Vijesti / Feng Shui

VAŠ SRETNI KUTAK

Simboli za ljubav, sreću, blagostanje

Simboli za ljubav, sreću, blagostanje
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: DIYTRADE.COM

sensaklub.hr1.8.2015

Feng shui na kineskom znači vjetar i voda, a uz oblike, boje i simbolične figurice možete uravnotežiti životnu silu chi koje je dio svega što postoji

Prema kineskom vjerovanju, Buda predstavlja mentore i pomoć drugih te se smatra da štiti dom od negativnih utjecaja. Smjestite ga tako da gleda prema ulazu, na stoliću u prostoriji u kojoj najviše boravite. I često ga mazite, kažu da ispunjava želje.

Mandarinske patke simbol su ljubavi, vjernosti i braka i trebate ih držati u spavaćoj sobi ili jugozapadu doma. Smatra se da će vam partner kojega privuku u vaš prostor donijeti sreću za kojom tragate.

FOTOGRAFIJA: TOP-IMG.COM

Kao simbole materijalnog obilja i blagostanja, tri kineska novčića vezana crvenom vrpcom možete držati u novčaniku, ispod telefona ili ih prikačiti za fascikle. Novčići najbolje djeluju smjestite li ih u gornji lijevi kut prostorije.

Tronoga žaba s novčićem kao simbol obilja, postavlja se tako da gleda prema unutra, a ne prema vratima ili prozorima. Uvijek treba stajati sama i prostor oko nje ne smije biti pretrpan drugim figuricama. Najdjelotvornije je da je držite u svom sretnom kutku.

FOTOGRAFIJA: SERBIANFORUM.ORG

OSTALI ČLANCI

Proljetni detox na Feng shui način

FENG SHUI

Proljetni detox na Feng shui način

Vjerojatno ste se znali zapitati: Zbog čega se proljetno čišćenje događa baš u proljeće? Zar ne možemo jednako djelotvorno čistiti u ljeto ili jesen? Evo u čemu je stvar...

Kako da u proljeće sreća pokuca na Vaša vrata

FENG SHUI

Kako da u proljeće sreća pokuca na Vaša vrata

Feng shui ima jednostavan odgovor: S proljećem dolazi mnogo toga lijepog, pa unesite stvari u kuću koje će Vam donijeti samo lijepo, i sreća će pokucati na Vaša vrata!

Stvari koje donose novac u Novoj godini

FENG SHUI

Stvari koje donose novac u Novoj godini

Dobar Feng shui za dobru Novu godinu podrazumijeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam donijeti sreću i blagostanje, ali i više novca...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se