Vijesti / Visak

RADNA RUKA

Držanje viska

Držanje viska
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: ALTERTV.ORG

radionicavisak.blogspot.com1.8.2015

Postoji niz pravila vezanih za izradu viska kojim se pretražuje, a od njegovih “hardverskih” sposobnosti djelimično zavisi kvaliteta komunikacije.

Optimalna pozicija držanja viska za početnike je slijedeća: držite lančić ili kanapčić između palca i kažiprsta.Radnu ruku (dešnjaci desnu, ljevaci lijevu) stavimo ispred sebe sa sastavljenim palcem i kažiprstom okrenutim prema dolje poput kljuna. To je pozicija pruža jednake mogućnosti za kretanje viska u bilo kom pravcu. Dužina lančića će odrediti koliko će se visak brzo okretati. Kraći lanac daje brže okretanje, a duži lanac sporije oscilacije. Kako je duži teško pokrenuti, kod kraćeg su teško uočljivi minimalni mišićni pokreti. Ipak, njegovu dužinu određujemo sami tj. ona dužina koja vam odgovara je prava.

OSTALI ČLANCI

Pitajte visak smijete li ga primijeniti

VISAK

Pitajte visak smijete li ga primijeniti

Kako biste se zaštitili, tj. izbjegli upijanje neželjenih energija, prije početka programirajte (uputite) svoj um da isključi emocije te tijekom rada razgovarajte s viskom kao da je osoba – to je dodatni trik usmjeravanja energije na visak, a ne na sebe.

Zaštitite se u radu s viskom

VISAK

Zaštitite se u radu s viskom

Kako biste se zaštitili, tj. izbjegli upijanje neželjenih energija, prije početka programirajte (uputite) svoj um da isključi emocije te tijekom rada razgovarajte s viskom kao da je osoba...

Visak u svakodnevnom zivotu

VISAK

Visak u svakodnevnom zivotu

U svakodnevnom životu visak možemo upotrijebiti i kod odabira namirnica, prirodnih pripravaka i kozmetičkih preparata. Koristeći se viskom na opisani način utvrdit ćemo...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se