Vijesti / Tarot

IZ SIROMAŠTVA U BASNOSLOVNO BOGATSTVO

Lenormand tarot karte

Lenormand tarot karte
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: WIKIPEDIA

Ocultu31.7.2015

Pomoću Lenormand karata "putujemo" kroz vrijeme. Sagledavajući sadašnju situaciju, osvrćemo se na prošlost i njezine utjecaje na sadašnja događanja. Što nam predstoji u budućnosti?

Madame Lenormand, zagonetna, ako ne i najzagonetnija dama evropske ezoterije, okružena je velom tajnovitosti do dana današnjega. Iako se njezin špil tzv.Lenormand karata raširio doslovno po cijelom svijetu, njezine biografije su kontrovrezne, ali su zato njezine kartice čarobno jednostavne za divinaciju.

FOTOGRAFIJA: COWRIEMOON.FILES.WORDPRESS.COM/

Po nekim informacijama, De Mlle Le Normand živijela je od 1768. (ona kasnije tvrdila 1772.) do 1843. Ona je žena koja je prevalila put iz siromaštva do basnoslovnog bogatstva, otvoriviši na kraju salon za elitu u Parizu. Ove tvrdnje su osporene, ali ona ostaje trajna zagonetka i mitska figura.
Njezina vještina uključuje vlastiti jedinstveni sustav pomoću špila od 36 karata, a poznavala je i astrologiju i ostale divinacijske tehnike. Ona je sama oslikala svoje karte. Njezine kartice se obično nazivaju po svojim slikama, a ne po njihovim brojevima ili drugo.

Lenormand karte, koje danas poznajemo, nacrtane su 1828. godine prema uputama Marie Anne Lenormand. U to vrijeme postojale su 52 karte. Oko 1840. godine njihov broj je smanjen na 36. Pretpostavlja se da je to učinila upravo Marie Anne Lenormand, žena nadnaravnih sposobnosti, duboke intuicije i znanja o psihologiji čovjeka. Lenormand karte nastale su kombinacijom francuskih igraćih karata i starih simbola.

FOTOGRAFIJA: LOSCARABEO.COM

Pomoću Lenormand karata "putujemo" kroz vrijeme. Sagledavajući sadašnju situaciju osvrćemo se na prošlost, uviđamo utjecaje prošlosti na sadašnja događanja kao i njezine uzroke. Dobit ćemo pregled događaja koji predstoje u budućnosti kao i smjernice, kako i u kojim vremenskim periodima slijedi rješenje problema.

Madame Lenormand karte otkrivaju mnoge tajne iz područja ljubavi, prijateljstva, sreće, karijere i zdravlja. Osim toga, dobit ćete savjete kako izbjeći vlastite pogreške i zamke.

Karte se konsultiraju uglavnom zbog vlastite kreativne znatiželje, da se otkriju skrivene tajne na našoj životnoj stazi. Vrijedi probati! Iznad svega, "odgovor" je već prisutan u našem nesvjesnom (ili našoj duši), a karte koje se otvaraju ga nepogrešivo pronalaze. Fascinantno!

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Vrste tarota

LIKOVI SVEĆENIKA NA KARTAMA

Vrste tarota

Postoji više različitih stilova karata, a najrašireniji su egipatski, francuski i ciganski, jer su najbliži izvornim kartama. Pogledajte koji tarot se Vama osobno najviše sviđa i koji bi odgovarao najviše Vašim potrebama.

Život Anne Marie Lenormand

NADNARAVNE MOĆI

Život Anne Marie Lenormand

Predviđala je budućnost mnogim poznatim osobama, među kojima su carica Josephine, Marat, Robespierre, St-Just Zar i Aleksandar.

Tarot i mogućnosti

POEZIJA

Tarot i mogućnosti

Proricanje sudbine podrazumijeva postavljanje pitanja i dobivanje odgovora o događajima u budućnosti.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se