Vijesti / Feng Shui

MINIMALIZAM

Što ponijeti na godišnji odmor

Što ponijeti na godišnji odmor
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: NEKRETNINEBL.COM

sensaklub.hr1.8.2015

Nekoliko malih tajni putovanja i odmaranja prema feng shuiju sigurno će vam odmor učiniti ljepšim

Zaboravite gomilu stvari, sve složite u jednu torbu. Minimalizam je mnogo bolji od pretjerivanja. Tako ćete izbjeći nepotrebnu nervozu i gomilu tereta. Uostalom, odlazite osjetiti novu energiju i nikako vam nije potrebna istrošena i loša energija koja se nalazi u predmetima koje vučete od kuće. Ponesite sa sobom neki dragi predmet, možda kućne papuče, svoju šalicu za kavu ili fotografiju najmilijih ako ne ljetujete zajedno.

Najbolje je ponijeti nekoliko odjevnih predmeta koje možete lako kombinirati. Ne zaboravite dobre cipele koje mogu zadovoljiti duge šetnje po grubom terenu, jaknu nepropusnu na vjetar i vodu. Kad se ne brinete oko garderobe, slobodnije ćete uživati u novom okruženju.

FOTOGRAFIJA: COVERMAGAZIN.COM

Ponesite i malu bilježnicu u koju možete zapisivati dojmove, događaje, opisati mjesta koja ste posjetili i ljude koje ste upoznali. U nju poslije možete umetnuti razglednice, fotografije, biljke i ostale sitnice koje će vam tijekom godine biti podsjetnik na godišnji odmor.

OSTALI ČLANCI

Proljetni detox na Feng shui način

FENG SHUI

Proljetni detox na Feng shui način

Vjerojatno ste se znali zapitati: Zbog čega se proljetno čišćenje događa baš u proljeće? Zar ne možemo jednako djelotvorno čistiti u ljeto ili jesen? Evo u čemu je stvar...

Kako da u proljeće sreća pokuca na Vaša vrata

FENG SHUI

Kako da u proljeće sreća pokuca na Vaša vrata

Feng shui ima jednostavan odgovor: S proljećem dolazi mnogo toga lijepog, pa unesite stvari u kuću koje će Vam donijeti samo lijepo, i sreća će pokucati na Vaša vrata!

Stvari koje donose novac u Novoj godini

FENG SHUI

Stvari koje donose novac u Novoj godini

Dobar Feng shui za dobru Novu godinu podrazumijeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam donijeti sreću i blagostanje, ali i više novca...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se