Vijesti / Karma i Bioenergija

TERAPIJA

Refleksologija

Refleksologija
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: HEALINGYOURSOLE.CA

sensaklub.hr23.3.2016

Tehnika novijeg datuma koju možemo smatrati podvrstom akupresure, tretira samo stopala, dlanove i uške, pa nam je možda zbog tog jednostavnijeg djelovanja bliža.

Ona promatra dlanove i stopala kao ogledala tijela. Primjerice, ako stopalo usporedimo s trupom, nožni palac predstavljao bi glavu, luk stopala kralježnicu, srednji dio stopala struk, a peta anus. Zavolite svoja stopala. Promatrajte ih. Stišćite ih kako god znate i umijete (i bez gledanja na položaje točaka) – ništa se loše ne može dogoditi. Ne morate znati sve točke napamet – intuitivno procijenite. Ako se dok stišćete po srednjem dijelu luka stopala javi bol, to pokazuje da vas možda muči srednji dio leđa.

Rezultati stiskanja akupresurnih točaka odmah su uočljivi (primjerice, kod glavobolja ili boli u želucu nakon teškog obroka), no za duboko ukorijenjene probleme treba biti strpljiv i uporan. Akupresura pomaže da se osjećamo dobro i da budemo dobrog zdravlja – uklanja napetost i stres, glavobolje, probleme sa sinusima, leđima, menstrualnim grčevima, probavom, povećava vitalnost i energiju, relaksira, pomaže da lakše utonemo u san, poboljšava imunitet i cirkulaciju, stimulira područja niske razine energije, uspostavlja ravnotežu sustava... lista je poduža. Namijenjena je svima, bez obzira na spol i dob. Sigurna je za primjenu i na novorođenčadi, primjerice, kod grčeva u želucu.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Principi akupunkture

BIOENERGIJA

Principi akupunkture

Fenomen akupunkture objašnjava se istočnjačkim filozofijama kao što su yin i yang, tao i zen. Yin princip je ženski, negativan, hladan, mekan, mesečev. Yang princip je muški, pozitivan, topao, tvrd, sunčev. Yin i yang su povezani i stalno se smenjuju. Fizičke manifestacije su odraz yin i yanga.

Karizma

NOVI ZAVJET

Karizma

Većina ljudi misli da je karizma nešto mistično, gotovo nemoguće objasniti. Misle da je to kvaliteta koja se stječe samo rođenjem. No nije tako. Naime, vremena i društva mijenjaju se, a karizma i karizmatičnost imaju neprolaznu moć.

Pomoć bioenergijom na daljinu

BIOENERGIJA

Pomoć bioenergijom na daljinu

Ovde smo kako bismo i Vama pomogli. Dugogodišnjim radom i iskustvom naša Bioenergetičarka Tamara, može Vam pomoći u svakodnevnici.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se