Vijesti / Snovi

EINSTEIN

Sanjarica E

Sanjarica E
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: EKOSPARK.COM

Ocultu4.8.2015

Čuti u snu jaku eksploziju predznak je stalnog poboljšavanja novčanog i zdravstvenog stanja. Značenje sna je suprotno ako ste čuli ...

EBANOVINA - Imati u snu predmet od ebanovine loš je predznak. Napisat ćete pismo koje će vam donijeti velike nevolje i staviti vas na loš glas. Ebanovina najavljuje osobne neprilike.
EGOIST - Razgovarati u snu s egoistom najavljuje vam da ćete patiti od kompleksa manje vrijednosti pa ćete se hvaliti svojim znanjem.

EGZEKUCIJA v. POGUBLJENJE -

EINSTEIN - Ako sanjate o Einsteinovoj teoriji relativiteta, zamršeni će problemi zahtijevati vašu punu pozornost.

EKLER - vidjeti na pladnju ekler među francuskim slasticama, u restoranu ili blagovaonici hotela, najavljuje susret sa starom ljubavi koja je došla u vaš grad. Obnovit ćete davne trenutke.

EKONOM - Očekuje vas napredak zbog uspjele štednje.

EKRAN - Očekujte iznenadni poklon.

EKSPEDICIJA - Kretati na neku ekspediciju - spremate se na važan korak u vašem životu.

EKSPERIMENTIRANJE - Izvoditi neki eksperiment - imat ćete mnogo muke u rješavanju sadašnjeg problema.

EKSPLOZIJA - Čuti u snu jaku eksploziju predznak je stalnog poboljšavanja novčanog i zdravstvenog stanja. Značenje sna je suprotno ako ste čuli pucanj iz nekog smrtonosnog oružja. Eksploziv upotrijebljen za korisne namjene dobar je znak.

EKSTAZA - Kad usnite da ste u ekstazi, netko vas želi za bračnog druga.

EKSTRAVAGANCIJA - Ako ste ekstravagantno obučeni - očekuju vas veselje i sloga u obitelji.

ELASTIKA - Ako u snu rastežete elastiku, upustit ćete se u rizike koji će iskušavati vašu hrabrost, ali će vam otvoriti još veće apetitie. Sanjate li elastične trake, učinit ćete sve kako biste pomogli prijatelju.

ELEGANCIJA - Ako ste elegantni - ismijat će vas.

ELEKTRIČNA STRUJA - Ako vas strese električna struja - očekuje vas neko veliko uzbuđenje. Vidjeti elektranu - očekuje vas veliki izdatak.

ELEKTRIČNI OSIGURAČ - Ako ste mijenjali osigurač u snu, to je upozorenje da gubite vrijeme na besmislene projekte.

ELEKTRIČNO SVJETLO - Vidjeti ga - sreća u ljubavi. Ako ga palite - nalazite se u opasnosti!

ENCIKLOPEDIJA - Sretan san svima koji planiraju živjeti od pisane riječi jest sanjati da tražite neki pojam u enciklopediji.

ENGLEZ - Ako u snu vidite nekog Engleza, naći ćete se u situaciji koja će zahtjevati puno takta i snalažljivosti. Morat ćete biti oprezni da biste položaj sagledali sa svih strana.

EPIDEMIJA - Biti u opasnosti od epidemije - upoznat ćete mnogo novih ljudi i steći nove prijatelje.

EPILEPSIJA v. PADAVICA -

EPITAF - Vidjeti epitaf na nadgrobnom spomeniku usred nekog groblja nagovještaj je budućeg poziva - radit ćete nešto što ima veze s knjigama, knjižnicom i sl. Savladat ćete sve prepreke ako su epitafi lako čitljivi.

EPOLETE - Vidjeti epolete - očekuju vas čast i ugled. Nositi epolete - posvađat ćete se s nekim bliskim i zbog toga se osjećati loše. Imati epolete na civilnom kaputu - očekuje vas sud, a možda i zatvor. Prišivati epolete - očekuje vas besposlica. Naći epolete - posebna počast.

ERGELA - Vidjeti ili imati ergelu - neočekivana dobit i poboljšanje materijalnog stanja.

ERUPCIJA v. VULKAN -

ESEJ - Ako u snu pišete esej, potajna vam je želja da se u javnosti proslavite kao neustrašiv junak. Čitate li drugima esej, postat ćete vođa-

ESENCIJA - Mirisna esencija - partner vam je nevjeran.

ESKIM - Ljubav vam neće biti uzvraćena, rodbina izabranice/izabranika bit će hladna prema vama.

EUNUH - Očekuje vas opasnost! Eunusi hajavljuju raskid. Shrvat će vas tuga i nevjerica.

EUROPA - Ako u snu putujete europskim kontinentom za vladavine mira, to je povoljan predznak. Ako se negdje ratuje, nevolje su na pomolu.

EVANĐELIST - Sanjati evanđelista predznak je duhovne ili tjelesne bolesti.

EVANĐELJE - Vidjeti evanđelje - čut ćete dobar savjet koji bi trebali prihvatiti. Čitate li u snu evanđelje, uskoro ćete biti u prilici da učinite uslugu osobi koja za vas može napraviti puno dobrih stvari.

OSTALI ČLANCI

Savjeti za lucidno sanjanje

SNOVI

Savjeti za lucidno sanjanje

Koliko često se upitate: “Jeli ovo san?” Jeste li baš potpuno, sto posto uvjereni kako upravo sada ne sanjate ekran i retke koje čitate? Ako si nikada ne postavljate to pitanje...

Lucidno sanjanje

SAN ILI JAVA?

Lucidno sanjanje

Najčešće se to događa kada sanjamo da nam prijeti neka opasnost pa se shvativši “da je to samo san” brže bolje odlučimo probuditi. Ali, ako je to samo san, a mi smo ti koji sanjamo, zašto umjesto da se probudimo ne bismo odlučili nastaviti sanjati? Ovaj put - ono što želimo.

Blagodati lucidnog sanjanja

SNOVI

Blagodati lucidnog sanjanja

Ako ste se do iznemoglosti nelucidno borili sa frustrirajućim situacijama, vjerojatno ćete se osjećati umornijim nego ako ste u snu shvatili da je to san.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se