreća pokuca na Vaša vrata

Feng shui ima jednostavan odgovor: S proljećem dolazi mnogo toga lijepog, pa unesite stvari u kuću koje će Vam donijeti samo lijepo, i sreća će pokucati na Vaša vrata!

Stvari koje donose novac u Novoj godini

FENG SHUI

Stvari koje donose novac u Novoj godini

Dobar Feng shui za dobru Novu godinu podrazumijeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam donijeti sreću i blagostanje, ali i više novca...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se