Vijesti / Feng Shui

PROBLEM S HOTELSKOM SOBOM

Prije polaska na godišnji odmor

Prije polaska na godišnji odmor
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: LIDERPRESS.HR

sensaklub.hr1.8.2015

Nekoliko malih tajni putovanja i odmaranja prema feng shuiju, sigurno će odlazak na odmor i povratak sa njega učiniti opušteniji.

Prije negoli odete na odmor, uredite dom tako da sve bude čisto, složeno i uredno. Iako neko vrijeme nećete biti kod kuće, to ne znači da i dalje niste energetski povezani sa svojim životnim prostorom. Ostavljanjem životnog prostora u neredu prizivate kaos i lošu energiju tijekom odmora. To se može manifestirati kao problem s hotelskom sobom, hotelskom rezervacijom, kašnjenje kad su u pitanju prijevozna sredstva i druge manje nedaće.

Ne zaboravite na svoje biljke. Zamolite nekog bliskoga da svrati i zalije biljke koje tijekom godine unose dobru energiju u vaš život. Također, neka provjetri kuću da vas životni prostor dočeka svjež i čist. Ustajali zrak ima negativnu energiju.

FOTOGRAFIJA: ZENASAMJA.ME

Odlazak na godišnji odmor ponekad podsjeća na seobu naroda. Automobili pretrpani stvarima, sa sobom vučemo nekoliko putnih torbi jer ne znamo što nam sve može zatrebati… Velike vrućine i preteške putne torbe stvaraju dodatnu nervozu pa godišnji odmor, umjesto s veseljem i olakšanjem, započinjemo s mukom u želucu i frustracijom. Sve to vam nije potrebno.

OSTALI ČLANCI

Proljetni detox na Feng shui način

FENG SHUI

Proljetni detox na Feng shui način

Vjerojatno ste se znali zapitati: Zbog čega se proljetno čišćenje događa baš u proljeće? Zar ne možemo jednako djelotvorno čistiti u ljeto ili jesen? Evo u čemu je stvar...

Kako da u proljeće sreća pokuca na Vaša vrata

FENG SHUI

Kako da u proljeće sreća pokuca na Vaša vrata

Feng shui ima jednostavan odgovor: S proljećem dolazi mnogo toga lijepog, pa unesite stvari u kuću koje će Vam donijeti samo lijepo, i sreća će pokucati na Vaša vrata!

Stvari koje donose novac u Novoj godini

FENG SHUI

Stvari koje donose novac u Novoj godini

Dobar Feng shui za dobru Novu godinu podrazumijeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam donijeti sreću i blagostanje, ali i više novca...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se